in , , , ,

Rotterdammers let op uw False Flag deze week!

Voor wat het waard is, ik wil het u niet onthouden…

let op 1571750125
Clker-Free-Vector-Images / Pixabay

Speciale oproep voor mensen die in ROTTERDAM wonen, maar ook de rest van !!

Ole Dammegard is al 30 jaar onderzoeksjournalist en heeft al meerdere voorspeld die uitkwamen. Verspreid dit zo veel mogelijk onder mensen die je vertrouwt.

Het gaat om 39 aanslagen gepland in 5 steden waaronder ROTTERDAM op 23 en 24 oktober.

Luister goed naar de instructies die Ole geeft in het filmpje.

Ik begrijp ineens waarom vorige week al die Amerikaanse in Nederland aan land stapten.

https://www.youtube.com/watch?v=COaUAqv1Lt4

Ole Dammegard heeft een spoedoproep uitgebracht dat er in Europa op meerdere locaties gelijktijdig terroristische aanslagen gepleegd zijn. Deze zouden plaatsvinden op 23-24 oktober 2019. Het is van groot belang dat we dit bericht zo veel en vaak mogelijk verspreiden.

Het gaat om 39 geplande locaties in vijf Europese steden die doelwit zijn:

  • Londen
  • Manchester
  • Barcelona
  • Parijs
  • Rotterdam

Daarnaast zou er sprake zijn van een geplande aanslag op een kerncentrale in . Al deze aanslagen zouden binnen 36 uur gaan plaatsvinden met als doel om totale chaos te veroorzaken.

In zijn onderzoek ontdekte Ole Dammegard dat men vanaf 15 oktober gaat beginnen met een oefening die men ‘counter terrorism preparedness network' noemt. In het door hem onderschepte bericht heeft men 39 locaties aangewezen als voor oefeningen. Maar Ole weet uit zijn onderzoek dat een ‘oefening' een voorbereiding is voor een daadwerkelijke aanslag. Hij concludeert dan ook uit het bericht dat er sprake is van 39  locaties die doelwit zijn.

Deze aanslagen AK oefeningen vinden plaats op 23 en 24 oktober. De naam van de operatie is: Operation Sea Eagle. Ole's conclusie is dat ze een gecoördineerde, meervoudige aanslag voorbereiden die tegelijkertijd op verschillende sleutellocaties in Europa plaats moeten vinden. Deze geplande aanslagen zouden plaatsvinden in bovengenoemde landen.

Ole is behoorlijk overtuigd dat dit het plan is en heeft er buikpijn van. Hij vraagt iedereen om het bericht zoveel mogelijk en veel mogelijk te verspreiden, omdat zijn ervaring is dat deze operaties vaak niet door kunnen gaan als ze van tevoren betrapt zijn. Door het in het licht te brengen kunnen we het dus wellicht voorkomen. Deze criminelen kunnen alleen in het duister opereren.

Hij roept op om super alert te zijn in de bovengenoemde steden en alle verdachte activiteiten te observeren, filmen en fotograferen. Het gaat met name over militaire oefeningen.

Het is van groot belang dat we dit bericht zo vaak mogelijk en ver mogelijk verspreiden!

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Lees verder bij de bron: Ellaster.nl

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EHao73VWkAEGWSX

Onaangenaam TNO rapport: Ombouwen van gas naar elektriciteit is volstrekt onrendabel

aitp

ALWEER! – Johnson en Johnson roept babypoeder terug nadat asbest in monsters is gevonden