in

Zwijgplicht Antwerps ziekenhuispersoneel over hoog aantal allochtone patiënten

blank

Een stijging van het aantal besmettingen zorgde in Antwerpen voor bijkomende maatregelen om een verdere verspreiding van het tegen te gaan.

Een verplicht sluitingsuur voor de horeca om 23.00 uur, een mondmaskerplicht in de publieke ruimte en bovenal is er de ongekende avondklok die bij heel wat Antwerpenaren voor frustraties zorgt.

Wanneer er toch COVID-19 positieve patiënten worden binnengebracht, merkt onze redactie (uit cijfers die we toegestuurd kregen uit hospitalen) op dat deze uit een bijzonder groot percentage bestaat.

Het ziekenhuispersoneel kreeg in Stuivenberg een zwijgplicht opgelegd om niet te communiceren over de achtergrond van de patiënten, maar ook zij zijn het naar eigen zeggen meer dan beu dat Antwerpen een ‘lockdown’ krijgt die veroorzaakt is door een kleine etnische groep.

Naast het feit dat het probleem zich situeert binnen bepaalde gemeenschappen, is er anderzijds het nieuws dat mensen met buitenlandse origine het aantal testen opdrijft om naar het buitenland ‘op vakantie’ te kunnen gaan.

Uit getuigenissen blijkt dat een massa allochtone mensen de eerstelijnszorg en onze labo’s bedelven onder een werkdruk om op vakantie te kunnen gaan naar land van ……

Lees verder bij de bron: sceptr.net


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

blank

blank

Rapporteren

Één reactie

Laat een reactie achter

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

blank

“Corona” is niet meer

blank

GGD stopt contactonderzoek in Amsterdam, ook landelijk capaciteitsproblemen