in

Zwangere vrouwen kunnen bij 22 weken zwangerschap het “Boostrix” vaccin krijgen …

Via dit vaccin geven de vrouwen via de placenta de antistoffen en gifstoffen door aan hun kind. Dit is een enorme aanslag op de en het immuunsysteem van de moeder en het kind. Ik wil je alvast waarschuwen lieve moeders van Nederland, denk 10 keer na voordat je deze neemt. De gezondheid van je kind staat op het spel.

De werkzame bestanddelen zijn: Difterietoxoïd,Tetanustoxoïd, Bordetella pertussis antigenen, Pertussistoxoïd, Filamenteus Hemagglutinine, Pertactine, aluminiumhydroxide en aluminiumfosfaat.
De andere bestanddelen zijn: formaldehyde, 2-fenoxyethanol, polysorbaat 80 en natriumchloride.

Al deze stoffen hebben een dusdanige invloed op het systeem van jouw en je kind, dat ik je adviseer om je erin te verdiepen. Luister naar je intuïtie, niet naar je angstgevoelens. Los van de geïnactiveerde virussen, die een immuunsysteem dusdanig kunnen verzwakken, zitten er ook aluminium, formaldehyde en polysorbaat 80 in.

Dit zijn gevaarlijke stoffen, die wil je toch niet in de placenta van je kindje sturen? En dan vervolgens weer naar de hersentjes van je babietje? Bij vaccineren worden kleine hoeveelheden in het lichaam gespoten, waardoor de meeste afweersystemen van o.a. slijmvliezen, huid of maagzuur worden overgeslagen. Hoe jonger de kinderen, des te gevoeliger zijn de hersenen voor giftige stoffen.

De aluminiumverbindingen kunnen in de hersenen neurotoxisch werken. Steeds meer wordt door wetenschappelijk onderzoek bevestigd dat aluminium een neurotoxisch gif is, dat zich stapelt in het lichaam. Negatieve kunnen direct of pas na lange tijd duidelijk worden. formaldehyde is kankerverwekkend, het kan verstorende effecten hebben op het centraal zenuwstelsel.

polysorbaat 80 is een stof die bij muizen onvruchtbaarheid oplevert. Wat heeft dit te zoeken in een vaccin voor zwangere vrouwen? 2-Fenoxyethanol is een bacteriedodend middel. In is 2-fenoxyethanol een alternatief voor thiomersal. Het kan leiden tot nier-, lever-, bloed-en centraal zenuwstelsel aandoeningen, gedragsstoornissen, slaperigheid, misselijkheid, braken, diarree, visuele stoornissen, spierschokken of stuipen en cyanos.

Volgens de bijsluiter moet je extra voorzichtig zijn met Boostrix, als u of uw kind na toediening van het vaccin problemen veroorzaakte? Als er een hoge koorts ontstaat, flauwvallen, stuipen, aanhoudend huilen etc. Hoe kun je dit weten? Het is het eerste vaccin dat via jouw, naar de placenta, naar je 22 weken oude embryo gaat? Ga je er constant een echo bijhouden of het allemaal wel goed gaat? Ga je de placenta in een laboratorium onderzoeken op gifstoffen uit het vaccin? Ga je de embryo buitenbaarmoederlijk controleren op de effecten van dit vaccin? Nee, natuurlijk niet! Dus ben je aan de goden overgeleverd, en is het Russisch roulette wat je met zo'n klein kwetsbaar babietje in je buik aanricht.

Mocht je kind toch wat overkomen na de toegediende vaccinatie in de moeder kan ik je twee dingen zeggen. 1. Er zal bij neurologische en fysieke aandoeningen nooit, maar dan ook nooit de link met de vaccinatie gelegd worden. 2. Je kan de farmaceutische industrie aanklagen wat je wilt, maar ook dat gaat niet werken.

Wat het ene kind kan verdragen, kan voor het andere kind beschadigend, ziekmakend en dodelijk zijn. Als je dan toch Russisch roulette met je gezonde, en volledig intacte immuunsysteem van je babietje wilt uitproberen? Dan weet je nu de eventuele gevolgen en risico's.

Lees verder bij de bron: time2wakeup.me


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ursula von der Leyen: (Wo)man on the Moon

Alle seinen staan op rood voor 2020