in , ,

Zweedse politie stopt DUIZENDEN “vluchtelingen” misdrijven in de doofpot

Zweedse heeft de afgelopen vier maanden duizenden misdrijven waarbij migranten betrokken waren verborgen gehouden, deze zijn allemaal geclassificeerd onder een geheime ‘291 vluchtelingen code’, zo werd recent geopenbaard.

Volgens een rapport in de Zweedse krant Svenska Dagbladet, werden ongeveer 5.000 incidenten geheim gehouden, met inbegrip van 559 gevallen van geweld, 194 aanslagen, twee terreurdreigingen en vier verkrachtingen.
Het artikel legt uit dat de incidenten zijn verzwegen als gevolg van een richtlijn van de National Operational Department waardoor alle informatie met betrekking tot het gedrag van de “vluchtelingen” wordt gecensureerd.

Officiële bronnen weten het geweld aan de “getraumatiseerde mensen” die worden gehouden in “overvolle plaatsen,” met de toevoeging van NOA commandant Thomas Wallberg, dat het “treurig” is dat de informatie niet beschikbaar is gemaakt voor het publiek.

Wallberg vertelde ook ook tegen de krant “dat er nog meer incidenten zijn dan waar de Zweedse krant nu toegang toe heeft”, aldus Speisa.

De politie heeft ook de opdracht gekregen niet te onthullen hoeveel middelen ze hebben gebruikt bij het invoeren van vluchtelingen in , met een officier die Dagens Nyheter verteld dat de geheime code “absoluut belachelijk” is.

Vorige maand, meldde Svenska Dagbladet ook al over een richtlijn dat de politie geen beschrijvingen van vluchtelingen criminelen mocht geven die betrokken zijn bij “alles van kleine verkeersongevallen tot ernstige strafbare feiten zoals diefstal, mishandeling en moord” om niet “racistisch” over te komen.

Echter, beschuldigingen van Zweedse politie met betrekking tot misdaden die verband houden met migranten strekken verder terug, met vermelding van de molestering van vrouwen door islamitische migranten bij een concert in Stockholm afgelopen zomer dat onder de pet werd gehouden om ‘te voorkomen dat er een anti-immigrant tegenreactie” zou ontstaan.

Autoriteiten zijn ook betrapt bij het verbergen van misdaden begaan door migranten voor het publiek in een aantal andere Europese landen, waaronder , waar de details van de New Years Eve sex aanvallen op honderden vrouwen in Keulen aanvankelijk in de doofpot werden gestopt.

De politie in Detmold weigerde ook om details over de verkrachting van een 13-jarig meisje onthullen bij een migrant kamp omdat ze geen legitimiteit willen geven aan critici van de massale migratie”.

De Duitse top omroep ZDF weigert ook om verhalen over islamitische verkrachting uit te zenden omdat, in de woorden van de Editor in chief Ina-Maria Reize-Wildemann, “We de situatie niet aan willen wakkeren en verspreid het slechte humeur verspreiden.”

Eerder deze week, onthulde voormalig hoofd van de ZDF in Bonn, Dr. Wolfgang Herles dat het station orders aanneemt van de overheid over wat te melden en dat het journalisten niet is toegestaan om iets negatiefs over de vluchtelingen zeggen”.

Zoals gemeld in oktober werkte de politie in ook in opdracht van de nationale politie raad van bestuur van het land om niet in het openbaar migranten te identificeren als criminele verdachten om te voorkomen dat het daarmee een ‘racistisch’ verzet tegen de golf van asielzoekers naar Scandinavië zou aanmoedigen.

Lees verder bij de Bron: World Unity


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nieuwe crisis dreigt met vijf grote Europese banken in problemen

VVD en van Baalen: Oekraïne referendum druist in tegen de grondwet en democratie