Groeiende groep mensen voelt zich wildvreemde in deze wereld vol leugens, slaafsheid en egotisme

mohamed_hassan / Pixabay

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Jan Willem Heus schreef:

  Goed stuk! Wel even bron vermelden, te weten George Carlin.

 2. Monique schreef:

  Goed stuk, jammer dat de vibe rechts is

 3. caro schreef:

  Goed artikel muv laatste alinea. De vertaalde woorden van Quinn zijn treffend (graag had ik oorspronkelijke artikel van Quinn erbij vermeld zien staan). De woorden van de auteur van dit artikel komen pas echt in de laatste alinea ‘hoe zit het met de nl samenleving’ aan het woord: volledig subjectief en totaal niet onderbouwd of passend bij de woorden en inzichten van Quinn.

 4. Edje schreef:

  Prima stuk idd maar omdat hij zelf wit is en vastklampt aan een racistische traditie. Weet hij nauwelijks war racisme is voor de zwarte medemens. Daar heeft hij zijn verstand op nul gezet. Dus aan dat stuk intelligentie zal hij nog moeten werken. Jammergenoeg. Dat was wel heel teleurstellend !!

 5. Who is behind NWO schreef:

  Goed artikel, maar ik mis de oorzaken van dit alles. En dat is essentieel om dingen te begrijpen maar vooral om uit deze rotzooi en ellende te geraken. En die oorzaak zit niet bij de overheid maar bij geheime organisaties achter de schermen. Bijna altijd gaat het om een kleine groep die ver achter de schermen parasiteert op de samenleving waarbij die groep als door een kankergezwel besmet volledig ongecontroleerd zich volledig te buiten gaat omdat er geen signaal is dat het niet kan. Voor deze mensen die alles al hebben zijn er geen andere uitdagingen meer dan om nog verder te gaan en meer te bezitten en meer macht te hebben. Een ding dat bij deze partijen steeds ontbreekt is menselijke empathy ……. Maar ver weg in een groot kasteel en massa’s personeel
  verblindt. Mijn vader zei altijd: “als niet komt to iet dan kent iet zich zelve niet ….” En daar zit heel veel in.

  Het artikel noemt overheden als de schuldige partij maar dat is omdat overheden volledig besmet zijn geraakt en zich hebben laten dwingen in de rol van uitvoerend orgaan. Al sinds eeuwen. Het Romeinse rijk was niet anders dan wat wij nu in de wereld zien alleen is alles nog veel groter geworden. De methoden van nu zijn niet minder wreed dan toen, maar wel meer geperfectioneerd.

  Oorlogen in het recente verleden waaronder WWI en WWII zijn opgezet door banken (met name Rothschild) en bedrijven (IG Farben, Bayer, Basf) omdat zij meer wilden.
  Oorlog is een zeer profijtelijke business …. voor banken en bedrijven. En dat de rekening betaald wordt met mensenlevens en jaren werken onder erbarmelijke omstandigeheden deert de psychopaten zonder enige menselijkheid achter deze bedrijven en banken niet.

  De menselijke samenleving is daar niet op ingesteld en mensen worden zo uitgeperst met werkdruk en stress en lonen zodanig dat tegenwoordig ondanks de machines, robots, computers etc mannen en vrouwen en kinderen moeten werken. Nooit afgevraagd hoe dat kan?? Dat wordt heel bewust zo gecreeerd dat mensen er niet toe komen om na te denken. En wat te zeggen van de TV met honderden zenders vol zinloze lol, pure bagger en gekleurde eenzijdige berichtgeving.

  Wie zijn die partijen die kans hebben gezien om als een kankergezwel de complete samenleving van binnen uit te verlammen, financieel leeg te zuigen, de gezondheid van mensen kapot te maken, oorlogen uit te lokken, te vergiftigen, te bombarderen, etc.
  De partijen die het meest genoemd worden zijn: Khazarische j***n, de Illuminati, Vrijmetselaars, Rozenkruisers, de RK kerk, Skull & Bones, Satanische beweging, Zionistische beweging.
  Alle presidenten in de VS sinds Kennedy zijn lid geweest van Skull & Bones. Zoek op internet wat Skull & Bones doet … Er is veel meer te vertellen welke partijen nog meer actief zijn maar dat voert te ver voor dit artikel.

  Partijen in de VS en EU zijn hard bezig een globale regering te vormen en vreemd genoeg slapen veel mensen nog steeds. Of denken dat het het wel mee valt of dat het hun tijd wel zal duren.
  Aan de andere kant is Trump + militairen goed bezig de Deep State aan te pakken …..
  In de EU gebeurt (aan de oppervlakte) nog steeds veel te weinig al zijn de acties van burgers (de Gele Vesten) zeer duidelijk !!!! Wel is duidelijk dat de weerstand tegen de EU sterk toeneemt!

  • Pim schreef:

   Welke racist heeft dit geschreven
   Jij denkt dat je anders bend
   En dat je wakker bend je slaapt nog
   Het verhaal begon mooi tot je niet meer wist wat je moest schrijven.
   Kinder feest verpest
   Nee we zijn wakker .en weten wat racisties is!!!

 6. Bamboozled schreef:

  Zeer interessante link over hoe de US tot op de dag van vandaag nog steeds een kolonie van UK …. met de afdracht van belasting naar The Crown in Londen (Rothschild) en het Vaticaan (de religieuze schoften).
  Ongelooflijk ….. en de hoogste tijd dat de criminelen volledig worden ontmaskerd, berecht en hun eigendommen geconfiskeerd.

  http://stateofthenation2012.com/?p=87585

Heb jij er iets over te zeggen?