in

‘Zuigelingensterfte historisch omlaag gekelderd nu er door Corona minder gevaccineerd is’

Alhoewel het altijd moeilijk is een direct wetenschappelijk causaal verband vast te stellen, is het bijzonder opmerkelijk dat de zuigelingensterfte tijdens de coronacrisis in zowel als de fors is gedaald, precies tijdens de lockdowns, toen er zeker in Amerika, maar ook in Nederland veel minder baby’s werden ingeënt.

‘Als echt zo belangrijk zijn voor het leven van zuigelingen, waarom ging het sterftecijfer dan niet dramatisch omhoog toen er veel minder werd gevaccineerd?’ vraagt Mike ‘Natural News’ Adams zich dan ook af.

Ondanks tal van schandalen, zoals een half miljoen verlamde kinderen in India, en honderdduizenden onvruchtbare meisjes in , worden vaccins over de hele wereld nog steeds aangeprezen als de goudstandaard voor onze gezondheid.

In Nederland krijgen baby’s en kinderen zo’n 15 tot 16 vaccinaties; in de VS zijn dat er al 72, waarvan alleen al in het eerste jaar 26 (bij 6 inentingen). We wezen er eerder deze week al op dat 54% van de kinderen in de VS, en 26% in de Nederland, chronisch ziek is.

Tijdens de lockdowns gingen ook consultatiebureaus en GGD instanties op slot. Honderdduizenden ouders bleven thuis, en stelden het vaccineren van hun baby’s -vrijwillig of noodgedwongen- uit. Vanaf de derde week van maart daalde de vaccinatiegraad aanzienlijk. In de VS werden vooral vaccins tegen (o.a.) de mazelen amper meer gegeven.

30% lagere zuigelingensterfte in …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Motie van afkeuring tegen minister Ollongren in Eerste Kamer

Schrikbarend! In 5 jaar stijging van 70%: Meer jongeren kampen met betalingsproblemen