Top psychiater op TV: Migranten zijn niet te integreren en tijdbom onder samenleving

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. ng schreef:

  Hij heeft helemaal gelijk
  .
  Maar zo denken politici niet.
  .
  Politici denken alleen in grote economische termen
  .
  Gevolg : Ellende en oorlog :

 2. demiurg schreef:

  Je kan een Tulp immers ook niet met een Roos kruisen/
  Die verdragen elkaar ook niet
  .
  Alleen voor Geld kan alles

 3. Simon schreef:

  Als de Neo-cons op het state departement [VS] – olv. de zioniste Victoria Nuland nu eens stopten met hun geweldadige subversieve oorlogen – zouden alle continenten eindelijk rust krijgen -dan stopt ook de vluchtelingenstroom

 4. Ruud Karsten schreef:

  Wat de psychiater wellicht vergeet is dat de houding van Merkel (en van andere Europese politici) “gewoon” voortbouwt op de ideologie van de Deep state. Met andere woorden, dat wat Merkel wil en doet is niet door domheid, maar precies haar bedoeling. Ze zou anders de Coudenhove Kalergi-prijs toch nooit geaccepteerd hebben…?

 5. EU = NWO = NEVER !!!!! schreef:

  Wat de psychiater nooit zal mogen zeggen op straffe voor complotdenker te worden uitgemaakt en zijn baan te verliezen is dat er een ondergrondse geheime satanische organisatie is opgezet vanuit de elite die een totalitaire wereldregering wil opzetten van slaven (wereldbevolking moet naar 500 miljoen) en een kleine elite. Dit proces speelt al honderden jaren en is met name na WWII in een versnelling gekomen. Om dat doel te bereiken worden de VS en de EU heel bewust van binnen uit gesloopt en naar een compleet failliet geholpen.
  Regeringen worden omgekocht, gechanteerd of gehersenspoeld en media worden gekocht om vervolgens te bepalen wat er wel en wat niet op het scherm komt.
  Wie het programma “Wie is de Mol” ooit heeft gezien begrijpt dat achter de schermen precies dat spel wordt gespeeld door de cabal ….

  En dat lukt prima met burgers die bewust heel hard aan het werk en dom worden gehouden !!!!
  Die elite of deep state of cabal is al ver gevorderd alleen begint er nu een grotere weerstand te komen in de nvan een Trump in de VS (neergezet door een groep militairen en een Alliantie van een aantal vermoegende partijen) en een burger beweging van gele vesten in Europa (vooralsnog is in de EU nog weinig verzet zichtbaar anders dan vanuit de burgers).

  Regeringsleiders als Merkel, Macron, May en Rutte kunnen allemaal tot de deep state worden gerekend. Wie nog twijfelt of denkt dat dit allemaal geruchten zijn moet maar eens naar Merkel luisteren die openlijk uitspreekt dat landen hun souvereiniteit (dus hun zelffstandigheid) moeten opgeven en dat Duitsland en Frankrijk een verdrag moeten sluiten tot vorming van een land ….
  Gelukkig raakt nu ook in Duitsland het geduld op …. Tja .. en Nederland ? Daar zoek je het best je heil bij partijen als PVV en FVD ….

Heb jij er iets over te zeggen?