in

‘Zuigelingensterfte historisch omlaag gekelderd nu er door Corona minder gevaccineerd is’

Alhoewel het altijd moeilijk is een direct wetenschappelijk causaal verband vast te stellen, is het bijzonder opmerkelijk dat de zuigelingensterfte tijdens de in zowel Nederland als de VS fors is gedaald, precies tijdens de lockdowns, toen er zeker in Amerika, maar ook in Nederland veel minder baby’s werden ingeënt.

‘Als vaccins echt zo belangrijk zijn voor het leven van zuigelingen, waarom ging het sterftecijfer dan niet dramatisch omhoog toen er veel minder werd gevaccineerd?’ vraagt Mike ‘Natural News’ Adams zich dan ook af.

Ondanks tal van schandalen, zoals een half miljoen verlamde kinderen in India, en honderdduizenden onvruchtbare meisjes in Afrika, worden vaccins over de hele wereld nog steeds aangeprezen als de goudstandaard voor onze gezondheid.

In Nederland krijgen baby’s en kinderen zo’n 15 tot 16 vaccinaties; in de VS zijn dat er al 72, waarvan alleen al in het eerste jaar 26 (bij 6 inentingen). We wezen er eerder deze week al op dat 54% van de kinderen in de VS, en 26% in de Nederland, chronisch ziek is.

Tijdens de lockdowns gingen ook consultatiebureaus en GGD instanties op slot. Honderdduizenden ouders bleven thuis, en stelden het vaccineren van hun baby’s -vrijwillig of noodgedwongen- uit. Vanaf de derde week van maart daalde de vaccinatiegraad aanzienlijk. In de VS werden vooral vaccins tegen (o.a.) de mazelen amper meer gegeven.

30% lagere zuigelingensterfte in …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Praat mee in de Video Chat

Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vaccins? Nee, dank U ik ga liever gewoon dood !!!
1 jaar geleden

Onze schepper wist echt wel wat hij deed toen hij de mensen ontwierp en is zeker niet over een dag ijs gegaan. En gelukkig was er toen ook niet een medische industrie die als primiare visie heeft om geld te maken en niet om de mens optimaal gezond te maken.
Ik mag hopen dat jonge mensen tegenwoordig zo wijs zijn om zeer terughoudend te zijn met vaccineren van hun kinderen. De rotzooi zit heel snel in het lichaam maar je krijgt die rotzooi er heel moeilijk weer uit.
Als het al lukt ….. En denk niet dat de gezondheidszorg begaan is met Uw gezondheid of die van Uw kind. Het enige wat telt is geld ….. En als U twijfelt: ga op zoek !!!

A.S.
1 jaar geleden

Frank Reusink, een kolfje naar je hand om op te pakken!!!

En nee, het was idd niet zo dat toen wij geschapen werden er ook vaccins uit de lucht kwamen vallen, die zijn echt pas eind 19e eeuw verschenen omdat een of andere gek experimenteerde op zijn eigen kinderen, experimenten die niet goed gingen, maar toch……….je kan er leuk mee verdienen……….

Motie van afkeuring tegen minister Ollongren in Eerste Kamer

Schrikbarend! In 5 jaar stijging van 70%: Meer jongeren kampen met betalingsproblemen