in , , ,

Zware mishandeling meisje; Dank u wel rechter voor de strenge straf, Nederland is trots op u!

Bravo , u bent waarschijnlijk een doorgewinterde  stemmer. Deze ‘oer-Hollandse' jongens die dankzij het partijprogramma van uw partij goed zijn geïntegreerd in ons land, mogen natuurlijk niet achter slot en grendel maar moeten nog meer kansen krijgen om zich te ontwikkelen in ons landje aan de Noordzee.

 

 

U geeft ze gelukkig een nieuwe kans om nóg meer mensen te kunnen mishandelen want ze krijgen geen celstraf maar een  een sociale straf van maar liefst 40 uur uit hun neus eten tijdens het schoffelen in een plantsoentje. U heeft wel de meedoogenloze straf van 80 uur opgelegd maar ze hoeven maar 40 keer uit hun bed te komen omdat ze al hebben moeten onderduiken vanwege de boze reacties op het ‘stoeipartijtje' Marokkaanse stijl. Ook heeft u gelukkig rekening gehouden met hun jeugdige leeftijd. Eigenlijk hadden ze nog in de kinderwagen moeten liggen maar daar waren ze net pas uitgegroeid en konden natuurlijk niet weten hoe men met elkaar omgaat in de Hollandse maatschappij.

Lees verder via Dank u wel rechter voor de strenge straf, Nederland is trots op u!.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wel willen gebruiken maar niet snappen: Tweederde Windows-pc’s heeft ernstige beveiligingsproblemen

Wilt u even overmaken: VN staakt hulp aan Gaza vanwege geldgebrek