Zweedse artsen analyseren video van Witte Helmen: Onthutsende conclusies, allemaal NEP

De hulporganisatie Witte Helmen won afgelopen maand de Oscar voor beste korte documentaire. Eerder werd de groep al onderscheiden met de Right Livelihood Award, de ‘alternatieve Nobelprijs’.

Een groep Zweedse artsen, waaronder kinderartsen, heeft een video van de Witte Helmen bestudeerd en is tot de conclusie gekomen dat de ‘levensreddende’ procedures in het filmpje onjuist, levensbedreigend of gewoon nep zijn.

Zo reanimeren de Witte Helmen in de video een levenloos kind, aldus de artsen, die spreken van macabere taferelen.

De vermeende aanval op Sarmin

Vlak voor de Oscar-uitreiking publiceerde Human Rights Watch een rapport over aanvallen met chemische wapens op de bevrijde stad Aleppo.

Het was grotendeels een kopie van het rapport uit april 2015 over een vermeende chloorgasaanval op de stad Sarmin in Idlib.

Daarin heeft Human Rights Watch het over anonieme ‘inwoners van Sarmin’ die zeggen dat ze ‘kort voor de aanval’ helikopters hebben ‘gehoord’.

Nergens werd daadwerkelijk een helikopter gezien. De belangrijkste getuige in het rapport is een lid van de Witte Helmen genaamd Leith Fares.

“Een helikopter dropt altijd twee tonnen,” zei Fares. “We waren in eerste instantie blij omdat er geen explosie volgde.”

Hoewel ze helikopters ‘hoorden’ en een aanval verwachtten, zijn er geen beelden van de aanval zelf. Er zijn alleen beelden van ‘reddingswerkers’ van de Witte Helmen die de levenloze lichamen van drie kinderen verplaatsen.

Een macaber tafereel

Professor Marcello Ferrada de Noli, voorzitter van Zweedse artsen voor mensenrechten (SWEDHR) stuurde de beelden naar diverse Zweedse medisch specialisten.De kinderen hebben geen zichtbare verwondingen en reageren niet wanneer de ‘hulpverleners’ reanimatie toepassen.

Dr. Leif Elinder, een Zweedse arts, reageerde als volgt: “Na de videobeelden te hebben bestudeerd ontdekte ik dat de procedures die zijn toegepast op de kinderen bizar, niet-medisch, niet-levensreddend en zelfs levensbedreigend zijn.”

Een collega van dr. Lena Oske, een andere Zweedse arts, reageerde op een fragment waarin een kind een intracardiale injectie krijgt: “Als het kind niet al dood was, zou deze injectie het zeker hebben gedood!”

“Wat een macaber tafereel. En hoe triest,” voegde de collega toe.

Banden met het al-Nusra Front en Al Qaida

Interessant genoeg opereren de Witte Helmen alleen in gebieden die in handen zijn van het al-Nusra Front en IS, twee terreurorganisaties.

Professor Ferrada de Noli merkt op dat er inmiddels genoeg bewijs is waaruit blijkt dat de Witte Helmen nauwe banden onderhouden met terroristische organisaties.

Eén van de leiders van de Witte Helmen, Mustafa al Haj Yussef, zwoer bijvoorbeeld trouw aan extremistische groeperingen als Ahrar Al Sham, die verantwoordelijk worden gehouden voor etnische zuiveringen in Syrië.

Yussef riep tijdens de verkiezingen van 2014 op tot het bombarderen van burgers in Damascus.

Toch worden de Witte Helmen gezien als een ‘neutrale en onpartijdige humanitaire organisatie’.

Theater

De video van de Witte Helmen die de Zweedse artsen hebben geanalyseerd werd ook vertoond bij de VN-Veiligheidsraad.

De Amerikaanse oud-ambassadeur bij de VN, Samantha Power, zei daarover: “Ik zag niemand in de ruimte die niet huilde. Niemand hield het droog.”

De VN-functionarissen waren zo afgeleid door de macabere praktijken, dat ze geen kritische vragen stelden over de verschillende procedures die in de video werden uitgevoerd door de ‘medici’.

Als de video van ondertiteling was voorzien, hadden de beleidsmakers al snel kunnen zien dat het tafereel in scène was gezet.

Op 1:16 zegt een ‘arts’: “De moeder moet onder en de kinderen moeten bovenop haar. Hé! De moeder moet onder.”

Het doel: een no-fly zone

Ferrara de Noli legt uit dat de beelden van de Witte Helmen worden gebruikt in een poging een no-fly zone in te stellen boven Syrië en meer ingrijpende sancties op te leggen.

Volgens een gelekt VN-rapport uit 2016 leiden de Amerikaanse en Europese economische sancties tegen Syrië tot ‘lijden van ongekende omvang onder gewone Syriërs’.

Conclusie

De VN-functionarissen werden tot tranen toe geroerd door de beelden van de Witte Helmen.

In een normale wereld zouden ze worden vervolgd voor de manier waarop ze kinderen inzetten om landen te betrekken bij een oorlog waar uiteindelijk alleen maar meer kinderen bij omkomen.

In plaats daarvan onderscheiden we ze met de alternatieve Nobelprijs en sturen we ze miljoenen aan belastinggeld.

Door de inspanningen van oorlogshavik Samantha Power en haar zogenaamde mensenrechtenorganisaties, die worden gecontroleerd door de westerse elite, begonnen de VS en NAVO-landen met het trainen en bewapenen van ‘gematigde’ extremisten die Syrië zijn binnengevallen en tot op de dag van vandaag terroriseren.

 

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!

 • 58
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. Fred Heuvel schreef:

  Het is nog veel erger. De kinderen in het ‘hospitaal’ in het filmpje van de witte helmen zijn gestorven of aan het sterven van een heroïne overdosis. Het meest belangrijke is dat er geen sprake is van luchthonger, wat een leidend symptoom is bij vergiftiging met Sarin. Er was echter sprake van het tegenovergestelde, wat wijst in de richting van een overdosis heroïne. Wat je bij een overdosis bijvoorbeeld ziet is dat de patient maar 4-5 x per minuut ademhaalt.

  Verdere deductie resulteert in de wetenschap dat we een snuff-filmpje bekeken hebben.

  Hieronder de symptomen van de 2 verschillende vergiftigingen:

  —————————————————————-
  Heroin overdose symptoms (rightdiagnosis_com):
  —————————————————————-
  Muscle spasticity
  Shallow breathing
  Pinpoint pupils
  Bluish skin
  Bluish fingernails
  Bluish lips
  Gastrointestinal spasms
  Weak pulse
  Reduced blood pressure
  Constipation
  Slowed breathing
  Cold skin
  Clammy skin
  Seizures
  Drowsiness

  —————————————————————-
  Sarin poisoning symptoms (cdc_gov):
  —————————————————————-
  Runny nose
  Watery eyes
  Small, pinpoint pupils
  Eye pain
  Blurred vision
  Drooling and excessive sweating
  Cough
  Chest tightness
  Rapid breathing
  Diarrhea
  Nausea, vomiting, and/or abdominal pain
  Increased urination
  Confusion
  Drowsiness
  Weakness
  Headache
  Slow or fast heart rate
  Low or high blood pressure

Geef jouw mening

Close
%d bloggers liken dit: