in , , ,

Geheimzinnige achtergronden: Opa van Mark Rutte was ‘verbinder’ van de NSB

boek 1572014598
jarmoluk / Pixabay

Ze doen hun uiterste best om de waarheid te verbergen, maar soms ontstaan er toch scheuren in het bastion en komen de feiten naar buiten.

Zoals we eerder schreven is de EU de voortzetting van het Nazirijk in een ander jasje met van generatie op generatie dezelfde families als hoofdrolspelers.

Enkele dagen geleden publiceerden wij een artikel over de bizarre en geheimzinnige achtergronden van premier Mark Rutte. Hoe deze Manchurian Candidate vanuit het niets tevoorschijn kwam en door de satanische poortwachters van de Nederlandse elite in 2007 op de (VVD) troon werd gehesen ten koste van Rita Verdonk.

We schreven toen ook dat het bedrijf, het Nederlandse Heidemij, als een rode draad door deze hele geschiedenis loopt en dat het belangrijk is om uit te vinden tot hoelang de opa van Mark Rutte aan moeders kant, Klaas Dilling, betrokken is geweest bij deze Heidemij.

Wij konden na de eerste decennia van de vorige eeuw niets meer vinden en dat was wel belangrijk gezien de kwalijke rol die de Heidemij heeft gespeeld bij de Jodenvervolging en het runnen van de werkkampen. 

De situatie met die werkkampen speelde zich af in 1942 en in de herfst van dat jaar werden de mannen door de SS opgehaald vanuit de werkkampen en afgevoerd naar Westerbork. Wij vroegen ons dan ook af of er iets zou zijn dat kon aantonen dat Dilling in die periode nog steeds werkte voor de Heidemij. In een commentaar bij een artikel van Micha Kat staat het antwoord:

Dilling verliet Heidemij rond 1921, in een poging een eigen ontginningsmaatschappij op te richten (“Centrale Nederland” (voor Binnenlandsche Kolonisatie)). Dat is evident mislukt. En daarna wordt er in geen enkele krant of tijdschrift nog ooit gerept over Rutte’s opa. 
Echter, opa Dilling is allesbehalve van de aardboden verdwenen, want hij duikt in 1943 ineens weer op op een wel heel opmerkelijke plek.

De Nederlandsche Landstand werd in oktober 1941 door de bezetter in het leven geroepen. Op Germaanse wijze werd gepoogd de Nederlandse landbouw en eigenlijk alles wat met land, bos of jacht te maken had, onder te brengen in een nieuwe strakke organisatie naar Duits model.

De Nederlandsche Landstand werd in oktober 1941 door de bezetter in het leven geroepen. De Landstand beoogde een nationaalsocialistische eenheidsorganisatie te zijn naar het voorbeeld van de Deutsche Reichsnährstand. De belangrijkste taken van de Landstand waren mee te werken aan de voedselvoorziening van de Nederlandse bevolking en het behartigen van de belangen van boeren, vissers en tuinders.

‘Boerenleider’ werd de NSB’er E.J. Roskam. Hij was tot dan toe voorzitter van ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


2.3 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
goude munt 1551905898

Gerucht?! Centrale Banken zijn bezig met geheime operatie: goud wordt officieel weer geld

klimaat 1551952748

VVD, CDA en D66 stemmers de grote klimaatvervuilers, ook rijke of hogeropgeleide heeft niets met duurzaamheid