in , , ,

Zorgverzekering? Je bedoelt zorggijzeling!

Zo. Het is al weer bijna 2015 en vlak voordat dit jaar om is hoor je dat het aantal mensen die hun zorgverzekering dan wel zorgkosten niet (meer) kunnen betalen wederom is gestegen. Toch stijgen ook de premies en de eigen risico’s weer enorm met alle gevolgen die dit alles met zich mee brengt.

Belachelijk, eigenlijk, vooral als je leest dat de nu een kleine 10 miljard euro op hun spaarrekening hebben staan. De vier grootste zorgverzekeraars hebben vorig jaar 1,4 miljard euro winst gemaakt. Hoe bizar is het eigenlijk om winst te maken over een ander zijn of haar malaise? Dat allemaal terwijl de zorgaanbieders worden uitgeknepen. Knap hoor. Chapeau.

Dankzij de falende politiek zal dit ook niet veranderen. U moet en zal meer betalen voor minder, minder en nog eens minder kwalitatieve . Daarom nu ook: uitbesteding aan gemeentes! Jeej! Supergoed idee! Nee. Zorg kan het beste centraal georganiseerd zijn en niet in honderdmiljoenmiljard verschillende eilandjes gesplitst worden met nog meer verschillende ambtenaartjes die er allemaal hun poepje en hun plasje over willen doen. Toen dit nog centraal geregeld werd was dit al erg genoeg.

Als we nou eens de zorgkosten zouden verlagen en daarmee bedoel ik vooral de winsten van zorgverzekeraars, dan zal het aantal wanbetalers ook dalen. Betaalbare zorg en betaalbaar zorgverzekeren is geen utopie, de winst die zorgverzekeraars maken is dystopisch!

Lees verder via Stop de bankiers.

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6 jaren geleden

heb donder dag 6-11-2014 naar menzis, al en aanklacht gestuurd dat wij lang durig zieken en invaliden, vanwege verzekerings dwang( onwettig) en gijzeling en koppel verkoop ( geld innen voor de regering( ook onwettig) wij als lang durig chronisch zieken en invaliden, worden gewoon aan alle kanten leeg geplunderd eten hebben we niet meer verzekering hebben we niets aan omdat we de eigen risico,s eigen bijdrage, niet meer kunnen betalen, ook is het zolang zamerhand,onmogelijk om te reizen omdat we geen vervoers vergoeding meer hebben, wij hebben nu aangifte gedaan bij de politiek en bij het openbaar ministerie, wij willen niet meer meedoen aan criminele handelingen, menzis geeft zoals gewoonllijk geen antwoord en dreigt met ggz tijhuis en incasso kosten boven op de veel te dure verzekering die steeds minder uitkeert, dus waardeloos is en dei we zo en zo al niet kunnen betalen, mensen doe mee stop de geld graaierij van multinational/bilderberg bedrijf menzis, burger-soekhoe@live.nl meld je aan voor de komende rechtszaak!!!!
wij zetten in art 365.s.r.( ambts misdrijf) art 225 s.r. vals heide in geschrifte art 1 grond wet ( gelijheids beginsel) discriminatie van de groep lang durig chronisch zieken en invaliden) als u meer artikelen en wetten kunt toevoegen graag , we kunnen alle hulp gebruiken !!

100.000 woedende Belgen de straat op in Brussel om te protesteren tegen bezuinigingen

Belastingdienst gaat parkeren op het werk belasten