in , , , ,

Nexit NU ! In naam van Oranje ! We sluiten de (Euro) poort !

e835b00b28f4093ecd0b470de7444e90fe76e6d01eb3184490f8c1 640 action

Een protest organiseren is niet zo simpel, daar zijn we achter gekomen. Via facebook een pagina geopend ! Binnen een week 10.000 aanmeldingen. Dat gaat goed zou je zeggen ! Facebook is veel te beperkt en gecensureerd, want op dag 5 konden er geen berichten gedeeld worden naar de tijdlijn van de actiegroep.

6 dagen storing, het aantal aangesloten personen daalde naar 6500. Wel werd zichtbaar dat we de aandacht hadden en ook bekend staan om het nette taalgebruik, geen Tokkie protest dus. Geen PVV gebral over vluchtelingen. Nee, we vertellen het eerlijke verhaal. Nederland en zijn vertegenwoordiging is doodleuk gekaapt. De burger heeft niets meer te vertellen laat staan dat er voor de burger gehandeld wordt. Opmerkelijk is dat de berichten over misstanden in de maatschappij wel heel vaak gedeeld worden. Het blijft daar draaien in een kringetje. Mensen spreken er schande van, zijn verontwaardigd, zo niet boos !

Maar niemand die komt met oplossingen, niemand ziet in dat we geleid worden door anderen die niet met naam en toenaam bekend staan. Expats en lobbyisten hebben de macht, de economie is heilig voor ze. Zou dit bedoeld worden met het dienen van de mammon ? Het dienen van de “godheid geld” ?  Het lijkt er veel op. Wel geld voor bedrijven en charitatieve instellingen die helemaal niet charitatief blijken te zijn. Verzonnen ziektes waar veel geld voor nodig is, kortom de geldstromen bewegen zich niet in de richting van de burger, maar van ze af. Opgeteld kost dat het geluk en welzijn van de bevolking, inleveren van privacy, gecontroleerd worden door externe machten. Belangrijk hierbij is dat gebruik wordt gemaakt van angst.

Je moet bang zijn voor:

 • je buren die het islamitisch geloof aanhangen,
 • Vluchtelingen die verkrachten
 • Terroristen die het gemunt hebben op scholen en winkelcentra
 • Je baan te verliezen
 • Je dak boven je hoofd te verliezen
 • Geen behandeling te krijgen voor je chronische ziekte(n)
 • Geen voedsel meer te krijgen
 • geen scholing meer te ontvangen

Wil je er wat aan doen ? Dan krijg je simpelweg de handen niet op elkaar door uiteenlopende redenen. Staken ? Je zou zo maar je baan kwijtraken ! Protesteren op het Malieveld ? Een gezellig dagje met hoge kosten, vervoer, eten en de parlementsleden zien je niet eens. Politieke partijen die hun nek uitsteken om een protestmars op te zetten ? Vergeet het maar, de kas is leeg en bijna niemand komt, als er wel een grote opkomst is dan wordt er door de media geen aandacht aan geschonken. Manipulatie ten top ! Het oude protesteren is dood , morsdood. Verdeel en Heers dat is het credo van de onzichtbare machthebbers die het niet goed met U voorhebben. Wij worden Plebs genoemd. En het Plebs is dom. Ze worden bezig gehouden met de eerste levensbehoeften en sport, heel veel sport. Tegen ons wordt gezegd dat we moeten kopen, schenken en vooral waarde moeten hechten aan materiële zaken. De iets minder gelukkigen die alles al kwijt zijn worden benoemd als profiteur van de maatschappij, U dacht dat dit alleen in Nederland gebeurt ? Helaas , dit is een continentaal probleem. Occupy had helaas gelijk. 1% heeft de macht ! De andere 99% hobbelt er achteraan en doet wat er gezegd wordt want anders ……

Laten we onze denkwijze inzake de protesten geheel varen. Het nodeloos draaien in een kringetje en het ongenoegen uiten hebben we lang genoeg gedaan. Nu is het moment om het tij te gaan keren en wel op de volgende manier:

Het protestplan:

De vraag is hoe laten we de politici weer luisteren ? Is het belangrijk te weten wie de macht werkelijk in handen heeft ?

Dit vragen mensen zich echt af ! Belangrijker is de vraag, hoe komen zij aan die macht en wat is de zwakke plek !

Wij de burgers hebben een blind vertrouwen in onze overheid, daar is misbruik van gemaakt door lobbyisten en mensen met groot geld. Door corruptie zijn samenwerkingsverbanden aangelegd met deze expats, langzaam maar zeker hebben zij er 40 jaar over gedaan de macht in handen te krijgen. Politici worden baantjes beloofd waar het geld vanzelf aan komt rollen. Belangrijke sleutelposities worden ingezet door deze expats. Nederland werd hoofd van de NAVO, Heeft het internationaal vredeshof. Niet echt onbelangrijke posities ! Nederland danst naar de pijpen van vreemde mogendheden en is de spin in het web voor economische ideeën. Wij zijn een belangrijk doorvoerland. De poort van Europa ! Nu en poorten kan men sluiten !

Dat brengt mij op de zwakke plek van de expats, de onzichtbare machthebbers. Macht en geld, zonder het een bestaat het ander niet, en hoe komen ze aan dat geld, dat roven ze in de vorm van belasting, giften en gebakken lucht verkoop. Door ze geldstromen te onthouden krijgen we de kans weer wat van ons land te maken. We moeten de handelsstromen onderbreken, en dat kan via de infrastructuur, over de Weg, Spoor en Water, in bezit te nemen.

Als u denkt dat dat onmogelijk is, dan heb ik een verrassing voor U, alle objecten mbt wegvervoer, scheepvaart,luchtvaart en spoor zijn gecentraliseerd.  Dankzij computers en netwerken staan alle objecten in verbinding met zogeheten Verkeerskamers.

RIJKSWATERSTAAT VERKEER- EN WATERMANAGEMENT

Rijkswaterstaat Verkeer- en Watermanagement is een landelijk organisatieonderdeel van Rijkswaterstaat. In dit onderdeel bundelt Rijkswaterstaat het verkeersmanagement op de (vaar)weg en watermanagement.

Door deze taken te bundelen, werkt Rijkswaterstaat aan een uniformere en meer slagvaardige dienstverlening voor de gebruikers van de netwerken. De 3 netwerkcentra van Rijkswaterstaat maken onderdeel uit van Rijkswaterstaat Verkeer- en Watermanagement.

Netwerkcentra

Wegverkeer

Scheepvaartverkeer

Leuk, maar wat heb je eraan en hoe past dat in een protest?

Terroristen zoeken toch manieren om zoveel  angst te zaaien ? Dit zijn doelen bij uitstek ! Het vreemde is echter dat deze verkeerskamers bedrijfjes zijn, vallende onder Rijkswaterstaat, in bedrijfsvormen die VOF heten Of BV ‘tjes zijn. Er worden 24/7 diensten gedraaid door personeel wat op knopjes drukt. Moet er een brug open, dan drukt men op een knopje en het schip heeft doorgang. Stel dat men niet op het knopje drukt, dan moet het schip wachten wat duizenden euro’s kost. Daarbij zijn de gebouwen van deze verkeerskamers niet beveiligd door militairen, politie of beveiligers. Ja er staan enkele camera’s ! Een gemakkelijk doelwit  dus.

Gaat men kijken naar de ligging van deze verkeerskamers, dan zal men zien dat er maar 1 toegangsweg is, een ingang tevens uitgang. In de meeste gevallen voorzien van een hekwerk. De locaties zijn enigszins geïsoleerd en de invalsweg nauw. Men kan rustig naar binnen wandelen, rijden of fietsen.

De bedoeling is dat we met een kleine groep mensen de doorgang van deze verkeerskamers gaan belemmeren, een tafeltje neerzetten met wat klapstoel en fijn gaan klaverjassen of pokeren. Een voertuig parkeren zodat de doorgang is afgesloten. Het kan zomaar ! 50 mensen per verkeerskamer met medeneming van voertuigen blokkeren automatisch het verkeer van en naar deze “kamers”. Het personeel kan natuurlijk niet 24 uur deze post bedienen en verversing is wel noodzakelijk. Dus wel eruit , maar niemand erin ! Dat gedurende 36 uur ! Spandoeken aan de hekwerken zal duidelijk maken dat we aan het protesteren zijn !

NEXIT NU ! Regering treed op voor de burger ! Wij zijn armoede zat ! En alles wat U nog meer kan bedenken. Wat we absoluut niet moeten doen is de confrontatie aangaan met het personeel. Vorderingen van Politie en Justitie kunnen we negeren, Cameraploegen zullen interesse hebben U te filmen. Dat mag, maar maak uzelf onherkenbaar. U staat op de openbare weg en U heeft de vrijheid om te demonstreren ! Niet om te vechten of vandalisme te plegen.

DE verkeerskamer die verreweg het belangrijkste is, regelt het scheepvaartverkeer Rotterdamsche haven, de Europoort / Botlek en Maasvlakte. Het eiland Voorne Putten is een bottleneck met bruggen, begin van de betuwelijn en aanvoer haven voor doorvoer naar het achterland van Europa. Dus de kolen voor de centrales worden aangevoerd per schip, trein. Alsmede stoffen voor productieprocessen. Brandstof wordt via pijpleidingen gepompt naar andere landen. Het wordt geregeld vanuit RHOON,

lucht entree vkskmr rhoonentree vkskmr rhoon Rechtdoor zal U naar de verkeerskamer brengen, de enige weg erin en eruit. Een blokkade  heeft de uitwerking dat geheel Zuid-Holland en de EUROPOORT plat komt te liggen. Dit zal grote beroering brengen op de markten van handel en transitie. Hiermee raken we het grote geld en tevens draaien de politici overuren in MEA CULPA. Met andere woorden we krijgen dan aandacht en middels herhaalactie’s bij deze objecten zal de paniek bij machthebbers toeslaan en een Europese val tot gevolg hebben.

Dus de actie zal zeker leiden tot verandering en een NEXIT. Voor een betere maatschappij en overheid, doe mee op 11 maart 2016. Aanvang 14.30 tot 12 maart 14.30. Het gaat U aan, wij hebben de macht, laten we hem dan maar gebruiken.

Actie’s op:

 • VERKEERSCENTRALE ZUIDWEST-NEDERLAND

  Verkeerscentrale Zuidwest NederlandRhoon225x150_tcm174-363003

  Groene Kruisweg 403
  3161 EJ Rhoon

  VERKEERSCENTRALE NOORDWEST-NEDERLAND

  Amsterdamseweg Velsen 08_tcm174-196396

  Amsterdamseweg 25
  1981 LE Velsen Zuid

  VERKEERSCENTRALE NOORD- EN OOST-NEDERLAND

  Van Nieuwenhuizenweg Wolfheze 5_tcm174-196472

  Van Nieuwenhuijzenweg 4
  6874 NE Wolfheze

  REGIONALE VERKEERSCENTRALE MIDDEN-NEDERLAND

  Papendorpseweg Utrecht 6_tcm174-196451

  Papendorpseweg 101
  3528 BJ Utrecht

  VERKEERSMANAGEMENTCENTRALE ZUID-NEDERLAND

  Verkeersmanagementcentrale Zuid-Nederland g_tcm174-368880

  Steenovenweg 1
  5708 HN Helmond

  Voor toeganswegen adviseren wij Google earth te gebruiken !

Lees verder bij de Bron: Urubin

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
The Truth Will Set You Free But First

Angst en slavernij allemaal de schuld van geld

ed34b70b2bf11c3e81584d04ee44408be273e7d21bb8144992f7 640 collapse

Stevenen we af op een recessie, een depressie, of een infarct?