in ,

Top psychiater op TV: Migranten zijn niet te integreren en tijdbom onder samenleving

‘Officiële verklaringen na terreuraanslagen dat ‘wij niet bang zijn’ slechts holle woorden’ – ‘Zorgen volk over immigratie worden niet serieus genomen’ – Integratiecursussen zijn ‘naïef’ en zullen neiging tot ‘waanzinnig geweld’ niet wegnemen.

De Duitse toppsychiater Christian Dogs heeft in een talkshow van de publieke zender ZDF zowaar een kritisch geluid mogen laten horen over Berlijns ‘4M’ programma (‘Merkels Massa Moslim Migratie’).  Volgens hem is de huidige politiek naïef door te denken dat de migranten te integreren zijn, en waarschuwt hij dat zij met hun ‘enorme geweldspotentieel’ als een ‘tijdbom onder de samenleving’ worden gelegd. Ook klopt het volgens hem van geen kant dat mensen met een kritisch geluid gelijk als extreemrechts en ziek worden weggezet, omdat niet zij, maar bondskanselier zelf gebruik maakt van het zaaien van om haar politieke doelstellingen door te drukken.

‘Holle woorden’ noemt psychiater Christian Dogs, geruime tijd hoofd van de Panorama kliniek in Scheidegg en momenteel medisch directeur van de Max Grundig kliniek, de reacties van de politiek dat wij ‘niet bang moeten zijn’ na terreuraanslagen. Volgens hem gebruiken politici dit als een soort bezwering, zodat ze de burgers niet serieus hoeven te nemen.

‘De politiek is zélf bang’

Aan de discussie bij de bekende ZDF talkshow van Peter Hahne nam ook journalist Ulrich Reitz, voormalig hoofdredacteur van het nieuwsmagazine Focus. Ook hij vindt dat de politiek het volk probeert te beïnvloeden zonder dat er echte oplossingen worden gepresenteerd. ‘Als er een terreuraanslag in een Europese stad plaatsvindt, dan ziet de politiek er meestal radeloos uit, en dat is hun grote angst. De politiek is zélf bang.’

‘Jarenlang zijn de problemen weggedrukt,’ bekritiseert ook de psychiater. Dat werd vooral gedaan door iedereen die kritische vragen over het gevoerde immigratiebeleid heeft onmiddellijk in de hoek van extreemrechts of ‘ziek’ te zetten. Dat is volgens Dogs de grootste fout van de politiek geweest.

grootste profiteur van haar eigen angstpolitiek’

Reitz gaat nog een stap verder door te stellen dat de politiek de van de burgers misbruikt. ‘Als mevrouw zichzelf als de belichaming van veiligheid presenteert, dan is dat de reflex op het feit dat de mensen zich heel onzeker voelen… En dan zegt mevrouw Merkel ‘ik ben veiligheid’. Laten we het vieren. ZIJ is de grootste profiteur van deze angstpolitiek.’

Dogs vult aan dat met deze houding juist haar incompetentie onderstreept. ‘Dus doet ze helemaal niets.’ Dat is echter niet enkel haar probleem, maar van de hele politiek, vindt hij.

De voormalige hoofdredacteur van Focus zegt dat dit probleem is ontstaan omdat de discussie de afgelopen jaren is afgeknepen. ‘Iemand die zegt dat we misschien eens moeten nadenken of we ons het individuele asielrecht nog wel kunnen veroorloven, wordt gelijk gepathologiseerd of in de rechtse hoek gezet, waar hij niet thuishoort, omdat deze discussie eigenlijk bevestigd wordt.’

‘Mensen zijn terecht bang, politiek zou dat serieus moeten nemen’

Mensen die zich zorgen maken over de massa immigratie ‘zijn niet rechts, noch iets anders,’ betoont ook de psychiater. ‘De mensen zijn écht bang en erg onzeker. Dat is waar het om gaat. Ik moet hen zekerheid geven.’ De politiek zou er daarom goed aan doen deze eindelijk serieus te nemen, ‘want angst is voorgeprogrammeerd en hoort bij ons, want dat bewaart ons ervoor om domheden te begaan. Het idiote aan onze samenleving is dat wij allemaal bang zijn, maar allemaal doen alsof dat niet zo is.’

De psychiater ziet inmiddels veel mensen bij hem komen met deze voor wat er nu gaande is. Sommigen van hen durven hun huis niet meer te verlaten, omdat ze zich overal bedreigd voelen. ‘En die zich door de politiek compleet verraden voelen, omdat die hebben gezegd dat niemand daarop reageert of er iets aan doet.’ Dogs vindt het onbegrijpelijk dat politici die zoals al lang aan de macht zijn, nog steeds zeggen dat ‘men iets zou moeten doen.’ Als zij al niet in actie wil komen, wie dan wel?

Migranten zijn ‘tijdbom’ vol potentieel ‘waanzinnig geweld’

Sowieso moeten er volgens hem grote vraagtekens worden gezet bij de massa immigratie naar en Europa, met name omdat het vooral om jonge mannen met ‘een waanzinnig geweldspotentieel’ gaat. In de psychologie gaat men ervan uit dat iemands persoonlijkheid in uiterlijk het 20e levensjaar, maar eigenlijk al in het 12e, is uitontwikkeld. Karakter, temperament en persoonlijkheid zijn daarna nauwelijks nog te veranderen.

Die miljoenen migranten die nu naar Europa worden gehaald hebben geheel andere waarden. ‘Dat is een tijdbom die we onder ons hebben, omdat zij onze waarden totaal niet kunnen begrijpen. Die kunnen wij hen ook echt niet meer bijbrengen.’ Therapie voor vluchtelingen zal daar amper aan wat kunnen veranderen, ‘en dat moeten wij accepteren.’

Integratiecursussen, zoals ook in Nederland plaatsvinden, zijn in zijn ogen dan ook naïef. ‘Je kunt ze niet integreren. Op veel gebieden is er niets te integreren. Je kunt de taal leren, maar niet de cultuurkring, niet de godsdienstigheid, niet de overtuiging en al helemaal niet het geweldpotentieel. Er komen mensen met een potentieel waanzinnige agressiviteit, omdat ze in oorlogen zijn opgegroeid. Die hebben geleerd te vechten, en weten helemaal niet hoe harmonie werkt. Dat proberen om te vormen is een dwaze opgave.’

https://youtu.be/rYyDfMN0rdQ

Lees ook eens verder bij de Bron: time2wakeup.me


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Praat mee in de Video Chat

Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ng
4 jaren geleden

Hij heeft helemaal gelijk
.
Maar zo denken politici niet.
.
Politici denken alleen in grote economische termen
.
Gevolg : Ellende en oorlog :

demiurg
3 jaren geleden

Je kan een Tulp immers ook niet met een Roos kruisen/
Die verdragen elkaar ook niet
.
Alleen voor Geld kan alles

Simon
3 jaren geleden

Als de Neo-cons op het state departement [VS] – olv. de zioniste Victoria Nuland nu eens stopten met hun geweldadige subversieve oorlogen – zouden alle continenten eindelijk rust krijgen -dan stopt ook de vluchtelingenstroom

Ruud Karsten
2 jaren geleden

Wat de psychiater wellicht vergeet is dat de houding van Merkel (en van andere Europese politici) “gewoon” voortbouwt op de ideologie van de Deep state. Met andere woorden, dat wat Merkel wil en doet is niet door domheid, maar precies haar bedoeling. Ze zou anders de Coudenhove Kalergi-prijs toch nooit geaccepteerd hebben…?

EU = NWO = NEVER !!!!!
2 jaren geleden

Wat de psychiater nooit zal mogen zeggen op straffe voor complotdenker te worden uitgemaakt en zijn baan te verliezen is dat er een ondergrondse geheime satanische organisatie is opgezet vanuit de elite die een totalitaire wereldregering wil opzetten van slaven (wereldbevolking moet naar 500 miljoen) en een kleine elite. Dit proces speelt al honderden jaren en is met name na WWII in een versnelling gekomen. Om dat doel te bereiken worden de VS en de EU heel bewust van binnen uit gesloopt en naar een compleet failliet geholpen.
Regeringen worden omgekocht, gechanteerd of gehersenspoeld en media worden gekocht om vervolgens te bepalen wat er wel en wat niet op het scherm komt.
Wie het programma “Wie is de Mol” ooit heeft gezien begrijpt dat achter de schermen precies dat spel wordt gespeeld door de cabal ….

En dat lukt prima met burgers die bewust heel hard aan het werk en dom worden gehouden !!!!
Die elite of deep state of cabal is al ver gevorderd alleen begint er nu een grotere weerstand te komen in de nvan een Trump in de VS (neergezet door een groep militairen en een Alliantie van een aantal vermoegende partijen) en een burger beweging van gele vesten in Europa (vooralsnog is in de EU nog weinig verzet zichtbaar anders dan vanuit de burgers).

Regeringsleiders als Merkel, Macron, May en Rutte kunnen allemaal tot de deep state worden gerekend. Wie nog twijfelt of denkt dat dit allemaal geruchten zijn moet maar eens naar Merkel luisteren die openlijk uitspreekt dat landen hun souvereiniteit (dus hun zelffstandigheid) moeten opgeven en dat Duitsland en Frankrijk een verdrag moeten sluiten tot vorming van een land ….
Gelukkig raakt nu ook in Duitsland het geduld op …. Tja .. en Nederland ? Daar zoek je het best je heil bij partijen als PVV en FVD ….

christ Kanters
2 jaren geleden

Heb er dikwijls over nagedacht , maar wat deze man nu op papier heeft gezet , is uiteindelijk precies wat ik bedoelde , de naakte waarheid , angst is duidelijk te voelen en horen bij de top van de politici , wanneer er iets gebeurd staan ze geschokt te zijn , maar doen er verders niks aan om het op te lossen ,het gaat maar door .met de mantel der liefde , ,voor iedereen behalve voor het eigen volk de wereld willen ze laten zien ten koste van hun eigen mensen hoe sociaal ze wel niet zijn ,om toch maar bij de volgende verkiezingen te mogen blijven zitten ,en wonderlijk genoeg trappen steeds de mensen er in .Om beroemd te worden moet je ekstreme dingen doen , Hitler, Volkert, Ley harvi Oswald, pol pot, maar een hard werkende vader of moeder zal nooit in dit rijtje staan .

A.Joosse
2 jaren geleden

Fantastisch artikel heb het gedeeld op FB en Twitter…. het wordt tijd dat wij als volk achter de gedachte gaan staan, dat oprechte zorgen over de gang van zaken in dit land en mijns inziens volkomen terecht ..je niet tot nazi of bruinhemd maken…het is totale kwaadaardigheid hierachter!

Adrie Dommisse
2 jaren geleden

Wat ik mis is, dat de psychiater het dient te hebben over migranten met de ziekmakende Islam-ideologie die de opdracht via de moskee meekrijgen om vooral niet te integreren en de westerse kultuur af te wijzen.

Ancarlo100
2 jaren geleden

Simon : En ja hoor, ik dacht al, waar blijven ze met de joden en daar waste weer de zionisten, mijn God, ik word hier zo zachtjes aan toch echt kots en kots misselijk van 🙁

Jeroen te H
Antwoord aan  Ancarlo100
1 jaar geleden

Mee eens ????????

Ancarlo100
2 jaren geleden

Deze man en velen met hem die wij niet of nauwelijks te horen krijgen, heeft 100 % gelijk op 1 ding na en dat is dat de politiek, in mijn ogen, verre van naïef is en dit doelbewust zo plannen. Als zij echt bang waren en echt niet begrepen waar ze mee bezig waren dan hadden al die aanslagen, criminaliteit, verkrachtingen er wel voor gezorgd dat ze het roer om zouden gooien maar, alles behalve dat dus? Doelbewust plan.

Fritz
2 jaren geleden

Lees eens het boek van Peter Stuivenberg The Boogeyman ipv iedere keer in stuip te schieten als het gaat om joden. Joden in Israel zijn niet de Joden die er oorspronkelijk woonden in wat nu Israel is.De Joden die nu in Israel zitten zijn voornamelijk geconverteerde Joden uit de Kaukasus.Shlomo Sand: invention of the jewish people, en Arthur Koestler the thirteenth tribe.

John Jacobs
1 jaar geleden

Het grootste problem in Nederland is naar mijn mening Mark Rutte en de Europese Unie..

Antonius Oosterwaal
4 dagen geleden

Het is ook niet de bedoeling dat migranten integreren .Europa word een islamitische staat..dus mensen hebben alle reden om bang te zijn

Monsanto verbannen uit Europees Parlement. Ongehoord wat dit bedrijf allemaal doet

Zo wordt data gebruikt om je gedrag te manipuleren