Wrakstukken MH17 aangekomen in NL, dit is wat er nog onder andere ligt (foto’s)

De wrakstukken van MH17 zijn vandaag gearriveerd in Nederland.

Op 23 november 2014 werd de bergingsmissie van MH17 beeindigd. M’n tolk en ik bezochten, in een taxi, de rampplek in Oost-Oekraine drie dagen later, op 26 november.

Het had de avond ervoor licht gesneeuwd.

Eerder al publiceerde ik een paar foto’s op twitter die duidelijk maakten dat lang niet alle brokstukken zijn meegenomen naar NL. VVD kamerlid Han ten Broeke heeft hierover inmiddels kamervragen gesteld.

Hieronder alle foto’s die ik die dag heb gemaakt in en nabij het dorpje Grabovo. Ik weet niet of er op andere plekken ook nog brokstukken liggen. Sommige foto’s dubbelen enigszins omdat ik beelden maakte met m’n blackberry en een videocamera.

Dit is wat er nog ligt:

Lees verder via haralddoornbos.

 

  •  
  • 27
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef jouw mening

Close