in , , , , , , , , , ,

Heb jij al eens gehoord van de V.N. Agenda 2030, de oude Agenda 21 en de 17 globale einddoelen?

Etereuti / Pixabay

Terwijl de EU-VN steeds meer macht overneemt van administratiebureau Nederlandse Overheid, krijgen de wereldwijde agenda’s en programma steeds meer invloed op onze elke dag. Als je inspraak hierop wilt claimen is het belangrijk voor je zeer nabije toekomst om bekend te zijn met deze agenda’s.

Het blijkt al snel dat deze agenda’s er weer niet zijn voor jou.

Ze zijn er om je vrijheid, inspraak en handelen te beperken. En precies dat gebeurt dus. Met voorop: Agenda 21 / .

Voorop bij de vele programma’s van de -VN staat ogenschijnlijk Agenda 21 / Agenda 2030. VN Agenda 21 is onlangs hernoemd naar Agenda 2030. En kennis van Agenda 2030 is brood nodig, het is voor elk mens een zeer onprettig plan. Open de flyer rechts [PDF].

Allemaal verplicht aan de smart-auto

En vergis je niet, het EU-VN administratiebureau in Den Haag is volledig ondergeschikt aan VN Agenda 2030. Heel onlangs was nog in het nieuws dat Kabinet vanaf 2030 verbiedt om benzine auto’s te (ver)kopen. Dit is een EU-VN dictaat wat dus ook in andere landen opgedrongen wordt.

Weer minder keuze voor jou, en weer zonder dat je daar inspraak op hebt.

Het probleem is niet het feit dat er minder vervuilende auto’s beschikbaar komen. Het probleem in dit voorbeeld is dat de overheid (keuze)vrijheid wegneemt en daarvoor in de plaats geen betere opties terug geeft. Het is niet dat we auto’s die rijden op water (en dat kan ook) ervoor terug krijgen. Nee, men neemt de vrijheid van auto’s af.

En laat alleen nog over auto’s op basis van elektro – die je wel/niet langzaam mag opladen, want “slim” netwerk – en volledig gechipt en volledig gevolgd (5g, immer meer “slim”), met een “slimme” belastingaanslag voor elke gereden kilometer. Inclusief automatische boete als je even ergens ‘te hard’ rijdt. Dat is ons uitzicht onder Agenda 21.

Je begrijpt dat vrijheid, keuze en inspraak hier snel het raam uit gaat in het voordeel van een anti-democratische agenda van een ongekozen wereldregering die je vooral veel genomen keuzes in dwingt. Het excuus bij dit alles is uiteraard CO2, en dat is een heel handige leugen, voorzien van veel PR-euro’s, om jou je inspraak en keuze te ontnemen.

Lees verder bij de bron: Lang Leve Europa!

Actuele onderwerpen die verband houden met deze agenda zijn:

Het opschroeven en verplichten van vaccinaties, wereldwijde illegale geo-engineering programma’s, implementatie van 5G en “smart-cities”, afschaffing van het contant geld, het chippen van de bevolking (is gaande), zo veel mogelijk genetisch gemanipuleerde landbouw en zo min mogelijk biologische landbouw, multinationals hebben inspraak in onderwijsprogramma’s, nóg meer controle//censuur van de media, verminderen van democratische inspraak d.m.v. de E.U. met het uiteindelijke doel: één wereldregering.

Agenda 21/2030 is in 1992 getekend door 178 landen wereldwijd, waaronder Nederland.

Je kunt voor meer informatie de volgende links lezen:

Op youtube kunt u bekijken:

https://www.youtube.com/watch?v=bMeXSlGJZYc

Laten we er voor zorgen dat deze agenda geen doorgang zal vinden!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Angela Merkel en Macron: natie-staten moeten “de soevereiniteit opgeven” aan de nieuwe wereldorde

Weer twee ziekenhuizen op punt van sluiting