in , ,

Ramp Nederland voorspeld door Georgia Guidestones?

, en beschreven in bovenstaand plaatje uit de Guidebook.

Haïti:

De aardbeving in Haïti in 2010 was een zware aardbeving die zich voordeed op dinsdag 12 januari 2010. Op 24 januari waren er 150.000 slachtoffers begraven en op 10 februari was het dodental reeds opgelopen tot 230.000, volgens cijfers van de Haïtiaanse regering. Het aantal gewonden bedroeg op 24 februari 310.000.

Japan:

De zeebeving nabij Sendai in 2011 was een zware zeebeving die zich voordeed op 11 maart 2011 voor de noordoostkust van het Japanse eiland Honshu. De zeebeving veroorzaakte een tsunami, die veel schade aanrichtte in Japan en ook andere delen van de Pacific Rim bereikte. De tsunami bereikte een hoogte van iets meer dan tien meter bij de kernenergiecentrale Fukushima , met een aantal ongelukken op de kerncentrale als gevolg.

 

Al jarenlang worden er vraagtekens gezet bij beide bovenstaande natuurrampen.

Haïti en Japan, beiden genoemd in de Guidestones Guidebook als landen met een serieus overbevolkingsprobleem waar wat aan gedaan moet worden. Beiden getroffen door een natuurramp die waarschijnlijk geen natuurramp is.

In het derde land dat wordt genoemd, Nederland, is nog niets gebeurd. Of toch wel, maar met een geheel andere aanpak? Hebben we niet zonder reden nu 5,3 miljoen chronisch zieke mensen in Nederland (eenderde van de complete bevolking!) met een prognose van het RIVM dat dat in 2030 zal zijn opgelopen tot 7 miljoen.

Lees verder via Niburu.

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nog een Greenpeace-mythe onderuit? Meer bewijs groei koraaleilanden en groei waterspiegelstijging

Methaan: Een tikkende tijdbom die onze planeet kan verwoesten