in , , , , , , , , , ,

Heb jij al eens gehoord van de V.N. Agenda 2030, de oude Agenda 21 en de 17 globale einddoelen?

Etereuti / Pixabay

Terwijl de EU-VN steeds meer macht overneemt van administratiebureau Nederlandse Overheid, krijgen de wereldwijde VN agenda’s en programma steeds meer invloed op onze elke dag. Als je inspraak hierop wilt claimen is het belangrijk voor je zeer nabije toekomst om bekend te zijn met deze agenda’s.

Het blijkt al snel dat deze agenda’s er weer niet zijn voor jou.

Ze zijn er om je vrijheid, inspraak en handelen te beperken. En precies dat gebeurt dus. Met voorop: / Agenda 2030.

Voorop bij de vele programma’s van de EU-VN staat ogenschijnlijk Agenda 21 / Agenda 2030. VN Agenda 21 is onlangs hernoemd naar Agenda 2030. En kennis van Agenda 2030 is brood nodig, het is voor elk mens een zeer onprettig plan. Open de flyer rechts [PDF].

Allemaal verplicht aan de smart-auto

En vergis je niet, het EU-VN administratiebureau in Den Haag is volledig ondergeschikt aan VN Agenda 2030. Heel onlangs was nog in het nieuws dat Rutte vanaf 2030 verbiedt om benzine auto’s te (ver)kopen. Dit is een EU-VN dictaat wat dus ook in andere landen opgedrongen wordt.

Weer minder keuze voor jou, en weer zonder dat je daar inspraak op hebt.

Het probleem is niet het feit dat er minder vervuilende auto’s beschikbaar komen. Het probleem in dit voorbeeld is dat de overheid (keuze)vrijheid wegneemt en daarvoor in de plaats geen betere opties terug geeft. Het is niet dat we auto’s die rijden op water (en dat kan ook) ervoor terug krijgen. Nee, men neemt de vrijheid van auto’s af.

En laat alleen nog over auto’s op basis van elektro – die je wel/niet langzaam mag opladen, want “slim” netwerk – en volledig gechipt en volledig gevolgd (, immer meer “slim”), met een “slimme” belastingaanslag voor elke gereden kilometer. Inclusief automatische boete als je even ergens ‘te hard’ rijdt. Dat is ons uitzicht onder Agenda 21.

Je begrijpt dat vrijheid, keuze en inspraak hier snel het raam uit gaat in het voordeel van een anti-democratische agenda van een ongekozen wereldregering die je vooral veel genomen keuzes in dwingt. Het excuus bij dit alles is uiteraard CO2, en dat is een heel handige leugen, voorzien van veel PR-euro’s, om jou je inspraak en keuze te ontnemen.

Lees verder bij de bron: Lang Leve Europa!

Actuele onderwerpen die verband houden met deze agenda zijn:

Het opschroeven en verplichten van vaccinaties, wereldwijde illegale geo-engineering programma’s, implementatie van 5G en “smart-cities”, afschaffing van het contant geld, het chippen van de bevolking (is gaande), zo veel mogelijk genetisch gemanipuleerde landbouw en zo min mogelijk biologische landbouw, multinationals hebben inspraak in onderwijsprogramma’s, nóg meer controle//censuur van de media, verminderen van democratische inspraak d.m.v. de E.U. met het uiteindelijke doel: één wereldregering.

Agenda 21/2030 is in 1992 getekend door 178 landen wereldwijd, waaronder Nederland.

Je kunt voor meer informatie de volgende links lezen:

Op kunt u bekijken:

https://www.youtube.com/watch?v=bMeXSlGJZYc

Laten we er voor zorgen dat deze agenda geen doorgang zal vinden!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU=UN=globalisme=NAZISME=fascisme=satanisme
2 jaren geleden

Dit is dus door 178 regeringen getekend in 1992 zonder de burgers daar zelfs maar over te informeren ….. Wie nog denkt dat hier niets bijzonders aan de hand is moet langzaamaan toch wel wakker worden … Het is natuurlijk krankzinnig dat een paar mensen bij overheden maar even besluiten nemen over miljarden mensen …. En een van de heel belangrijke vragen is wie die mensen (zijn het wel mensen of is het satan via geheime genootschappen – en we weten van satanische genootschappen als Vrijmetselaars, Skull & Bones en inmiddels is de paus erkend lucifer aanbidder) die zich hebben opgedrongen in genootschappen als de UN?

Onder het mom van zorg om de aarde wordt de mensheid volledig uitgeroeid. En daar praten we over en over niets minder !!!!

Voor wie meer wil weten over de plannen van de globalisten en wat de plannen inhouden
verwijs ik naar een wat moeilijk maar wel erg belangrijk artikel:

https://www.naturalnews.com/2018-12-21-convergence-the-inescapable-explanation-that-connects-world-events-cosmic-truth.html#

EU=verkrachten van democratie
Antwoord aan  Rafael88
1 jaar geleden

Een prachtig geschreven wollig document met grafieken die met de hand getekend zijn geschreven door criminelen. Trap niet in de prachtige aardige woorden. Het is volledig onzin. Je hoeft alleen al naar de schuld bij de ECB te kijken om te weten hoe de zaak er bij staat. Er wordt een utopia geschetst zonder aan te geven hoe dat wordt betaald. Typisch socialisten.
Dit is een wolf in schaapskleren.

En als de EU zo overtuigd is dat zij er is voor de burgers dan zullen zij er ongetwijfeld geen enkel probleem mee hebben om verkiezingen uit te schrijven zodat de burgers zelf kunnen kiezen.

Open je ogen!
1 jaar geleden
Clara
1 jaar geleden

De site Langleveeuropa.nl schijnt de pijp aan maarten te hebben gegeven. Nu hopen dat het instituut EU zelf ook nog snel ter ziele zal gaan. Na Brexit als eerst volgende de Nexit!

Gh van peet
1 jaar geleden

Alles lijkt op kaldenhoven-calergy plan…(goed geschreven?)
Kijk verder bij Georgia guidestones…. YouTube enz.
Je weet nooit in hoeverre de idioten dit overgenomen hebben. Zelf willen ze hieraan ontsnappen!

Wat regeringen niet vertellen ...
1 jaar geleden

Is dit wat er werkelijk aan de hand is? De aarde die ondergronds bewoond wordt door aliens en die de mensheid in de tang hebben? De mensheid die dus ondergronds al jaren lang in oorlog is met aliens? Lees het verslag van Phil Schneider die betrokken was bij het graven van ondergrondse tunnens en die in een vuurgevecht met aliens gewond raakte. Phil Schneider is vermoord omdat hij dingen naar buiten bracht.

https://beforeitsnews.com/paranormal/2019/12/the-us-government-built-deep-underground-military-base-railroads-that-are-identical-to-nazi-death-march-pathways-2545870.html

Useless Eaters
1 jaar geleden

Ter info: volkeren moord op wereldschaal is niet nieuw …..

https://www.henrymakow.com/001836.html

Dit is niets minder dan de aanloop naar WWIII
1 jaar geleden

Als er zoveel landen Agenda 21 en Agenda 2030 getekend hebben betekent dat dat onze regeringen volledig geïnfiltreerd zijn en dus corrupt …. Er kan geen andere conclusie zijn. Denk daar eens over na !!!!

Het is de VN die die wereldregering zal gaan vormen als de VS, de EU en China financieel onderuit gaan en wanneer de Cabal (Rothschild banken, De Crown, grote multinationals) “aanbieden” om een wereldregering te vormen. Uiteraard op hun condities. Een systeem opgezet door de banken en multinationals met de burgers als slaaf.
Was het Merkel niet die in de EU geen vlaggen wilde zien van soevereine staten en die maar liefst 1.5 miljone migranten wilde toelaten om Dtl en de EU van binnenuit te slopen?
En wie is die idioot van van een Frans Timmermans die zwaait met duizend miljard voor milieuprojecten alsof het niets is.
Dit is niets minder dan verraad en Rutte staat maar wat te draaikonten ….
Wordt wakker en kom in actie. Praat met vrienden en familie. Praat met politieke partijen. Schrijf de overheid.
Dit is niets minder dan de aanloop naar WWIII !!

Shadow1100
1 jaar geleden

Convenant van de illuminatie
Een waanidee zal het zijn, op zo’n grote schaal, zo kolossaal en veelomvattend dat het hun (=onze) waarneming te boven zal gaan.

De Nederlandse versie van de Luciferiaanse bloedeed
Dinsdag, 29 september 2015 14:40
De mensen die het begrijpen zullen verdacht worden van krankzinnigheid. We zullen gescheiden fronten creëren om te voorkomen dat ‘’ze’’ – de mensheid – noot vertaler – een samenhang zullen ontdekken tussen ‘’ons’’ (…?!) en hun. We zullen ons gedragen alsof we niet verbonden zijn met hun wereld om de illusie van de door ons geïmplanteerde waanideeën in leven te houden. Ons doel zal stap voor stap volbracht worden om geen argwaan te wekken en ons niet onder verdenking te komen laten staan. Dit zal ook voorkomen dat de veranderingen en gebeurtenissen die zich voltrekken zullen opvallen.
We zullen altijd boven hun beperkte beleving van de werkelijkheid staan want wij kennen de geheimen van het absolute. Wijzelf zullen altijd met elkaar samenwerken en verbonden blijven door bloed, en geheimhouding. De dood zal volgen wie zijn mond voorbijpraat.
We zullen hun levensspanne kort houden en hun geest verzwakken maar hun het tegenovergestelde doen voorhouden. We zullen op subtiele manieren gebruik maken van onze kennis, wetenschap en technologie zodat ze nooit zien wat er gebeurt. We zullen zachte metalen, verouderingsversnellers en pijnstillende middelen toevoegen aan voedsel en water, zelfs in de lucht. Ze zullen overdekt worden met vergiften overal waar zij zich wenden.
De zachte metalen zullen tot gevolg hebben dat ze hun verstand verliezen. We zullen genezing beloven op vele fronten maar zullen intussen nog meer vergif toedienen. De vergiften zullen geabsorbeerd worden door hun huid en mond, dat zal hun verstand en voortplantingsorganen vernietigen. Als resultaat zullen hun kinderen dood geboren worden, en wij zullen deze informatie blijven verbergen.
De vergiften zullen verborgen zijn in alles wat hun omgeeft, in wat zij drinken, eten, ademen en dragen. We moeten vindingrijk zijn in het toedienen van het vergif want ze kunnen helderziend en helder wetend zijn. We zullen hun laten zien dat de vergiften goed bedoeld zijn, met grappig beeldmateriaal en gepresenteerd met leuke deuntjes. Hun eigen gekozen mensen waar zij tegenop zien zullen ons helpen. Deze mensen zullen we voor ons winnen om de vergiften op de markt te brengen.
De mensen zullen onze producten in werking zien op het witte doek, film en 2 media, en zullen gewend raken aan hun werking en zullen nooit te weten komen wat hun echte effect is. Wanneer ze bevallen zullen wij vergiften injecteren in het bloed van hun kinderen en hun overtuigen dat het voor hun eigen bestwil is. We zullen hiermee vanaf hun geboorte beginnen, wanneer hun geest jong is, we zullen op hun kinderen loslaten met wat kinderen het lekkerst vinden, zoetigheid.
Wanneer hun tanden bederven zullen we deze vullen met metalen die hun geest doden en hun toekomst stelen. Wanneer hun vermogen om te leren is aangetast, zullen we medicijnen scheppen die hun zieker zullen maken en nog weer andere ziektes zullen veroorzaken waarvoor we nog meer medicijnen zullen maken. We zullen hun volgzaam maken en machteloos tegenover onze macht. Ze zullen depressief worden, traag en zwaarlijvig, en wanneer zij bij ons komen voor hulp, zullen we hen nog meer vergif aanpraten.
We zullen hun aandacht richten op geld en goederen zodat ze zich nooit kunnen verbinden met hun innerlijke zelf. We zullen hun afleiden met overspel, ontucht en zinnelijke pleziertjes en door massaal het wedstrijdelement toe te passen, zodat ze nooit de eenheid zullen ervaren die overal in aanwezig is. Hun geest zal aan ons toebehoren en zij zullen doen zoals wij zeggen. Als ze weigeren zullen we manieren vinden om hun bewustzijn te vernauwen met geest manipulerende technologieën.
We zullen angst gebruiken als ons wapen. Wij zullen hun regeringen grondvesten met daarin oppositiepartijen. We zullen beide kampen beheersen. We zullen altijd ons doel verbergen maar ons plan ten uitvoer brengen. Zij zullen het werk verrichten en wij zullen gedijen op hun zware arbeid.
Onze eigen familie zal zich nooit vermengen met hun ras. Ons bloed moet puur blijven, want dat is de bedoeling. We zullen zorgen dat ze elkaar doden wanneer ons dat uitkomt. We zullen hun gescheiden houden van eenheid door dogma en religie. We zullen alle aspecten van hun levens controleren en hun vertellen wat ze moeten denken, en hoe ze moeten denken. We zullen hun welwillend begeleiden en laten denken dat ze meester zijn over hun leven.
We zullen vijandschap en verbittering aanmoedigen tussen hun gelederen door middel van partijdigheid, via het denken heimelijk ingesteld. Wanneer er een licht zal schijnen onder een van hen, zullen we dat vernietigen, of hun doden,
dewelke ons het beste uitkomt. We zullen hun zover krijgen dat ze elkaars 3 hart openrijten en hun eigen kinderen doden. Wij zullen dit bewerkstelligen door haat te gebruiken als onze bondgenoot, boosheid als onze vriend. De haat zal hun helemaal verblinden, en ze zullen nooit zien dat wij uit hun conflicten herrijzen als hun heersers.
Ze zullen bezig zijn elkaar te vermoorden. Ze zullen baden in hun eigen bloed en hun buren doden als we dit raadzaam achten.
We zullen enorm profijt trekken uit deze gang van zaken, want ze zullen ons niet zien, omdat ze ons niet kunnen zien. Wij zullen doorgaan met te gedijen op hun oorlogen en hun moordpartijen. We zullen dit net zolang herhalen tot ons uiteindelijke doel is volbracht. We zullen voortgaan met hun te laten leven in angst en boosheid door middel van beeldmateriaal en geluid. We zullen alle werktuigen en methoden gebruiken die we in onze mars hebben om dit tot stand te brengen. De werktuigen zullen door hun eigen arbeid verschaft worden. We zullen hun schuldgevoel en zelfhaat aanwakkeren en hun doen schamen voor hun intolerantie jegens hun buren.
We zullen altijd de goddelijke waarheid voor hun verborgen houden, de waarheid dat we allemaal een zijn. Dit mogen zij nooit te weten komen en ervaren. Zij mogen nooit te weten komen dat kleur een illusie is, zij moeten zich altijd bedenken dat ze niet gelijkwaardig zijn. Druppelsgewijs, stap voor stap, zullen we vooruitgaan met onze doelstellingen. We zullen hun land overnemen, hun hulpbronnen en hun rijkdom toe-eigenen, om totale controle te verkrijgen. We zullen hun misleiden om wetten te accepteren die de weinige resterende vrijheid die ze hebben af zal pakken. We zullen een geldsysteem invoeren dat hun voor altijd gevangen zal zetten, hun en hun kleinkinderen in een staat van schuld houdend.
Wanneer zij ons zullen vervloeken, zullen we hun schuldig verklaren van misdrijven, en hun een ander verhaal voorhouden van de werkelijkheid, want we zullen alle media in ons bezit hebben. We zullen deze media gebruiken om de stroom van informatie te controleren, en daarbij ook hun sentimenten gebruiken in ons voordeel. Wanneer ze opstaan tegen ons zullen we hun verpletteren als insecten, want zij zijn minder waard dan deze. Ze zullen hulpeloos zijn om ook maar iets uit te richten want zij hebben geen wapens.
We zullen sommige van hun eigen ras rekruteren om onze plannen naar 4 buiten te brengen, we zullen deze uitverkorenen eeuwig leven beloven, maar eeuwig leven zullen zij nooit smaken want zij behoren niet tot ons. Deze aangeworven mensen zullen ‘’ingewijden’’ genoemd worden en zullen geïndoctrineerd worden om valse godsdienstige praktijken bij te wonen waar doorgang wordt gegeven tot hogere dimensies. Leden van deze groep zullen denken dat zij een en gelijkwaardig met ons zijn, nooit de waarheid kennende.
Zij mogen ons bestaan nooit onderkennen of leren begrijpen want zij zullen zich dan tegen ons keren. Voor hun door ons opgedragen werk zullen zij beloond worden met aardse verlokkingen, rijkdom en hoge titels, maar ze zullen nooit onsterfelijk worden en zich verenigen met ons, nooit zullen ze het licht ontvangen en de sterren bereizen. Ze zullen nooit de hogere staten van bewustzijn bereiken, omdat het uitmoorden en vermoorden van hun eigen ras doortocht zal verhinderen naar dit niveau van verlichting. Dit zullen ze nooit te weten komen.
Onze waarheid zal voor hun ogen verborgen blijven, zo dichtbij dat ze niet in staat zullen zijn zich erop te focussen totdat het te laat is. O ja, zo groots, verheven en plechtig zal de illusie van hun vrijheid zijn, dat ze nooit te weten zullen komen dat ze onze slaven zijn.
Wanneer alles in kannen en kruiken is, zal de realiteit die wij voor hun hebben gecreëerd hun volledig beheersen. De door ons gemaakte maatstaven zullen voor hun een gevangenis zijn. Ze zullen in zelfbedrog leven. Wanneer ons doel is bereikt zal een nieuw tijdperk van dominantie beginnen. Hun geest zal aan onze verzonnen geloofsovertuigingen geklonken zijn, programma’s die wij tot stand brachten en hebben gegrondvest sinds onheuglijke tijden.
Maar wanneer zij ooit te weten zullen komen dat zij gelijk aan ons zijn en ons kunnen evenaren, zullen wij verdwijnen, omkomen en vergaan. DIT MOGEN ZIJ NOOIT TE WETEN KOMEN. Als ze ooit te weten komen dat ze gezamenlijk ons kunnen overwinnen, bedwingen en weerleggen, zullen ze actie ondernemen. Ze mogen nooit en te nimmer te weten komen wat wij hebben gedaan, want als zij tot deze slotsom zouden komen, zullen wij geen plek hebben om heen te gaan, want het zal makkelijk te zien zijn wie wij zijn, als eenmaal de sluier is opgetrokken. Onze handelingen zullen onthullen en verraden wie wij zijn en ze zullen ons achterna zitten en genadeloos achtervolgen en klem zetten en niemand zal ons beschermen.
Dit is het geheime verbond waar we de rest van ons huidige leven en onze 5 toekomstige levens mee zullen leven, want deze realiteit en wetenschap zal vele generaties en levensspanne overtreffen en te boven gaan. Dit verdrag is bezegeld door bloed, ons bloed. Wij, de enigen die van de hemel naar de aarde kwamen.
Dit verdrag mag NOOIT EN TE NIMMER geopenbaard worden, of gekend zijn in zijn bestaan.
Het mag NOOIT EN TE NIMMER opgeschreven zijn of besproken worden want het is, het bewustzijn wat het tot gevolg zal hebben en voortbrengen, zal de woede van de OORSPRONKELIJKE SCHEPPER over ons uitroepen en we zullen in de diepte vanwaar wij kwamen geworpen worden, en daar verblijven tot in het einde der tijden van oneindigheid zelf.

1 jaar geleden

Acute gehoorschade door “ultrasone” kattenverjagers met zeer harde pieptonen? Heeft u of uw kind hierdoor tinnitus gekregen? Wij komen graag met u in contact zie http://www.hogepieptoon.123website.nl

11 maanden geleden

Stemmingsmakerij, blijf lekker geloven in dit soort onzin.

Je weet wel
2 maanden geleden

geen flyer helaas

Angela Merkel en Macron: natie-staten moeten “de soevereiniteit opgeven” aan de nieuwe wereldorde

Weer twee ziekenhuizen op punt van sluiting