in

Zwijgplicht Antwerps ziekenhuispersoneel over hoog aantal allochtone patiënten

Een stijging van het aantal besmettingen zorgde in Antwerpen voor bijkomende maatregelen om een verdere verspreiding van het tegen te gaan.

Een verplicht sluitingsuur voor de horeca om 23.00 uur, een mondmaskerplicht in de publieke ruimte en bovenal is er de ongekende avondklok die bij heel wat Antwerpenaren voor frustraties zorgt.

Wanneer er toch COVID-19 positieve patiënten worden binnengebracht, merkt onze redactie (uit cijfers die we toegestuurd kregen uit hospitalen) op dat deze uit een bijzonder groot percentage bestaat.

Het ziekenhuispersoneel kreeg in Stuivenberg een zwijgplicht opgelegd om niet te communiceren over de achtergrond van de patiënten, maar ook zij zijn het naar eigen zeggen meer dan beu dat Antwerpen een ‘lockdown’ krijgt die veroorzaakt is door een kleine etnische groep.

Naast het feit dat het probleem zich situeert binnen bepaalde gemeenschappen, is er anderzijds het nieuws dat mensen met buitenlandse origine het aantal testen opdrijft om naar het buitenland ‘op vakantie’ te kunnen gaan.

Uit getuigenissen blijkt dat een massa allochtone mensen de eerstelijnszorg en onze labo’s bedelven onder een werkdruk om op vakantie te kunnen gaan naar land van ……

Lees verder bij de bron: sceptr.net


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
6 maanden geleden

Geef al die moslims met hun massabijeenkomsten maar eerst eens een lockdown.

“Corona” is niet meer

GGD stopt contactonderzoek in Amsterdam, ook landelijk capaciteitsproblemen