in

Groningse aardbeving slachtoffers moeten wachten, eerst gaat de NAM nieuw kantoor bouwen

De NAM gaat op industrieterrein Fivelpoort in Appingedam een nieuw kantoorpand bouwen voor een nog te vormen uitvoeringsinstantie, die in het Groningse aardbevingsgebied de schade-afwikkeling, versterking van gebouwen en ‘waardevermeerdering' van de NAM gaat overnemen.

Pas in oktober wordt bekend welk bedrijf de uitvoeringsinstantie gaat leiden. Bij de NAM hebben zich 20 bedrijven gemeld die leiding willen geven aan de nieuwe organisatie.

De Nederlandse Aardoliemaatschappij in Assen krijgt veel commentaar op de nieuwbouwplannen in de provincie Groningen. De Nam wil in Appingedam een pand bouwen voor het nieuwe instituut dat de afwikkeling van de schade door aardbevingen in goede moet leiden. Maar en de in de Staten van Groningen vinden de nieuwbouw geen goed plan.

D66 en de SP vinden nieuwbouw ‘een verkeerd signaal' omdat veel gedupeerden moeten lang wachten totdat de schade aan hun huis wordt hersteld.

via RTV Drenthe.

Photo by rcbodden


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Onderzoek naar misbruik van subsidiegeld voor reisje naar Marokko door migrantenclub

BRICS-landen richten bank op