in , , ,

“HPV-vaccin Gardasil wordt het grootste medische schandaal aller tijden”

HPV vaccinatie wel of niet? Dit is een lastige vraag om te beantwoorden lees eerst eens door.

Eind 2006 kondigde de farmaceutische reus Merck met luid tromgeroffel aan dat het eerste vaccin tegen kanker een feit was. Gardasil zou het opnemen tegen het humaan papillomavirus dat baarmoederhalskanker veroorzaakt.

Het vaccinatieprogramma was nog niet van start gegaan of de Amerikaanse overheid kreeg meldingen binnen over duizenden meisjes die ernstige kregen, waaronder verlammingen, hartaanvallen en zelfs overlijdens.

Een arts die voor Merck heeft gewerkt voorspelt dat Gardasil ‘het grootste medische schandaal aller tijden’ zal worden. Dr. Bernard Dalbergue zei verleden jaar tegenover het Franse Principes de Santé dat het vaccin gevaarlijk en ‘nutteloos’ is, terwijl het wel ‘een fortuin kost’.

Lees verder via NineForNews.nl.

 

Prof. F. van Leeuwen van het Nederlands Kanker Instituut is het oneens met de snelle invoering van het vaccin: “We weten nog niet of het vaccin echt wel baarmoederhalskanker voorkomt, we weten niet of het vaccin ernstige bijwerkingen heeft en we weten ook niet of er herhaalvaccinaties nodig zijn.”

Experiment

Haar kritiek wordt gedeeld door Prof. H. Schellekens. Hij is lid van de commissie ter beoordeling van geneesmiddelen: “Zolang niet is vastgesteld of het vaccin kanker voorkomt en wat de werking en de bijwerkingen zijn, heb je het eigenlijk over een experiment.”

Dat het een experiment is, erkennen alle deskundigen. De groep 12-jarigen, die straks massaal wordt gevaccineerd, is nooit grootschalig wetenschappelijk onderzocht.

Lees verder via ZEMBLA

 

De volgende punten zijn goed om te weten vóór HPV-vaccinatie:

 • HPV-vaccinatie is losgebarsten in uitgerekend die landen waar baarmoederhalskanker een hekkensluiter is, dankzij uitstrijkjes binnen gestructureerd bevolkingsonderzoek. Maar let wel: met en zonder HPV- blijven deze uitstrijkjes altijd nodig!
 • Het verband tussen een HPV-infectie en baarmoederhalskanker is een aanname. De vaak herhaalde term ‘een noodzakelijke oorzaak’ is geen wetenschappelijk bewijs.
 • Dr. Elizabeth R. Unger, hoofd van de Papillomavirussectie van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), gaf in een presentatie in 2001 kristalhelder aan: “Een HPV-infectie is op zich onvoldoende voor de ontwikkeling tot baarmoederhalskanker.” Ergens onderweg is dit in de tekst van Gardasil’s FDA-goedkeuring in 2006 geruisloos veranderd in: “HPV is de oorzaak van 70% van alle gevallen van baarmoederhalskanker”…
 • In de aankondiging van deze FDA-Gardasilgoedkeuring staat: “Hoewel de studieperiode niet lang genoeg was voor het zich ontwikkelen tot baarmoederkanker, gelooft men dat het voorkómen van deze voorloperlaesieshoogstwaarschijnlijk de preventie van baarmoederhalskanker tot gevolg heeft.” Opnieuw een vaak herhaalde frase.
 • In het advies van de Gezondheidsraad: “Het vaccin is zeer effectief tegen de voorstadia van baarmoederhalskanker. Het is zeer aannemelijk dat daarmee baarmoederhalskanker ook wordt voorkomen.” (, Vaste Prik, HPV-Special, dec.2008(04):4).
 • Uit onderzoek is bekend dat een HPV-infectie meestal vanzelf weer verdwijnt. Waarom dat bij een heel enkele vrouw niet gebeurt, is onbekend.
 • Een verrassende Gardasilstudie-uitkomst is: Meisjes/vrouwen, op het moment van vaccinatie met de HPV-vaccinstammen besmet, lopenmaar liefst 44,6% meer kans op het ontwikkelen van baarmoederhalskanker… Voorafgaand aan de vaccinaties worden ontvangsters niet op aanwezigheid van deze HPV-stammen getest.
 • De HPV-vaccins Gardasil (Merck)en Cervarix (GSK) zijn gebaseerd op genetisch gemanipuleerde virusonderdelen (virus gelijkende partikels, VLPs, manteleiweitten). De Amerikaanse arts dr. Bill Deagle zegt over deze nooit eerder in de natuur voorgekomen entiteiten: “De DNA-inhoud voegt zich in in het gastheer-DNA, en in die zin is het vaccin dus levend. Het maakt genetisch gemodificeerde gastheren [lees: genetisch veranderde mensen]. Het is een gencassette met schakelgenen die epigenetisch [vanuit externe omstandigheden] genen kunnen aan- en uitzetten die onvruchtbaarheid teweegbrengen, auto-immuniteit, enkanker met abnormale orgaanontwikkeling.”

Het vaccin is dus gevaarlijker dan een infectie…

Een verrassende Gardasilstudie-uitkomst is: Meisjes/vrouwen, op het moment van vaccinatie met HPV-vaccinstammen besmet, lopen maar liefst44,6% meer kans op het ontwikkelen van baarmoederhalskanker… Voorafgaand aan de vaccinaties worden ontvangsters niet op aanwezigheid van deze HPV-stammen getest.

 • Ook dr. Rebecca Carley benadrukt: “We gaaneen enorme toename zienin onvruchtbaarheid en baarmoederhalskanker.” En: “Deze HPV-vaccins veranderen de menselijke genetische structuur.”
 • Behalve een gevaarlijke hoeveelheid van de zeer giftige stof aluminiumbevatten beide HPV-vaccins ook andere substanties die absoluut niet in het lichaam of de bloedstroom thuishoren. Zoals de vreemde eiwitten, afkomstig van het kweekmedium van de virusgelijkende partikels (VLPs) – bij Gardasil gisteiwitten, bij Cervarix eiwitrestanten van insectencellen. Deze kunnen in het lichaam op korte termijn een anafylactische shockveroorzaken, en op de langere termijn uiteenlopende auto-immuunreacties.
 • In de landen waar al eerder met HPV-vaccinaties werd begonnen, hebben vele, zeer ernstige negatieve effecten plaatsgevonden. Dat geldt zowel voor Gardasil (in Amerika, , en bijvoorbeeld Spanje), als voor Cervarix (Groot-Brittannië).
 • Een document van de Food and Drug Administration (FDA, lijkt op ‘ons’ RIVM) meldt dat sinds de invoering van het vaccin in Amerika in juni 2006, Gardasil gemiddeld één dode per maand heeft opgeleverd… naast allerlei andere ernstige gevolgen, zoals de verlammingsziekte Guillain-Barré, een polioachtig verschijnsel, ook voorkomend na toediening van andere vaccins. (Controversial HPV Vaccine Causing One Death Per Month: FDA Report. Melding tot januari 2008 van 140 ‘serieuze’ negatieve reacties, waaronder 27 ‘levensbedreigende’ gevallen, 10 spontane abortussen, en 6 gevallen van de slopende verlammingsziekte Guillain-Barré Syndroom. KLIK HIER VOOR INFO.
 • Het Amerikaanse National Vaccine Information Center (NVIC) heeft de negatieve effecten door Gardasil vergeleken met die van het meningitisvaccin Menactra. Gardasilinjecties leverden 30 maal meer meldingen op, waaronder 3 maal meer Eerste Hulp bezoeken (ruim 5.000) . Mede-NVIC-oprichter Barbara Loe Fisher: “Dankzij dit rapport weten we nu dat er meer reacties en sterfgevallen in verband staan met Gardasil, dan met welk ander vaccin dan ook, gegeven in dezelfde leeftijdsgroep.”  KLIK HIER.
 • Het NVIC heeft daarom in februari 2009 de handtekeningenactie gestart voor een petitie die de President en het Congres verzoekt om een officieel onderzoek naar de GardasildodenKLIK HIER
 • In februari 2009 haalde Spanje 76.000 doses Gardasil van de markt nadat twee meisjes in Valencia enkele uren na hun HPV-vaccinatie in de intensive care waren beland.
 • HPV-vaccins zijn bedoeld voor een ziekte die feitelijk 10 tot 35 jaar na infectie verschijnt. De bescherming die de HPV-vaccins zouden bieden, houdt hooguit 5,5 jaar aan (=de duur van de gedane studies). Herhalingsinjecties zullen dus nodig zijn – met alle risico’s van dien. Herb Newborg, The Tragic Truth behind the Gardasil NightmareKLIK HIER VOOR INFO

Lees verder via WantToKnow.nl

 

En nog wat meer info bij argusoog te lezen.

Kortom er bestaat veel leed en het vaccin is niet getest voor het in gebruik nemen, in de pdf voor artsen valt te lezen dat pas over 30 jaar mogelijk is om een conclusie te trekken of het vaccin werkt. Het lijkt meer op een grote trial onder de wereldbevolking.

UPDATE

Lees even mee met professional Sander Giebels van (M)Ach(t)mea voor nòg meer info

Iedereen wiens dochter dit jaar 13 wordt heeft van de overheid een uitnodiging ontvangen voor een (vrijwillige)…

Geplaatst door Sander Giebels op Zaterdag 31 januari 2015

 

Toch knap dat je met een diploma (neem aan dat hij deze gehaald heeft) HTS Bouwkunde als projectleider IT aan de gang kan bij de club.
Weet je wat het is gewoon iedereen in zijn waarde laten en zelf dingen gaan uitzoeken zou de wereld een stukje beter maken.

Het is jammer dat hij zijn mening niet gewoon in de comments baggert maar een draadje opent op facebook… waar ik dan op gewezen moet worden, helaas doet ik niet aan facebook dus van mij geen reactie….

 

Via youtube https://www.youtube.com/results?search_query=hpv+vaccine ook het een en ander terug te vinden… De keuze is aan jullie zelf, denk er logisch over na en ga een discussie aan met de kinderen zelf. Over alles zijn voors en tegens…

 

UPDATE:

video is verwijderd

 

UPDATE 2

Dr. Diane Harper van de Universiteit van Louisville is gespecialiseerd in het humaan papillomavirus (HPV) en de ziektes die ermee worden geassocieerd. Ze zette de klinische onderzoeken op die moesten gaan bepalen of Gardasil en Cervarix, vaccins tegen HPV, veilig zijn.

Harper werd door Merck ingehuurd als adviseur en spreker. Onderstaand fragment is afkomstig uit de documentaire ‘One More Girl’, waarin vraagtekens worden gezet bij de veiligheid van Gardasil en vaccins in het algemeen.

Dr. Harper benadrukt dat de HPV-vaccins niet veilig of effectief zijn. De vaccins werken volgens haar niet lang genoeg om baarmoederhalskanker te kunnen voorkomen. Ze legt uit dat deze ziekte zich over een periode van tientallen jaren kan ontwikkelen. Harper stelt voorts dat het aantal gevallen van baarmoederhalskanker niet zal dalen door vaccinatie.

Lees verder via: Health Bytes

Toen Caron Ryalls haar 13-jarige dochter Emily liet vaccineren tegen baarmoederhalskanker, dacht ze dat het de beste manier was om de gezondheid van Emily te beschermen. De afgelopen vier jaar zijn echter een hel geweest voor het gezin. Twee weken na het de eerste HPV-injectie begon Emily duizelig en misselijk te worden.

De symptomen werden na de tweede en derde inenting steeds erger. Emily werd een aantal keren opgenomen met borst- en buikpijn en ademhalingsproblemen. “Eén keer kon ik de ene kant van mijn lichaam niet meer bewegen,” aldus de inmiddels 17-jarige Emily. “Ik wist niet wat er gebeurde.”

Emily is één van de vele duizenden tienermeisjes die sinds een routinevaccinatie aan een slopende ziekte lijden. Vóór de inentingen was Emily uit West Yorkshire kerngezond. Ze deed aan hockey, atletiek en was goed in dansen. Ze haalde goede cijfers en had een mooie toekomst voor zich.

Emily’s aandoening werd gemeld bij de Britse toezichthouder op het gebruik van medicijnen MHRA, waar in de afgelopen 10 jaar liefst 22.000 bijwerkingen van 13 verschillende routinevaccinaties tegen griep, BMR, tetanus, difterie en polio zijn gemeld.

Tienduizenden

In totaal traden bij 8228 meisjes bijwerkingen op na het , waarvan 2587 waren aangemerkt als ‘serieus’. De waakhond zei dat het in werkelijkheid gaat om veel meer bijwerkingen omdat veel gevallen niet worden gemeld.

De MHRA schat 10 procent van alle meldingen binnen te krijgen, waardoor het aantal meisjes met bijwerkingen als gevolg van het HPV-vaccin gemakkelijk kan oplopen naar enkele tienduizenden. Desalniettemin is het instituut van mening dat de risico’s van het vaccin niet opwegen tegen de voordelen.

Bij ieder doktersbezoek werd het gezin Ryalls raar aangekeken. Elke keer dat het HPV-vaccin ter sprake kwam, nam de huisarts een vijandige houding aan. “We zijn ’s morgens allemaal moe Emily,” kreeg ze te horen toen ze klaagde dat ze vaak compleet uitgeput is.

en Japan

Op de Deense tv was eerder dit jaar een documentaire te zien over het grote aantal meisjes dat blijvende schade heeft overgehouden aan het vaccin. Sommige van die meisjes zitten in een rolstoel. Afgelopen jaar besloot de Japanse overheid het HPV-vaccin niet langer aan te raden vanwege de mogelijke bijwerkingen.

In een artikel in het tijdschrift Clinical Rheumatology schreef dr. Manuel Martinez-Lavin, die al 30 jaar mensen met chronische pijn behandelt, dat artsen moeten weten dat er een mogelijk verband is tussen HPV-vaccinatie en aandoeningen als posturale orthostatische tachycardie syndroom (POTS) en fibromyalgie.

Lees verder via: Health Bytes

Update 6 februari 2016

Een vaccinatie tegen baarmoederhalskanker is mogelijk gelinkt aan een zeldzame maar serieuze aandoening, namelijk prematuur ovarieel falen (POF). Bij deze aandoening stopt een vrouw voor haar veertigste met menstrueren. Er is dan sprake van een vroege overgang.

Er zijn sinds 2013 twee publicaties verschenen over zes gevallen waarbij tienermeisjes binnen enkele weken tot enkele jaren na het HPV-vaccin Gardasil POF ontwikkelden, meldt het American College of Pediatricians.

Volgens de organisatie gaan artsen ervan uit dat bijwerkingen niet worden veroorzaakt door het vaccin omdat ze in de meeste gevallen waarschijnlijk niet op de hoogte zijn van een mogelijk verband tussen het HPV-vaccin en POF.

88 procent

Eerdere onderzoeken hebben al aangetoond dat een stof in het vaccin, polysorbaat 80, een schadelijke invloed heeft op de eierstokken van ratten.

Sinds Gardasil in 2006 op de markt is gekomen, zijn er bij de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC 213 gevallen gemeld van amenorroe, POF of vervroegde menopauze. 88 procent van de gevallen is in verband gebracht met Gardasil.

Onderzoek

Het vaccin Cervarix, dat sinds 2009 wordt verkocht, blijkt verantwoordelijk voor 4,7 procent van de gevallen van amenorroe (de afwezigheid van tenminste drie menstruele perioden in de vruchtbare leeftijd). In de periode voordat het HPV-vaccin op de markt kwam (1990-2006), zijn er geen gevallen van POF gemeld bij de CDC.

De CDC gaat onderzoeken of er een verband kan worden gevonden tussen vaccins en POF, maar het American College of Pediatricians waarschuwt dat het nog jaren kan duren voordat de onderzoeksresultaten naar buiten zullen worden gebracht.

Hoewel sterk bewijs voor een verband op dit moment ontbreekt, moet deze informatie bekend worden gemaakt aan artsen en patiënten die overwegen te vaccineren, besluit de organisatie.

 

Zou je het doen?


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
P.C Meerwijk
6 jaren geleden

He he Nederland wordt eindelijk wakker weten we dan nog steeds niet dat we door de “farmaceutische maffia” al jaren besodemieterd en bedonderd worden!!!!!!!!! Het gaat die gasten alleen maar om geld en ze komen ermee weg. Echt schandalig en onze artsen doen er gewoon aan mee. Een grote oplichting die hele zogenaamde medische wereld, Het gaat allang er niet meer om om je beter te maken. Nee winst winst en nog meer winst daar gaat het om. Cholesterol COPD ADHD en ga zo maar door ze blijven ziektes bedenken om je maar vol rotzooi te trappen en dat alles voor winst. Mensen wordt wakker ga eens google laat je niet langer ringenlorre geloof niet alles wat ze je wijs willen maken!
Zorgelijk is ook dat verzekerings maatschappijen zo aan de hand blijven lopen van deze maffia! Het kost ons met z’n allen miljoenen. En ja wat moet je dan nog over zo’n VVD zeggen……..Nooit meer op
stemmen!!

Mvk
6 jaren geleden

Niet vaak zoveel onzin om één pagina gezien. Duidelijk geschreven door een complottheorie denker met erg weinig kennis. Op zich grappig, ware het niet dat veel mensen dit soort onzin nog geloven ook. Deze vaccins zijn gewoon veilig, maar geloof het internet niet zomaar. Informeer zelf bij echte wetenschappelijke bronnen.

daniqu
Antwoord aan  Mvk
6 jaren geleden

Helemaal mee eens !

Antwoord aan  daniqu
6 jaren geleden

Hoe weet jij zo zeker dat het veilig is.. Er wordt een stof in je lichaam geïnjecteerd waarvan je totaal niet weet wat het met je doet.. Het was niet getest, er was ook heel weinig over bekend.

Jaren terug is er ook zoiets fijns geweest DES ..

Wij hebben na overleg met onze dochter, die zelf ook een beetje op onderzoek is uit gegaan en een eigen mening had/ heeft besloten. Het vaccin niet te laten injecteren.
Zij is geen proefkonijn voor de farmaceutische industrie die alleen bezig was met miljarden binnen te halen!

Frank
Antwoord aan  Diana
6 jaren geleden

Mee eens!

Cora
Antwoord aan  daniqu
6 jaren geleden

Dat herinner ik me ook van het des hormoon in de jaren50/60. Mijn moeder, arts, heeft geweigerd dit te nemen en ik ben haar als dochter en zus zeer dankbaar voor. Mijn dochter heeft het HPV vaccin niet gekregen en krijgt het ook niet. Ik zie de aanvulling niet voor haar. En ja ze heeft andere entingen wel gekregen. Ik volg niet zonder nadenken iedere stroom. Als jullie je dochters willen laten inenten uitstekend. Laat andere echter hun eigen keuzes maken. En voor mij is de keuze geen proefkonijn te zijn voor welk medicijn of vaccin dan ook.

Frank
Antwoord aan  Mvk
6 jaren geleden

Wat een arrogantie… ‘Deze vaccins zijn gewoon veilig’. En wie is u dan MvK, God neem ik aan?

Feniks
Antwoord aan  Frank
5 jaren geleden

Arrogantie?
Vaccins veilig?
Wie bent u dan wel dat u dit out of the blue zo even durft te beweren en daarmee tevens alle slachtoffers van het vaccin ontkent..

K
Antwoord aan  Mvk
6 jaren geleden

Natuurlijk circuleert er niets anders dan onzin op het internet.
Daarom was het internet in de eerste plaats uitgevonden, om er ONZIN op te verkondigen.
Kunt u mij dan het verschil vertellen qua info of lectuur tussen een boek die uit de bibliotheek is gehaald, vervolgens wordt geupload op het internet en het fysieke exemplaar zelf?, ik denk het niet.
Want los van het digitale aspect natuurlijk is er verder geen verschil.
Info is info of het nou digitaal is of fysiek, dus waarom zou het meeste wat op het internet circuleert ONZIN zijn?

geert van dorst
Antwoord aan  Mvk
5 jaren geleden

ik vind u een achterlijke idioot die waarschijnlijk niet verder gekomen is dan 3 de klas lagere school. geen onderzoek 6 mnd. mogelijke werking max. 5 jaar. dus met 18 jaar uitgewerkt en dan vervolg inentingen. Dit is hetzelfde als uw kind heeft adhd en het zal altijd pillen moeten slikken. nooit meer reageren want u bent dommer als, vult u zelf maar in.

Antwoord aan  Mvk
4 jaren geleden

Zooo, Mvk (of wie hij of zij ook mag wezen in de reëele wereld) vindt dat wat hier in dit goed geformuleerde artikel geschreven staat, allemaal “onzin” is. Het is zoals hij/zij het formuleert, “…geschreven door een complottheorie denker met erg weinig kennis.” En het zou allemaal wel aardig en leuk zijn, “..ware het niet dat veel mensen dit soort onzin nog geloven ook.” Maar zegt hij.zij, we moeten het internet niet zomaar geloven want deze vaccines zijn echt wel veilig. Tenslotte geeft hij/zij, het advies om te rade te gaan bij “echte wetenschappelijke bronnen.” En dat is alles wat hij/zij ons heeft te bieden.

“Ga uit mijn zon!”

Het was de grote Griekse veroveraar, Alexander de Grote, die de wijsgeer, Diogenes ooit eens een bezoek bracht. Diogenes had zich in die tijd de gewoonte eigen gemaakt, een groot wijnvat te gebruiken als zijn onderkomen. En terwijl hij zich lag te koesteren in de helder stralende warme zon, stond Alexander daar, hoog en fier gezeten op zijn paard, Bucaphales. Je zou zeggen dat Diogenes het een zeer grote eer gevonden zou hebben, een groot veroveraar en staatsman als Alexander op bezoek te krijgen. Het enige echter wat Diogenes tot Alexander te zeggen had, waren de woorden, “Ga uit mijn zon!” De oorlogsheld stond op dat moment nl. in de zon waarvan Diogenes lag te genieten. Kortom, Alexander stond in de weg; vandaar de woorden van de wijsgeer dat hij uit de weg moest gaan staan. Welnu, wat heeft dit stukje geschiedenis nu met jou en het artikel wat hier door Jdreport geschreven is, te maken? Ik beschouw dit artikel als een “zon”, een “zon der waarheid.” Deze “zon” laat met haar stralen der waarheid zien, hoe het wérkelijk met ons medische weerklimaat is gesteld. En jij bent nu degene die in de weg staat van “mijn zon.” Kortom, je bent met je “onzin” “complottheorie denker” en andere vrome frasen een sta-in-de-weg, een zonsverduisteraar. Je hebt niets anders te bieden dan te zeggen dat het allemaal niet waar is, wat hier is geschreven. Verder heb je hier niets aan te brengen. Daarom Mvk: “Ga uit mijn zon!”

Jolanda
Antwoord aan  Mvk
4 jaren geleden

Daarom kampt mijn dochter al jaren met de gevolgen ,gezonde meid op haar 14 de niet meer mee kunnen doen in de maarschappij door hartkloppingem,flauw vallen,hoofdpijn enz.conditie van een 80 jarige. Ziekenhuis in en uit en overal afgescheept worden. Te triest voor worden maar voiral allemaal de doofpot in duwen ……word hier zo boos ban

bi
Antwoord aan  Jolanda
3 jaren geleden

zo erg!!!

Danique
6 jaren geleden
Jurre
6 jaren geleden

Waar kan ik de juiste informatie wel vinden, dus de wetenschappelijke bronnen?

jeannette
6 jaren geleden

Op de site van rijksvaccinatieprogramma.nl staat gewoon nog dat er geen ernstige bijwerkingen zijn en dat er nog nooit iemand aan dood is gegaan en er geen ernstige bijwerkingen zijn jaren erna bij de meest gestelde vragen!!

Cora
Antwoord aan  jeannette
6 jaren geleden

Gelukkig en dan klopt het als het bij het rijksvaccinatieprogramma gezegd wordt. Zodra je iets of iemand in twijfel trekt is het meteen een consipracietheorie. Interessant.

6 jaren geleden
ralph
6 jaren geleden

Gelukkig bestaat de gezondheidsraad die beslist over wat veilig is afkomstig van de 4 grote farmaceuten dus Jeannette zeer betrouwbare bron. verder zijn die wetenschappers ahankelijk van 80 procent van hun financiering van grote bedrijven dus ja erg onafhankelijk vind je niet zoiets als de universiteit van Wageningen het gif af doet als niet schadelijk niet gek als bayer je onderzoek betaald

brenda
6 jaren geleden

Mijn dochter is ook opgeroepen voor volgende maand ik weet echt niet wat ik moet doen is het nou verstandig om haar te laten inenten of niet???

storm
6 jaren geleden

Dit artikel zet goedglovige mensen hard op het verkeerde been. Er wordt gesmeten met allerlij termen en beweringen, maar er wordt niks echt onderbouwd. De argumenten die worden gegeven slaan grotendeels nergens op of worden niet onderbouwd. Ook ontbreekt iedere vorm van een bronverwijzing, dit hele artikel is in elkaar geflanst door een stel complotgekkies met als enige doel angst inboezemen. Verdiep jezelf in het onderwerp en je zult zien dat dit grote onzin en bangmakerij is.

storm
Antwoord aan  storm
6 jaren geleden

Er worden blijkbaar wel bronnen gegeven, deze zijn mij eerst niet opgevallen. Je wordt echter niet doorgestuurd naar echte onderzoeken, maar alleen maar naar andere semi-wetenschappelijke sites die evenzogoed nonsens verkopen.

Joris
Antwoord aan  storm
6 jaren geleden

(tweede poging)

Storm, heb jij dan bronnen naar bewijzen dat Cervarix veilig is?

Ik bedoel daarmee niet dat van Wij-van-WC-eend-adviseren-WC-eend, ik bedoel longitudinaal, herhaald, onafhankelijk gefinancierd placebogestuurd onderzoek uitgevoerd door onafhankelijke denkers, waaruit blijkt dat Cervarix veilig is. Ook op de lange termijn.

Graag een url naar een betrouwbare wetenschappelijke bron.

Mocht dat lukken, dan ook graag een linkje naar een onderzoek waaruit blijkt dat het werkt; dus dat HPV effectief wordt bestreden én dat da’t de bewezen bron is van Baarmoederhalskanker. Met natuurlijk dezelfde voorwaarden.

storm
Antwoord aan  Joris
6 jaren geleden
Antwoord aan  storm
4 jaren geleden

Beste Storm: Het enige wat ik je kan adviseren, is dit: koop eens voor jezelf het boek, “Dodelijke Medicijnen en Georganiseerde Misdaad (Achter de schermen van de farmaceutische industrie.”) (Lemniscaat 2015, tweede druk) van de voormalige medewerker in de farmaceutische industrie, Dr. Peter C. Gotzsche. Met bronvermelding en index telt dit boek 531 bladzijden. Uit het voorwoord van Ben Keizer (op de achterkant van het boek):

“Niemand heeft het probleem van Big Pharma zo onweerlegbaar, systematisch en nietsontziend op tafel gelegd als de Deense hoogleraar Peter Gotzsche. De farmaceutische industrie maakt zich schuldig aan misdadige praktijken op systematische schaal. De grote farmaceuten verdoezelen onderzoeksresultaten, verzwijgen bijwerkingen, kopen artsen om, infiltreren nascholingen, corrumperen patiëntenorganisaties, plaatsen leugenachtige advertenties en bedriegen tijdschriftredacties via ghostwriters. Ze verdienen miljarden met hun dubieuze pillen door te liegen over de kosten van ontwikkeling en productie.”

In hoofdstuk 3 van dit boek, “Georganiseerde Misdaad, het Bedrijfsmodel voor Big Pharma” (blz. 58-87), lezen we o.a. over de hoge geldboetes die grote farmaceuten zoals Pfizer, Novartis, Sanofi-Aventis, AstraZeneca, Johnson & Johnson, Merck, Eli Lilly, Abbott etc. moesten betalen. In de meeste gevallen gebeurde dit door een schikking te treffen. Waarom? Omdat die voor enige tijd medicijnen op de markt hadden gebracht die achteraf zeer schadelijk en in vele gevallen zelfs dodelijk voor de patiënten bleken te zijn. Nochthans gingen de farmaceuten later gewoon met deze kwalijke praktijken door. En wat “complottheorieën” betreft, enige tijd geleden was er op een van de publieke zenders van het NPO een uitzending over de duivelse praktijken van de farmaceutische industrie: https://youtube.com/watch?v=DPWy9RWpOZE (“De Medicijn Maffia | Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad”). Dus zo “complotachtig” zal het allemaal niet zijn geweest.

Jacqueline
6 jaren geleden

Mijn dochter direct geënt toen het vaccin op de markt kwam, ik wordt hiermee bang gemaakt ze is nu 22.. Ik heb haar ook toen ze 6 was laten enten voor hersenvliesontsteking, je vertrouwt op de ggd , en wie wil niet het best voor haar kind … Ik blijf achter mijn beslissing STAAN over beide entingen die voor t hersenvlies en HPV. Mara is gezond , studeerd En ik hoop dat ik de juiste beslissing voor haar heb gemaakt… Nu zijn het haar keuzes.

Nicole
6 jaren geleden

Ik heb mijn dochter van 13 niet in laten enten hiervoor. Is idd een keuze nadat een meisje uit mijn omgeving hele heftige klachten van vermoeidheid kreeg die niet meer over gaan. Als je je wel in laat enten wil het niet zeggen dat je het niet krijgt en zijn nl vele soorten baarmoederhalskanker. Ik ben niet tegen inenten maar wel tegen deze.

Nicole
Antwoord aan  Nicole
6 jaren geleden

idd de farmaceuten varen hier wel bij (heb ik ervaren met diverse andere medicamenten)

Carla
6 jaren geleden

Mijn dochter direct geënt toen het vaccin op de markt kwam, ze is nu 25.. Ik heb haar ook toen ze 6 was laten enten voor hersenvliesontsteking en wie wil niet het beste voor haar kind … Ik blijf achter mijn beslissing STAAN over beide entingen die voor t hersenvlies en HPV. ze is een gezonde jonge vrouw, ik hoop dat ik de juiste beslissing voor haar heb gemaakt… Nu zijn het haar keuzes.

Ellen
Antwoord aan  Carla
6 jaren geleden

He Carla jij schrijft Precies hetzelfde als Jacqueline frappant. Alleen is je dochter wat ouder. Heb je t gekopieerd of ben je dezelfde persoon met bepaalde belangen?

klaske
6 jaren geleden

Wij hebben onze dochter wel in laten enten. Ik durfde het risico niet te nemen – mede door de moeilijke periode waar ik ten tijde van de inentingen doorheen ging; chemo-behandeling tegen borstkanker, waartegen ook alles in mij zich verzette – omdat je nu eenmaal niet in de toekomst kunt kijken … Wat we hebben gemerkt is dat ze ontzettend hevige menstruatie kreeg nadat ze de HPV inenting hadden toegediend. Bovendien heeft ze daarna allerlei overgevoeligheidsreacties ontwikkeld. Toeval of niet, als ik op dit moment weer de keus had, dan had ik de inentingen op zijn minst uit willen stellen!

Maurice
6 jaren geleden

Mooie welles/nietes discussie…Feit is dat het de HPV enting een tombola is. Na tien jaar enten is de wetenschappelijke kennis niet echt groter geworden. “wij van wc eend adviseren wc eend” is nog steeds actueel. De farmacie financiert onafhankelijk” onderzoek, lees “de winsten zijn hoog”.
Twee zaken zijn opvallend:
1) De industrie linkt naar grote aantallen. Echter, de problemen doen zich voor bij de kleine aantallen, statistisch verwaarloosbaar…maar het zal je maar overkomen. Deze kleine aantallen zijn door de macht van de industrie aardig buiten beeld te houden, de grote aantallen worden gebruikt voor marketing.
Dagelijks fietsen 200.000 middelbare scholieren naar school, 2000 ongelukken per jaar..klinkt veel, maar is slechts 1%…nu klinkt het al mooier, toch?

2) De grootste tekortkoming is dat de enting slechts 6 jaar (max, en niet wetenschappelijk onderbouwd) zijn werk doet. at betekend dat meiden vanaf 18 niet meer beschermd zijn, juist op de leeftijd waarbij sexuele activiteit belangrijke vormen gaat aannemen. De plank wordt misgeslagen.
vevolgentingen zijn er niet, meisjes, welke 10 jaar geleden de eeste ronde hebben meegemaakt, zijn inmiddels al weer 4 jaar “onbeschermd”. En juist naar deze groep is geen vervolgonderzoek gedaan.

Wel of niet? iedere ouder of voogd zal deze beslissing zelf moeten nemen. Niemand kan dit voor je doen. Ook de maatschappelijke druk op scholen en (social-) media mag hier een rol in spelen.
Wij zijn met onze dochter in gesprek gegaan, alle voors en tegens afgewogen, gesproken met huisarts, contact gezocht met Lareb en rivm.
Wij doen het niet, maar dat is een weloverwogen besluit geweest binnen ons gezin, en dus persoonlijk. Ik wil iedereen wijsheid toewensen en vooral doen wat je denkt en wilt, en je niet laten leiden door discussies.

nel
5 jaren geleden

ik heb samen met mijn dochter besloten wel te laten inenten . hadden we het maar NIET gedaan ze is nu dagelijks ziek had in 1vmbo veel school uitval waardoor ze niet door kon stromen naar havo . dus dan maar 2vmbo doen nog meer school verzuim dit alles door dagelijks zoveel hoofdpijn en dodelijke vermoeidheid ,mijn dochter is een wrak daarbij is ze ook zeer duizelig en dus onstabiel wat gevaarlijk is op de fiets enz 14 jaar niet naar school kunnen geen sociaal leven elke dag opstaan en naar zien of je de dag aankan of niet om depri van te worden nu zit de schoolinspectie in haar nek te hijgen dat ze maar naar een school voor langdurig zieken moet maar dat is nog een niveau naar beneden dit kan toch niet de bedoeling zijn en dit alles door die klote prik en dan maar hopen dat er nog niet meer klachten of aandoeningen bij komen ik weet echt niet wat ons nog te wachten staat . een zeer bezorgde moeder.

Marjolein
Antwoord aan  nel
5 jaren geleden

Je zou kunnen informeren bij een homeopathisch arts om de vaccinatie te laten ontstoren. Dit schijnt bij veel soorten vaccinaties erg goede effecten te hebben.

Jolanda
Antwoord aan  nel
4 jaren geleden

Zelfde verhaal bij ons thuis met mijn dochter. Xelfde elende met schoolinspectie. Willen vast een week ruilen met onze meiden .kies je voor om je dochter van nu 16 hier dagelijks mee te zien kampen. Een wrak op haar 16 de door die entingen .maakt me zo boos ,je word gewoon nergens serieus genomen en word afgewimpeld . IK KAN ALLEEN MAAR EAARSCHUWEN DOE T NIET !!! Deze gevolgen vergeef je jezelf nooit

Rieke
5 jaren geleden

Het is de kwik verbinding waar het vaccin mee gemaakt wordt!!!
Dat is vergif voor het menselijk lichaam kijk maar op : “wat doet kwik met ons lichaam” Kwik is het meest giftige niet-radioactieve element op Aarde
Kwik beschadigt de pijnappelklier, het centraal zenuwstelsel, het endocrien systeem, de nieren en andere organen. Kwik komt voor in drie verbindingen: methylkwik, elementair kwik en overige kwikverbindingen.
Thimerosal, een conserveermiddel in vaccins, is een ander woord voor methylkwik en zeer lastig uit het brein te verwijderen.
En aangezien jouw brein jouw lichaam aanstuurt… dan kan iedere leek de kwalen “verzinnen” .
Kwik kan uit het lichaam worden verwijderd door chlorella, tarwegras en spirulina te consumeren. Daarnaast helpt koriander om kwik te verwijderen uit hersenweefsel.
Symptomen van metaalvergiftiging: slapeloosheid, nervositeit, duizeligheid, angstgevoelens, gebrek aan zelfvertrouwen, irritatie, slaperigheid, gewichtsverlies, rillingen, paraesthesia, hallucinaties, hoofdpijn, vermoeidheid en emotionele stress.

Thijs
5 jaren geleden

Er worden miljarden wereldwijd verdiend aan het bestrijden van Baarmoederhalskanker, HPV inentingen niet meegeteld. Het voorkomen van deze vorm van kanker komt dan gewoon minder goed uit voor sommige bedrijven die juist dit geld verdienen met de behandelingen van de kanker. Ook concurrenten binnen die branche zien graag discussies. Het twijfel zaaien (zoals de persoon die meerdere dezelfde teksten plaatst met ander naam en zo…) is een middel dat op de universiteit wordt onderwezen als een manier welke door farmaceutische bedrijven wordt gebruikt om mensen zonder medische achtergrond op andere gedachten te brengen.

Als je wilt weten hoe het in elkaar steekt ga dan eens naar de universiteit en vraag hier aan een professor of je het college immunologie HPV mag bijwonen zodat je hiervan meer begrijpt. Schrijf je vragen op en gan na het college naar beneden en stel je vragen aan de professor of andere doctoren die er bij staan. Plaatst hierna je bevindingen in de media. Dat zou vele meisjes helpen van vaak onwetende moeders die natuurlijk wel veel van hun dochter houden maar bang worden gemaakt door figuren zonder (bio) medische kennis.
Op de UU of het VUMC Amsterdam kun je dit best vragen.

Professoren willen niet dat jou dochter kanker krijgt en ook willen wetenschappers niet dat mensen kanker krijgen. De hypothese dat zij worden omgekocht door farmaceuten is er een die nooit werd aangetoond en belachelijk.

Je huisarts kun je naar zijn mening vragen. Ook een tweede huisarts kun je dit vragen. In jou lokale perifere of academische ziekenhuis kun je ook om een mening vragen.

Het is dus geenszins nodig niet opgeleide mensen te raadplegen zoals op deze site gebeurd. Ik ben zelf hoogopgeleid (Biomedisch) en heb geen enkel belang in deze discussie anders dan dat ik mij zorgen maak over de beweegredenen die moeders aanvoeren. Laat je leiden door je huisarts en specialist in het ziekenhuis en ga desnoods een second opinion aan.

Ik hoop hiermee een bijdrage te hebben geleverd die aanzet tot anders denken. Lees over HPV (wetenschappelijke boeken over Immunologie) en oordeel zelf pas na grondig onderzoek.

Succes, Thijs S

Marco Rietsnijder
5 jaren geleden

@Thijs. Gevaarlijk ‘gaat u maar gerust slapen’ bagatellisering van ernstige draaideur politiek tussen de Pharma-Chemie giganten en de kleine parlementen en regeringen, die zich zeer gewillig laten misbruiken.

Niet toevallig blijkt dat deze Pharma giganten de aggressiefste lobbyisten voor TTIP zijn.
Ontkennen heeft geen zin meer. De bewijzen stapelen zich hard op.
Het is zeker een complot. Het is oorlog tegen de democratie, de menselijkheid, de mensheid zelfs; het 4de Rijk, de VN-Heilstaat, ligt op ramkoers.
Het heeft geen pas dit te negeren, ontkennen blijven, de ernst en urgentie niet onder ogen te (willen) zien.

Een paar hints:
“This is where the Pharma-guided TPP wants to go most fervently. This is the ultimate prize in Pharma’s battle plan. This is the TPP jackpot.
This is ultimately where Pharma wants to replace traditional herbs with…what? Chemical death and destruction.
Globalism and the push for mandatory universal vaccination
In many previous articles, I have established a number of facts about vaccines.

They are not safe. They are not effective. They were not responsible for the major decline in so-called contagious diseases. Fraud, Vaccinegate
TPP death pool: more pharmaceutical destruction is coming

https://jonrappoport.wordpress.com/2015/05/15/what-law-says-the-text-of-the-tpp-must-remain-secret/

Documentaire over de onzichtbare, antidemocratische Wereldregering, de Schaduwmacht;
introductie in ‘Soft Killing’, ‘Silent Killing’, ‘Remote Killing’, ‘Slow Killing’, e.d.: https://www.youtube.com/watch?v=pfrL2DUtmXY&spfreload=10

De WHO gaat verder waar Mengele het experimenteren op mensen had gebracht: Uitstekend onderbouwde docu. ‘Operation Paperclip to The Fourth Reich’: https://www.youtube.com/watch?v=-bi4o1uteiM&spfreload=10

De Natte droom van de Naties wordt nu werkelijkheid. De VN-Heilstaat heeft zoveel armoede, ziekte, oorlogen, honger, ontheemding, bangmakerij aangericht dat het klaar is om de ONEWORLD -dictatuur compleet te maken, hier werkt de VN al 40 jaar fanatiek naar toe:
As Jurriaan Maessen reports, the World Health Organization, one of GAVI’s partners, teamed up with the World Bank and UN Population Fund in the 1970′s under the “Task Force on Vaccines for Fertility Regulation”.

DE WHO gaat verder waar Mengele het experimenteren op mensen had gebracht: Uitstekend onderbouwde documentaire ‘Operation Paperclip to The Fourth Reich’: https://www.youtube.com/watch?v=-bi4o1uteiM&spfreload=10

Veli
5 jaren geleden

Een maand geleden wouden ze deze rommel dat zich noch maar in een beginfase bevindt van zijn ontwikkeling ook aan mijn dochter toedienen!!!! Neeeen en aan alle ouders wees op u hoede,
Griepvaccins van vorig jaar was ook geen klote waard,
varkensgriep destijds ook een grote schandaal,
en alle andere vaccins die al meer dan een halve eeuw geleden zijn ontdekt en geen verdere ontwikkelingen en onderzoeken op gedaan worden spuiten ze gewoon in ons,
Wie weet wat ze ons inspuiten!!!
Slaven van de Eliten zijn we !!!!

Leo
5 jaren geleden

.
Aids; “de grootste misdaad in de medische geschiedenis”.
Hoe de militairen zaten te knoeien

door microbioloog — Johan van Dongen. Zie ook boek

Johan van Dongen
5 jaren geleden

Question To Donald Trump

Why Aren’t You Killed

Like Jeff Bradstreet Or

Other Opponents Of Vaccinations

Which Not Only Causes Autism But Also Aids And Ebola?

This article is dedicated to Jeff Bradstreet: By Johan van Dongen

The above question is raised by me and many others, because recently in the United States of America, over seven doctors have been murdered or found dead in dubious circumstances. I find it very necessary to ask Donald Trump this question, because of the statement he made that: “Vaccines Do Cause Autism”, and also find an answer to why the disappearance from medical scene or mysterious deaths of alternative health doctors who have real cures, but opposed and not approved by the FDA.

When I saw the interviews that Dr. Jeff Bradstreet, nothing shows a possible suicide as mentioned by US governmental institutions. During this interview, Bradstreet showed his engagement, for he was not a person who give up easily. It was a very optimistic person with a normal attitude. He was laughing, joking and celebrating, because his autistic son just graduated high-school. The supposed reason for his “suicide” – an FDA raid on his clinic – is nothing new for him. There was nothing new in his life that would have been a reason for him to want to end his own life, only new things that would encourage him to live his life and perhaps encourage others to want to take their lives. Now we have to wait and see what happens with Donald Trump.

The overall conclusion

“Dr. Jeffrey Bradstreet has been under attack by big pharma for his success during all his professional life so there is no way he would have committed a suicide for just another attack. He was murdered; the FDA were clearly involved, and the other suspect is the MMR vaccine co-orporations, who work with the FDA. Dr Bradstreet loudly published the fact we all know: The MMR jab, which makes $ billions, causes autism.”

It is’nt only autism which is caused by vaccines but also Aids and Ebola. For decades Africa is used as a bio-warfare laboratory of German and Japanese war criminals under guidance of the USA, because they hide this Nazi basterds. This makes the USA the land of evil so once Donald Trump becomes president of the United States there is a lot work to do by replacing black prisoners by white pharmaceutical criminals in black three piece suits.

The horrific Aids pandemic tremendously has generated scientific controversies within and outside the scientific establishment. Only a minority of scientists and other engaged people have access to inside information concerning (bio-warfare) Aids and Ebola research.

As an experimental microsurgeon in the early seventies, almost at the beginning of the multiple organ transplantation era, I have carried out thousands of experimental organ transplantations. In order to deal with organ rejection he administered, radiation and sera for diminishing the immunity of the organ receiver. Besides that I also administered uncountable agents to recipients of organs in order to trigger, diminish or completely whipe out the immune capacity which can be compared with Aids.

During my university and hospital appointments in the early seventies, and later undercover in the pharmaceutical industry, I discovered at that time that animals did’nt die because of rejection of the transplanted organ but because of multiple infections which can be compared with human Aids victims. So, Inoticed that Aids can be induced by radiation, aflatoxins, Immuran/prednisolone combination, anti lymfocyte sera and many other bio-warfare agents.

Dormant HIV virus

As head of the the Department of Experimental Microsurgery, and involved in all transplantation and immunological experiments, I also have been involved in many controversies. Especially the connection of my work and the polemic concerning the transmission of HIV in many ways I discovered not only in experiments but also in the extensive scientific literature the role of an obligatory cofactor that transactivates the “Dormant” virus HIV in specific human cells. And this obligatory cofactor which transactivates the “Dormant” virus in specific human cells are deliberately introduced into mostly black-skinned African people, governed by massive environmental factors as you can read in our book: “Aids and Ebola the greatest crime in medical history against mankind,” in order to depopulate Africa and other parts of the world.

Aids and Ebola the greatest Crime in Medical

History Aginst mankind: Book published on:

http://www.amazon.co.uk/Greatest-Medical-History-Against-Mankind-ebook/dp/B016W89W1G

Therefore I will always like to enlighten readers about the real origin of Aids and the true nature of famous international researchers as Robert Gallo.

And as far as Gallo is concerned, Ricardo Veronesi, professor of the Faculty of Medicine at the University of Sao Paulo, was personally informed about the true nature of Gallo’s research long before this controversy turned into a public scandal and as a consequence thousands of scientific Aids dissidents.

It was no less then Francoise Barré-Sinoussi of the French Pasteur Institute who revealed the criminal intention of Gallo. And not only she became an Aids dissident but also the discover of the HIV virus Luc Montagnier disputed Gallo, the fake discoverer of the HIV virus.

In their opinion the major bursts in the common scientific approach lies in its ignoring that the pathogenicity of the HIV indeed is governed by multiple deliberate environmental factors. And one of these determinant factors is the PCR test (Polymerase Chain Reaction Test).

Using and extrapolation of these kind of techniques we can conclude that almost all persons who have HIV in their bodies, were purposely infected with this virus which can lead to Aids. Biowarfare scientists are able to made black-skinned people artificially susceptible for HIV or Ebola by using controlable diseases as a cover-up.

Most of the biowarfare research using viruses which causes Aids and Ebola was predominantly carried out in Germany and Japan until 1945 and since then mainly in the USA and France, using Nazi and Japanese (military) scientific war criminals.

Autism/Aids/HIV Theory Dissidents Like Jeff Bradstreet

The official scientific origin of the diverse HIV-strains has been placed somewhere between 1938 and 1948 when scientist T.F. Smith et al published an article in the authoritative medical journal Nature about this period in 1988 named: “The phylogenetic history of immunodeficiency virus”.

And he was’nt the only scientists who revealed the true nature of the HIV virus. Smith’s efforts to reveal the real origin of HIV was followed, to name a few, by Sharp et al with his article: “Understanding the origins of Aids viruses”, also in Nature, followed by Meyers et all with: “The phylogenetic analysis of the HIVs”. But the most important article is described in the top of the bill of medical journals the Lancet by scientist L.A. Evans et al who discovered the; “Simultaneous isolation of HIV-1 and HIV-2 from an Aids patient”.

And all these mentioned scientist agreed that the distribution of the HIV virus was an intentional action. Their findings makes it very conceivable that this distribution was intentional because sometimes both the new viruses HIV-1 and HIV-2, respectively HTLV-IV, are existing in one and the same person according to Evans. And because his publication is checked by the editing and scientific boards of the Lancet the outcome of his investigation is true. And this counts also for thousands of publications in other medical journals as described in our book “Aids and Ebola the greatest crime in medical history against mankind”.

According to the famous Aids/HIV theory dissident Wolff Geisler further evidents of the intentional distribution, out of the mentioned simultaneous infection of the same persons, it was described as a second Aids epidemic in the same black-skinned population by an inefficient transmission of the HIV virus. The appearance of this extreme rare retrovirus among the African Aids patients is so conspicious that some world famous scientists uttered a sentence about it. They alleged this to be; “Only another acquired opportunistic infection but rather an additional death sentence”. But? Is it?

In Africa the probability of an early death of HIV patients is three times bigger then eslwere when HIV patients are simultaneously infected with HTLV-1 as described in the Lancet by Page et al in his scientific publication: HTLV-I/II seropositivity and death from Aids among HIV-I seropositive intravenous drug users (Lancet, 1990; 335: 1439-41), an even more extremely important publication for the Aids/HIV theory dissidents. Because especially HTLV-I, amongst many other HIV viruses, was only demonstrated in Uganda, Ghana, South Africa and Namibia.

In HIV patients only in these countries appear simultaneously up till now. According to Wolff Geisler the concommitant existance of HTLV-I and HIV produces the observed rate of Aids patients in Uganda, Kenya and black-skinned people in Florida, USA and some Caibbean Islands, even though in general black-skinned persons are by nature more resistant against HIV-infection than pale-skinned persons (see below). This means the HIV viruses are geneticly engeneered as describe in our book.

No less than Luc Montagnier et al, the discoverer of the HIV virus stated that this virus is made out of the Nazi eugenics and genetic engeneered experiments as well as the development of Aids causing viruses in horses. In a very talked about article he described in the authoritative Annals of Virology: “A new type of retrovirus from patients presenting with lymphadenopathy and acquired immune deficiency syndrome”: Structural and antigenetic relatedness with Equine Infecious Aenemia Virus EIAV (horse Aids), 1984; 135E: 119-31.

Equine Infecious Aenemia Virus EIAV (HIV/Horse-Aids) made by Nazi Germany

If we compare these findings to our references in:“Aids the greatest crime in medical history against mankind” the book now available at Amazon, the HLA-A, B, C, DR3 and DR5 loci, is examined by the Nazi’s led by Otmar Verschuer.

In 1956 he joined the American Eugenics Society and worked under auspices tiis of the Rockefeller-fund. He was also head of the Department of the Kaiser Wilhelm Institute in Germany.

Furthermore we have to take into account that within people who have blood type HLA-DR3 Aids, it is much less common than in people who have the HLA-DR5 type. Under the Nazi’s research, it is important to note that precisely the HLA-DR5 type occurs mainly in Jews. The HLA-DR3 type contrast is most common in dark-colored Africans.

These two evidences or references are enough to let you know vividly what took place. In general you can say that it is harder for blacks to get Aids than as it is for whites, but blacks have been made susceptible for a broad spectrum of brand new diseases caused by Germans, partly under the auspices of the South African Apartheid regime, and after the war under guidance of the U.S.A.

Nowadays we now know that monkeys do not get Aids when infected with the human Aids virus. The same goes for tuberculosis until the moment that monkeys in a laboratory made receptive. Therefore black-skinned people are under no circumstances contaminated with Aids by monkeys with or without eating them. That is so to speak a criminal WHO/ CDC / FDA scientific ferrytale.

Johan van Dongen

Microsurgeon/Author/Scientist

The Netherlands.

GieVDH
5 jaren geleden

Geloof is een maatschappelijk gevaar wegens zijn onredelijke hardnekkigheid. Feiten blijven feiten. Voor dergelijk belangrijke onderwerpen en keuzes hoort een overheid haar verantwoordelijkheid te nemen. Het gaat immers om mensenlevens en om geloofwaardigheid. Een plenair tegensprekelijk debat met stakeholders van pro en contra met consensus dringt zich op.

Monte
5 jaren geleden

Here is my daughters medical history since her Gardasil injections in 2008. It has been years of hell and uncertainty and going from one professor neurologist to the next, because they can not figure it out what is going on exactly:

1) chronic headaches 2) dizziness 3) nausea 4) the constant feeling of cystitis 5) wake up at night soaking wet 6) insomnia 7) depression , anorexia and after a year extreme weight gain, sometimes 5kg per day 9) inpatient hospital with extreme vomiting , fever 10) despite spectacles, poor visibility 11) awkwardness 12) impaired concentration 13) lag of memory 14) loss of body parts / numbness of body parts 15) seeing flashes of light 16) vibrating body 17) constantly fall asleep / excessively tired 18) white spots in the brains that remain unchanged at each MRI.
19) clumsiness
20) deafness 21) a year of constant feeling of blather infection (which you also see with MS)
22)burning/tingling hands
23)back ace like stabbing pain
24) abdominal pain
25) obstipation
26) irrugalar heart beat
27) menstruationsl problems
I probably forgot some.
She was also diagnosed with sudden hip dysplasia and needed an operation 3 years ago. She now has two pins in her hip to postpone a artificial hip. But this last thing could be a coincidental matter.
In 2008, right after receiving the vaccines she was diagnoses with sweinflu by the schoolnurse at her Scottish boardingschool. More children were diagnosed with this, but she was so much sicker and for a far longer period then the other children. She lost conciseness all the time and had high fever.

First they thought it was MS but that doesn’t show in the blood or spinal fluid.
She had her vaccines already in 2008. She is 19 now.

So our professors are interested to know if there any patients with the same symptoms and especially the brains with the unchangable outcomes of white matter and a huge white spot on the brain stem.

My elder daughter who is now 22 also had symptoms since the vaccines but less severe and is feeling much better since a year:
Fainting, dizzy, abdominal pain, heat flashes, menstruational problems.

jan
4 jaren geleden

“huilie huilie snik snik het vaccine werkt helemaal niet!” maar de overheid en het RIVM geven aan dat het wel werkt met een mate van 90-100% vergeleken met de niet gevaccineerde groep… (http://www.rivm.nl/Onderwerpen/V/vaccinaties_op_maat/HPV_vaccinatie OF Bosch FX, Broker TR, Forman D, Moscicki AB, Gillison ML, Doorbar J, et al. Comprehensive control of human papillomavirus infections and related diseases. Vaccine. 2013;31 Suppl 7:H1-31.)
Maar hey, wat kan U het schelen als jullie kinderen doodgaan door HPV omdat U tegen een vaccinatie was..? Het is niet dat u er door dood gaat, of erger nog, misschien er wel niet door doodgaat maar u lichamelijke handicaps oploopt en u gevangen zit in uw eigen lichaam. Aan de andere kant, dat treft toch niet u maar uw kinderen dus wat maakt u uit. U zit er toch niet mee!? U heeft zeker ook geen interesse in het interviews van een van de polio overlevers uit de biblebelt zoals mevr. Mussche haar interview? Als u hoort wat die haar ouders toewenst omdat deze een “principieel standpunt” (“principieel” hah wat een grap!) hadden dat hun dochter niet een simpele injectie mocht krijgen, want het was GODS plan of mevr. Mussche ziek zou worden of niet. het gevolg? Mevr. Mussche heeft Polio opgelopen (wat men met een simpele antibiotica kan genezen) en zit nu de rest van haar leven in een roltstoel en kan niet praten zonder computer. Maarja dat maakt u vast niet uit want vaccinaties zijn des duivels!!! Ach mijn excuses, des Duivels*. Er is er immers maar een van nietwaar? Zucht…
(https://anderetijden.nl/aflevering/340/Polio-in-Staphorst)

Europa bijna naar niveau overleven

Twitter reageert via #ThisIsACoup vernietigend op Merkel, Dijsselbloem en Tsipras