in , , , , , , , , , ,

Heb jij al eens gehoord van de V.N. Agenda 2030, de oude Agenda 21 en de 17 globale einddoelen?

Etereuti / Pixabay

Terwijl de EU-VN steeds meer macht overneemt van administratiebureau Nederlandse , krijgen de wereldwijde agenda’s en programma steeds meer invloed op onze elke dag. Als je inspraak hierop wilt claimen is het belangrijk voor je zeer nabije toekomst om bekend te zijn met deze agenda’s.

Het blijkt al snel dat deze agenda’s er weer niet zijn voor jou.

Ze zijn er om je vrijheid, inspraak en handelen te beperken. En precies dat gebeurt dus. Met voorop: Agenda 21 / Agenda 2030.

Voorop bij de vele programma’s van de EU-VN staat ogenschijnlijk Agenda 21 / Agenda 2030. VN Agenda 21 is onlangs hernoemd naar Agenda 2030. En kennis van Agenda 2030 is brood nodig, het is voor elk mens een zeer onprettig plan. Open de flyer rechts [PDF].

Allemaal verplicht aan de smart-auto

En vergis je niet, het EU-VN administratiebureau in Den Haag is volledig ondergeschikt aan VN Agenda 2030. Heel onlangs was nog in het nieuws dat Kabinet vanaf 2030 verbiedt om benzine auto’s te (ver)kopen. Dit is een EU-VN dictaat wat dus ook in andere landen opgedrongen wordt.

Weer minder keuze voor jou, en weer zonder dat je daar inspraak op hebt.

Het probleem is niet het feit dat er minder vervuilende auto’s beschikbaar komen. Het probleem in dit voorbeeld is dat de overheid (keuze)vrijheid wegneemt en daarvoor in de plaats geen betere opties terug geeft. Het is niet dat we auto’s die rijden op water (en dat kan ook) ervoor terug krijgen. Nee, men neemt de vrijheid van benzine auto’s af.

En laat alleen nog over auto’s op basis van elektro – die je wel/niet langzaam mag opladen, want “slim” netwerk – en volledig gechipt en volledig gevolgd (5g, immer meer “slim”), met een “slimme” belastingaanslag voor elke gereden kilometer. Inclusief automatische boete als je even ergens ‘te hard’ rijdt. Dat is ons uitzicht onder Agenda 21.

Je begrijpt dat vrijheid, keuze en inspraak hier snel het raam uit gaat in het voordeel van een anti-democratische agenda van een ongekozen wereldregering die je vooral veel genomen keuzes in dwingt. Het excuus bij dit alles is uiteraard CO2, en dat is een heel handige leugen, voorzien van veel PR-’s, om jou je inspraak en keuze te ontnemen.

Lees verder bij de bron: Lang Leve Europa!

Actuele onderwerpen die verband houden met deze agenda zijn:

Het opschroeven en verplichten van vaccinaties, wereldwijde illegale geo-engineering programma’s, implementatie van 5G en “smart-cities”, afschaffing van het contant geld, het chippen van de bevolking (is gaande), zo veel mogelijk genetisch gemanipuleerde landbouw en zo min mogelijk biologische landbouw, multinationals hebben inspraak in onderwijsprogramma’s, nóg meer controle// van de media, verminderen van democratische inspraak d.m.v. de E.U. met het uiteindelijke doel: één wereldregering.

Agenda 21/2030 is in 1992 getekend door 178 landen wereldwijd, waaronder Nederland.

Je kunt voor meer informatie de volgende links lezen:

Op youtube kunt u bekijken:

Laten we er voor zorgen dat deze agenda geen doorgang zal vinden!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Steun mij, zodat ik u op de hoogte kan houden!

Tikkie | PayPal

Rapporteren

10 Comments

Laat een reactie achter
 1. Dit is dus door 178 regeringen getekend in 1992 zonder de burgers daar zelfs maar over te informeren ….. Wie nog denkt dat hier niets bijzonders aan de hand is moet langzaamaan toch wel wakker worden … Het is natuurlijk krankzinnig dat een paar mensen bij overheden maar even besluiten nemen over miljarden mensen …. En een van de heel belangrijke vragen is wie die mensen (zijn het wel mensen of is het satan via geheime genootschappen – en we weten van satanische genootschappen als Vrijmetselaars, Skull & Bones en inmiddels is de paus erkend lucifer aanbidder) die zich hebben opgedrongen in genootschappen als de UN?

  Onder het mom van zorg om de aarde wordt de mensheid volledig uitgeroeid. En daar praten we over en over niets minder !!!!

  Voor wie meer wil weten over de plannen van de globalisten en wat de plannen inhouden
  verwijs ik naar een wat moeilijk maar wel erg belangrijk artikel:

  https://www.naturalnews.com/2018-12-21-convergence-the-inescapable-explanation-that-connects-world-events-cosmic-truth.html#

 2. De site Langleveeuropa.nl schijnt de pijp aan maarten te hebben gegeven. Nu hopen dat het instituut EU zelf ook nog snel ter ziele zal gaan. Na Brexit als eerst volgende de Nexit!

 3. Alles lijkt op kaldenhoven-calergy plan…(goed geschreven?)
  Kijk verder bij Georgia guidestones…. YouTube enz.
  Je weet nooit in hoeverre de idioten dit overgenomen hebben. Zelf willen ze hieraan ontsnappen!

 4. Is dit wat er werkelijk aan de hand is? De aarde die ondergronds bewoond wordt door aliens en die de mensheid in de tang hebben? De mensheid die dus ondergronds al jaren lang in oorlog is met aliens? Lees het verslag van Phil Schneider die betrokken was bij het graven van ondergrondse tunnens en die in een vuurgevecht met aliens gewond raakte. Phil Schneider is vermoord omdat hij dingen naar buiten bracht.

  https://beforeitsnews.com/paranormal/2019/12/the-us-government-built-deep-underground-military-base-railroads-that-are-identical-to-n**i-death-march-pathways-2545870.html

 5. Als er zoveel landen Agenda 21 en Agenda 2030 getekend hebben betekent dat dat onze regeringen volledig geïnfiltreerd zijn en dus corrupt …. Er kan geen andere conclusie zijn. Denk daar eens over na !!!!

  Het is de VN die die wereldregering zal gaan vormen als de VS, de EU en China financieel onderuit gaan en wanneer de Cabal (Rothschild banken, De Crown, grote multinationals) “aanbieden” om een wereldregering te vormen. Uiteraard op hun condities. Een systeem opgezet door de banken en multinationals met de burgers als slaaf.
  Was het Merkel niet die in de EU geen vlaggen wilde zien van soevereine staten en die maar liefst 1.5 miljone migranten wilde toelaten om Dtl en de EU van binnenuit te slopen?
  En wie is die idioot van van een Frans Timmermans die zwaait met duizend miljard voor milieuprojecten alsof het niets is.
  Dit is niets minder dan verraad en Rutte staat maar wat te draaikonten ….
  Wordt wakker en kom in actie. Praat met vrienden en familie. Praat met politieke partijen. Schrijf de overheid.
  Dit is niets minder dan de aanloop naar WWIII !!

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Angela Merkel en Macron: natie-staten moeten “de soevereiniteit opgeven” aan de nieuwe wereldorde

Weer twee ziekenhuizen op punt van sluiting