in

Zonnesteek Covid-19

Na skivakanties en carnaval werd Brabant door gebroken, met zonvakanties kan dat landelijk

BLIJF WEG

Het reproductiegetal ligt op 1,5, in Antwerpen zelfs op 1,89. We zijn corona-moe, laks en minder voorzichtig. De finesse wat nog net wel mag, en wat net niet, is zoek. Als het ene weer mag, mag het andere vergelijkbare toch ook?!

Het besef dat het niet gaat om wat we doen, maar hoeveel contactmomenten er zijn, ontbreekt. Tweederde van de bevolking heeft niet de intentie zich bij klachten te laten testen. IC-verpleegkundigen voelen zich niet meer gehoord.

Terwijl in brandhaarden zijn en zeer stevige uitspraken worden gedaan, is het reisadvies voor België ongenuanceerd volledig geel. Van de Nederlandse vakantieganger wordt verwacht zich goed te informeren, voorzichtig te zijn, maar hier ontbreekt cruciale informatie.

Dat geeft een vals gevoel van veiligheid, waardoor in onwetend, ongewenste risico's worden genomen.

Het stemde donderdag 750 miljard aan kasstroom naar het zuiden en oosten weg. Het was niet genoeg, te veel had het symbolische, maar tijdelijke etiketje “lening” en te veel ….

Lees verder bij de bron: GeenStijl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Weer blunder op hoog niveau: ‘OM staakt onderzoek naar misstanden slachthuizen door traagheid NVWA’

‘Algemene mondkapjesplicht kan juridisch op korte termijn niet’