Lezen voor je gaat stemmen: EU-burgerschap zorgt dat Nederland verdwijnt met jouw goedkeuren

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. WWIII = Ondergrondse Samenzwering tegen de mensheid schreef:

  Een ding is 100 % duidelijk en dat is dat de NLse overheid niet open en eerlijk is naar zijn burgers.
  Dat geldt voor veel dingen zoals MH-17 maar dat geldt met name voor alles wat EU heet.
  En dit proces in inmiddels al een paar decennia aan de hand … Een proces waar ene bernard een grote rol in speelde met de oprichting van de zgn Bilderberg groep. Ja, die bernard.

  Er spelen dingen die de burgers niet mogen weten en het is een geleidelijk proces (salami tactiek – steeds een plakje) waarbij meer en meer bevoegdheden die behoren bij de Nederlandse staat worden weggegeven aan Brussel.
  Referenda worden ter zijde geschoven en de EU is een niet gekozen orgaan met niet gekozen leiders.
  En alles zonder enige toestemming van de burgers en verantwoording naar de burgers.
  Hoe noem je zoiets? Rutte reageert schaapachtig als hem landverraad wordt verweten, maar ontkent het niet in alle toonaarden. Dus het is gewoon landverraad. LANDVERRAAD …. daar staat de doodstraf op. En het is niet alleen Rutte. Kijk naar de andere partijen als CDA, D66 en PvdA … partijen waarvan je het niet verwacht. Zij lopen gedwee achter Rutte aan.

  U denkt dat dat niet waar kan zijn? Kijk naar de feiten zoals de giga immigratie die een voornamelijk doel heeft en die is om de cultuur en de economie van de EU van binnenuit kapot te maken. De zuidelijke landen krijgen hun economie niet sluitend vanwege de voor hun te dure euro. De ECB print als een bezetene geld alsof er geen morgen meer is en de EU landen hebben zich verplicht garant te staan voor de landen die het minder goed doen. De noordelijke landen worden opgescheept met grote aantallen moslims en Afrikanen die never en nooit zullen integreren en die ook de meer welvarende landen volledig slopen.
  De “vluchtelingen” krijgen een woning, krijgen een uitkering, zijn hondsbrutaal en ondankbaar maar worden niet vervolgd. Zelfs niet voor verkrachtingen. Dat kan alleen als de regeringen daaraan meewerken. Denk daar eens over na !!! Regeringen zitten in het complot.
  Onze fijne parasieten eisen eigen kerken, eigen wetten (als sharia), halal vlees, ritueel slachten, polygamie … en gegarandeerd dat dit proces leidt uiteindelijk tot een breuk. Dat kan niet uitblijven.

  Maar pas op: het zijn niet de moslims die het probleem zijn. Zij zijn het middel …. Deze vluchtelingen worden gebruikt. Opgezet tegen de gevestigde orde. Krachten achter de schermen (Illuminatie) doen dit omdat dit hun plan is. Zij willen de EU van binnen uit kapot maken. Moedwillig ! Met opzet. Het doel is dat straks de hele EU economisch in elkaar stort dankzij figuren als Merkel (Illuminatie) en Soros (knecht van de Rothschilds) die 1.5 miljoen immigranten wilde toelaten.

  Als uiteindelijk alles financieel kapot (wat overigens allemaal fiat geld is (geld dat geprint is door de ECB) dan zullen de banken eisen dat zij de regering van de EU overnemen. Daar kun je vergif op innemen want kapot maken zit in de aard van de Illuminatie. En dan krijg je precies wat Orwell in zijn boek 1984 beschreef: namelijk een fascistisch rijk met de burgers als slaven die zich nauwelijks vrij kunnen maken. Vandaar alle camera’s, afvalpassen, registratie auto’s boeven wegen, hacken computers, afluisteren emails, gezichtsherkenning, controles op luchthavens en de rij gaat nog stukken verder … zodat burgers onder controle gehouden kunnen worden.

  Wordt U al een beetje bang?
  Is dat een situatie waar U Uw kinderen wilt laten wonen?
  Wordt wakker. Kom in actie!

Discuseer je mee?