in , , , , ,

Lezen voor je gaat stemmen: EU-burgerschap zorgt dat Nederland verdwijnt met jouw goedkeuren

F32D5DA5 A0D2 4F6C A7BA 8B17C7E1F7ED

Nederland verliest steeds meer zijn charme, vrijheden en democratie. En dat wordt hoofdzakelijk veroorzaakt door de bemoeizuchtige en dwangmatige aanpak van de regering en hun drang om hun het volk volledig naar hun hand te zetten. Wat ze er nou precies mee willen bereiken is niet helemaal duidelijk. Wel is duidelijk dat mensen steeds meer in hun vrijheden worden beperkt en in hun beurs worden benadeeld.

Dwang en drang hebben de boventoon en dagelijks komt het woord “verplicht” meerdere malen naar voren in het nieuws. Gezelligheid wordt steeds meer teruggedrongen en alleen maar werken schijnt het allerbelangrijkste te zijn. En dat is een zeer slechte zaak. Ook het omgaan met mensen wordt steeds slechter. Op een sluipende en legale wijze worden steeds meer de rechten van de mens geschonden en wordt de Nederlander in alles beperkt zonder dat ook maar iemand het door heeft. En dat is voornamelijk zo gekomen sinds Nederland zich heeft aangesloten bij de Europese Unie.

Langzamerhand schakelen we over van een goed georganiseerde democratie naar een nieuw soort onderdrukking. Immers, er worden steeds meer zaken voor de burger bepaald en steeds meer vrijheden worden beperkt of zelfs verboden. Kijk maar naar zoiets achterlijks als dat bemoeizuchtige rookverbod. Daarnaast is Nederland de koploper wat betreft de taksen en de belastingen. Nergens op de wereld worden er zoveel taksen, belastingen, administratiekosten enz. van de burger afgeknauwd dan in Nederland. En dan die torenhoge accijnzen en die ziektekosten die zo langzamerhand niet meer te betalen zijn. Minder zorg voor meer geld is het geworden. Bovendien is de zorg niet meer zoals het ooit geweest is. En hoe er wordt omgegaan met de minima en de kwetsbaren is helemaal allerbelabberdst.

Ze denken daar in Den Haag zeker dat iedereen in Nederland een dikke bankrekening heeft en alles wel kan betalen wat die Haagse regelneven uit hun nietsontziende ministersmouwen schudden. Maar in de praktijk kunnen de mensen het allemaal niet meer betalen. Niet voor niets verhuizen jaarlijks grote hoeveelheden Nederlanders naar het buitenland om op zoek te gaan naar vriendelijkheid, menselijkheid, minder dwang, maar vooral minder regeltjes en kosten. En de huidige regering??? Die lachen alle burgers vierkant uit. En het allerergste?? Zo lopen door plassen regeltjeskots heen en stappen midden in bergen bezuinigingsstront om vervolgens hun voeten af te vegen op de chronisch zieken, de minder bedeelden en de kwetsbaren in onze samenleving.

nederlandse vlag 1558430690
misign / Pixabay

Schandalige mensonterende zelfverrijking is het en niets anders. Nederland is een rot land geworden. Wat Nederland ooit was, is praktisch verdwenen. En over een aantal jaren is Nederland een super gestructureerd ongezellig robotland geworden waar iedereen wordt gestuurd en in de gaten wordt gehouden om te zien of ze wel zo leven zoals de overheid hen dat heeft opgelegd en van hen verlangt. Dat wordt op school al in de keel gepropt. Zeker met dat onsmakelijke idee als een “leeropvang”, waarbij peuters spelenderwijs moeten worden klaargestoomd (gehersenspoeld) voor de basisschool.

KINDEREN HOREN TE SPELEN HOOR!!!! En wat dacht u van een “Studiebaan”? Dat betekend dus werken en daarnaast studeren. Wanneer moet er dan worden geleefd? Of is dat de bedoeling helemaal niet. Het is triest dat niemand het door schijnt te hebben wat er allemaal met ons gebeurd. Let maar eens op; Het is misschien een beetje vergezocht, maar in de toekomst zijn de chronisch zieken en de sociaal zwakkeren allang van de aardbodem verdwenen. Die zijn domweg dood bezuinigd. En als oplossing voor de vergrijzing krijgen mensen een maximum leeftijd toegewezen. En dan blijft er een landje over met alleen maar hardwerkende kerngezonde echte Nederlandse marionetten welke door de overheid worden gestuurd. Een meegaande perfecte burger waar onze Oosterburen begin jaren veertig alleen maar van kon dromen. Op naar het tijdperk van de übermenschen.

Sluipenderwijs zijn we al het slachtoffer geworden van alle bemoeizucht. Het meest opvallende is toch wel dat rookverbod. Een totaal rookverbod voor alle openbare gelegenheden was nog maar net ingevoerd of een aantal nieuwe maatregelen stonden al weer voor de deur. Ze willen namelijk ook verbieden om op terrassen te roken, ook al is het in de buitenlucht. Gekker kan het niet worden. Maar…, dat was te verwachten van dit levensloze zeik kabinet.

Niet meer roken in de kroeg, geen sigaretje meer bij een gezellig gesprek aan de bar, niet meer je joint roken in de coffeeshop en ook niet meer gezellig buiten op een terrasje je peukje rustig op roken. Met dit besluit is nu eindelijk ook de vrijheid en de gezelligheid in Nederland met de grond gelijk gemaakt. Het biertje was al niet meer te betalen en nu je ook al nergens meer een sigaretje voor de gezelligheid kunt opsteken, zijn er voor veel mensen weinig redenen meer om er even tussenuit te gaan om je verstand op nul te zetten na een week lang hard werken voor die paar rot centen die je tijdelijk even op je rekening mag hebben.

Langzamerhand zullen de kroegjes en andere kleine uitgaansgelegenheden tot het gezellige verleden gaan behoren. Nu hebben sommige kroegjes er al weer iets nieuws op gevonden om mensen toch te laten roken, maar daar komt de overheid straks ook wel weer met een oplossing voor.

Sinds de consumpties behoorlijk in prijs zijn gestegen, zijn met name de jongeren al thuis gaan voordrinken om kosten te besparen bij het uitgaan. Nu er niet meer mag worden gerookt zullen er zeker vele mensen zijn die de gezelligheid met hun vrienden bij iemand thuis gaan vieren. Daar kun je tenminste nog roken en goedkoper dan thuis kun je nergens een consumptie krijgen. Daarnaast heeft het als voordeel dat je kunt luisteren naar je eigen favoriete muziek.

Misschien blijkt dat allemaal nog wel gezelliger te zijn dan uitgaan met al die bijbehorende verplichtingen. Je hebt geen last meer van sluitingstijden, je kunt zoveel drinken als je maar wilt, je kunt maar raak blowen en wanneer je flink bent aangeschoten hoef je niet meer helemaal naar huis toe te gaan. En heb je honger?? In lange rijen staan te wachten voor een vette hap in de snackbar hoeft dan ook niet meer. Even de frituurpan aan en je kunt eten zoveel je wilt. Goedkoper kun je immers niet feesten. Wie heeft er dan nog een kroeg nodig?? Tja, de thuisbarretjes en de frituurpannen zijn nu al niet meer aan te slepen. En dat hebben we allemaal te danken aan onze “zorgzame” regering.

Maar niet alleen het plezier van drinken en roken wordt de burger afgenomen Zo zijn de “Wallen” in Amsterdam praktisch verleden tijd geworden, ouders hebben geen tijd meer om hun kinderen op te voeden en de meeste Nederlanders zijn financieel gestrest. De overheid heeft de bevolking in zijn macht met geld. De burger is meer aan het werk dan dat ze plezier hebben in het leven. Op stap gaan is niet meer te betalen.

Kinderen kunnen geen kind meer zijn omdat ze veel te jong naar school moeten gaan en veel te lang op die school aanwezig moeten zijn. Alles wat maar een beetje plezier geeft wordt door de overheid de kop ingedrukt. Je hebt in Nederland alle recht, maar door allerlei regeltjes kun je er geen gebruik van maken. Je moet doorwerken tot je er dood bij neer valt. Mensen met een uitkering worden tot van alles verplicht, anders wordt gewoon hun geld afgepakt. Wanneer je te lang ziek bent wordt je ontslagen. Seksuele vrijheden worden weer taboe. Handen vol geld wordt verknoeit aan defensie en andere onzin, terwijl een groot deel van de Nederlandse bevolking nauwelijks kan rond komen. Mensen worden vermoord of bedreigd wanneer je een eigen mening hebt.

De overheid wil criminaliteit bestrijden, maar creëert juist criminelen door er voor te zorgen dat mensen niets meer te besteden hebben. Geloof en politiek komen ook steeds meer samen en bevolkingsgroepen waarderen elkaars leefwijze en meningen niet. Bepaalde geloofsvormen proberen de overhand te krijgen en het koningshuis wordt niet meer serieus genomen. De Nederlandse identiteit raakt zoek. Zekerheid op een vast inkomen heb je niet meer. Je wordt niet meer behandeld als een mens, maar als een ding. Respect voor elkaar is er niet meer. Door alle drukte zien vrienden, familie en kennissen elkaar niet meer. Regels zijn belangrijker geworden dan het welzijn van een medemens. Door overheidsinstellingen wordt je niet meer serieus genomen. De burger heeft geen naam meer maar een nummer.

De overheid draaft door met al die regeltjes. Er wordt in Nederland teveel geluld en te weinig gedaan. Over het maken van regels en wetten wordt niet meer nagedacht, ze worden uit de mouw geschud voor eigen gemak. De overheid denkt dat er alleen maar miljonairs in Nederland wonen die alles maar kunnen betalen. In Nederland leef je alleen om te werken en werk je niet meer om te leven. De Nederlandse democratie is geen democratie meer. Ze verwachten van kinderen dat ze met 12 jaar al volwassen zijn. En zo kun je nog wel even door gaan met een opsomming van het door de overheid geregelde leven van de burger.

Waarom zitten veel Nederlanders aan de drank, de drugs en de zenuwmiddelen? Waarom zijn er zoveel mensen zo gefrustreerd dat ze hun eigen kinderen in elkaar slaan? Waarom plegen zoveel mensen zelfmoord? Waarom worden regeltjes en wetten niet meer serieus genomen? Waarom scheiden zoveel mensen? Waarom zijn er steeds meer mensen dakloos? Waarom zijn er steeds meer straatkinderen? Waarom zuipt de jeugd zoveel? Waarom worden steeds meer overheidsmedewerkers bedreigd en zelfs geslagen? Waarom durven we onze mening niet meer te uiten?

F32D5DA5 A0D2 4F6C A7BA 8B17C7E1F7ED

Plezier hebben in je leven, plezier hebben in de dingen die je doet, je kunnen uiten in je vaardigheden en leven zoals ieder mens zou moeten leven na eeuwen onderdrukking is er voor de meeste mensen nog steeds niet bij. En alles waar een mens nog enig plezier aan beleefd wordt aan banden gelegd of zelfs verboden. Is dat nou vrijheid?? Iedereen denkt dat we in een moderne tijd leven. Maar wat maakt deze tijd dan zo modern? Eigenlijk helemaal niets. Het enige wat onze tijd zo modern maakt is de uitvinding van elektriciteit. Stel dat er geen elektriciteit was, dan leefden we nu nog in het stenen tijdperk. De mens zelf is helemaal niets moderner geworden.

Ze zijn elkaar nog steeds aan het afmaken, mensen leven nog steeds in onderdrukking en slavernij en de ruilhandel is na eeuwen nog steeds in volle bloei. Werken voor je geld is iets waar niks moderns aan is en het onlogisch straffen van burgers om onzinnige ideeën is alleen maar erger geworden. Daarnaast hebben religies nog steeds de overhand en heeft de mens nog steeds niet het vermogen om fatsoenlijk en menselijk met elkaar om te gaan. Al eeuwen hebben mensen wat op elkaar aan te merken. Was het eerst de obsessie richting de Joden, de christenen en alles en iedereen wat maar niet in het straatje speelde van weer andere groeperingen, nu zijn het weer de Moslims tegen de zogenaamde moderne wereld die vervolgens net zo hard weer terug slaan om ook hun bestaan weer te verdedigen. Lekker simpel allemaal en een overtuigend bewijs dat mensen op een heleboel punten niet intelligenter zijn dan al het overige leven op deze aardbol. Sterker nog; op een aantal punten lopen ze zelfs achterop. En zo zal er over een paar eeuwen wel weer een andere obsessie zijn wat weer handen vol mensenlevens kost. Mensen blijven nog steeds dieren die macht en het afbakenen en beschermen van hun territorium ook in deze tijd nog steeds blijven handhaven.

Die dierlijke eigenschap is overigens duidelijk terug te vinden in de beloning. Zoals een hond allerlei leuke trucjes doet voor een hap hondenbrokjes, zo doet een mens werkelijk alles voor geld en sommigen deinzen er dan ook niet voor terug om het leven van hun medemens voor een lullig maandbedragje te verzieken. Daartegenover kunnen ze ook niet anders, want dan doen ze hun werk weer niet goed en dreigen ze hun zo noodzakelijke inkomsten kwijt te raken. En zonder inkomsten kun je niets en beteken je ook nog steeds niets in deze “moderne” wereld.

Dus dan maar gewoon verplicht door gaan met het “ikke, ikke en de rest kan hartstikke stikke” werk. Mensen zijn nog steeds niet zo ver geëvolueerd om een mogelijkheid te vinden dat mens en dier naast elkaar kunnen leven en een mooi en prachtig vrij leven kunnen hebben zonder geweld en met respect voor elkaar. En de mens heeft die mogelijkheid. De meeste andere diersoorten niet, en dan is het aan de mens de taak om ook de dieren te respecteren en die niet ook als slaaf te behandelen nadat ze de mens met rust hebben laten. De mens en met name de zogenaamde machthebbende is slechts op één ding er op vooruit gegaan, en dat is het uitvinden van mogelijkheden om hun eigen soort en andere soorten door macht en geweld alles en iedereen naar hun hand te zetten of zo snel mogelijk uit te roeien inclusief het onnodig vernietigen van hun leefomgeving wanneer iets of iemand ze in de weg staat.

En de doorsnee mens laat zich van alle kanten manipuleren door mooie woorden van mensen die denken als leidinggevende de wereldorde te kunnen verbeteren. In werkelijkheid is het uiteindelijk allemaal eigenbelang en draait het allemaal nog steeds om macht en het ruilmiddel geld. En de mensen die toevallig wel iets verder zijn geëvolueerd en inzien dat het helemaal verkeerd gaat in de wereld krijgen de kogel, worden verbannen of weer verplicht in het gareel gebracht. Want dat zijn de mensen die een bedreiging vormen voor de verworven macht van landleiders die de vrijheden van de mens naar hun eigen maatstaven hebben aangepast.

Het is in de loop der eeuwen sluipenderwijs eigenlijk alleen maar erger geworden zonder dat de mens daar iets van heeft gemerkt. Alle verplichtingen, maatregelen en sancties op wat voor gebied dan ook zijn alleen maar uitgebreider geworden en heeft een ietwat moderner tintje gekregen. “Jij doet alles wat wij willen en zeggen, en wij laten je dan met rust” is de regel die de zweep heeft vervangen. Dat past namelijk beter bij deze tijd. De slavernij heeft dus een modern jasje gekregen en is langzamerhand veranderd van fysieke slavernij naar psychische slavernij, wat betekend dat de zweep is ingeleverd voor allerlei gedrag en administratieve regeltjes waar de burger koste wat het kost zich aan moet houden, anders zorgen ze er wel voor dat je leven wordt bemoeilijkt door sancties en maatregelen, zodat je niet anders kunt dan alleen maar “mee doen”.

En zonder dat ouderwetse ruilmiddel kan niemand tegenwoordig nog kiezen voor een eigen levensstijl zonder anderen daarmee lastig te vallen. Ook al kies je er voor om niet mee te gaan in al die opeenstapelingen van wetjes en regeltjes, dan kun je nog geen enkele kant op. Want voor zelfs een hutje op de hei in de natuur moet je zelfs geld hebben. Van het toen nog op kleine schaal uitvoeren van slavernij, is dit uitgegroeid tot een wereldwijde onderdrukking die zo is ingepakt dat onderdrukking en dwangarbeid nu op grote schaal wordt uitgevoerd. En praktisch niemand die dat door heeft.

Kijk maar om je heen. Mensen vinden het normaal dat je zoveel werkt, dat je vaak geen tijd hebt op iets leuks te doen met je gezin, dat je constant moet nadenken om de financiële zorgen, steeds maar hopen dat je het werk niet kwijt raakt, of dat je je om wat voor reden dan ook opgejaagd voelt. Want dat hoort er nou éénmaal allemaal bij, wordt je wijs gemaakt. Kinderen kunnen geen kind meer zijn en worden vanaf hun vierde jaar al aangeleerd hoe ze later in de maatschappij gehoorzaam de grillen van overheden moeten volgen.

De maatschappij is zo opgebouwd dat de ouders zoveel moeten werken om hun bestaan te handhaven, dat ze praktisch geen enkele grip meer hebben op hun kinderen die gehele dagen worden gehersenspoeld om later een trouwe maatschappelijke meeloper te worden. Jong geleerd, oud gedaan is de regel om er zeker van te zijn dat de komende generaties volgzame arbeiders worden die een aangepaste mening hebben meegekregen, zodat tegenwerking, tegenspraak en een eigen uitgesproken mening hebben tot een minimum is terug gebracht. Een mensenleven stelt niets meer voor. Een moderne werkezel die niet teveel moet kosten en gehoorzaam achter alles en iedereen aan moet hollen.

Van ziek zijn en rust hebben is geen sprake, want dat past helemaal niet bij de huidige Nederlandse maatschappij. En mocht je toch ziek zijn, dan worden kasten vol met maatregelen open getrokken om je maar zo snel mogelijk weer in het slavengareel te drijven. Gestrest?? Niks geen rust. Dan maar even naar een dagbestedingstraject om maar vast te wennen aan een re-integratietraject waarin je klaar wordt gestoomd om een maand met tegenzin in een rotbaantje te worden gepropt waarna je psychisch nog beroerder thuis komt te zitten. En dat allemaal alleen maar om al die medewerkers en de bedenkers van die geldverspillende re-integratie en dagbestedingstrajecten zelf uit de uitkering te houden.

Je mag hier in Nederland alleen nog maar eten, naar de w.c. gaan, werken en een paar uurtjes slapen om vervolgens dag in en dag uit gedachteloos hetzelfde te doen. Dan mogen sommige mensen een weekeinde vrij hebben om uit te rusten om vervolgens maar weer met nieuwe moed opnieuw alle opgelegde verplichtingen te gaan volgen. Want niemand kiest er zelf voor. Je kunt gewoon niet anders. En als aai over de bol voor je inzet mag je dan vier weekjes per twaalf maanden vrij hebben om op vakantie te gaan, voor zover dat mogelijk is. En voordat je het weet is je leven voorbij en hoor je bij de vergrijzing.

En zelfs dan wordt je uitgekotst. Want dan kost je geld en ben je een kostbare last die eigenlijk veel te lang blijft leven. En wanneer je van al dat gewerk een waardeloos lichaam hebt overgehouden, dan wordt je gedumpt in je allerlaatste woning…., het bejaardenhuis. Het enige wat je dan nog kunt doen is zitten wachten tot je de kinderen weer eens ziet. Maar die kinderen hebben het te druk om langs te komen en maken zich er meestal af met een telefoontje of ze laten zelfs helemaal niets meer van zich horen. Immers, wat voor band hebben de meeste kinderen dan nog met hun ouders? Ze hebben altijd in de opvang gezeten, hele dagen op school gezeten en moesten daarnaast vaak ook nog een baantje hebben, want dat is allemaal goed voor je toekomst en je ontwikkeling, wordt je voorgespiegeld.

nederlanders emigreren vanwege onrust ruimtegebrek en mentaliteit

Maar dat is allemaal echt niet voor jou toekomst en ontwikkeling bedoeld, maar voor de toekomst en de ontwikkeling van de maatschappij. En die enkele keer dat ze iets met hun ouders hebben gedaan heeft nou niet bepaald een band gevormd. Nee, de gehersenspoelde kinderen hebben goed geleerd om meer te hebben met de maatschappelijke verplichtingen dan met hun ouders.

En die afgewerkte ouders in dat bejaardenhuis kunnen dan over het algemeen alleen maar terug zien op een leven van alleen maar werken, stress hebben en die ongeveer 244 weken vakantie die ze in hun leven mochten hebben. En dan is het alleen nog maar wachten tot je dood gaat zodat de overheid er dan sneller als ooit te voren bij is om eindelijk al die bejaardenkosten stop te kunnen zetten. Je hebt de maatschappij tenslotte dan immers al meer dan genoeg gekost.

En als het even kan, kunnen de nabestaanden ook nog worden opgezadeld met allerlei kosten die overheid en bedrijven dreigen mis te lopen na het overlijden van de ex-slaaf en koste wat het kost tot op de laatste cent terug durven te vorderen. Desnoods met de gerechtelijke macht onder hun arm. Want van menselijkheid en medeleven is geen enkele sprake. Dat past niet bij de opzet van de “moderne” maatschappij. En wanneer je dan in dat restje van je uitgebuite leven die kinderen hooguit 10 keer een uurtje hebt gezien ga je eenzaam dood en is iedereen er als de kippen bij om te kijken wat ze nu nog van je af kunnen plukken.

Vervolgens maar heel snel de oven in en de nabestaanden kunnen dat bezoekuurtje weer besteden aan hun carrière. Maar ze zijn dan nog niet helemaal van je af, want in de meeste gevallen zijn er nog allerlei instanties die rekeningen naar de nabestaanden toe sturen. Want ja, er is eindelijk weer een vergrijsde dood. En dan moet ook letterlijk alles op financieel gebied worden opgeruimd. “De een zijn dood is de ander zijn brood. En dat was dan je leven. Zoveel stelt een mensenleven nou voor.” toch???
En dan vinden mensen zichzelf beschaafd???? Ha, ha. Dieren gedragen zich zo om te overleven. Mensen gedragen zich zo schaamteloos om te overheersen. En de overledene??? Waar heeft die nou eigenlijk voor geleefd??

En is niemand die zich er tegen verzet of het zelfs door heeft, want dan wordt je gestraft, gehersenspoeld of weer in het gareel gebracht. Dus lieve mensen, de slavernij en de dwangarbeid is nog lang de wereld niet uit. En dat terwijl het allemaal veel anders kan. Maar er is geen enkele behoefte om die omslag te maken of er ook maar over na te denken. Het gaat toch lekker zo?

Rust krijg je hier in Nederland dus niet. Je bent tenslotte ook geen mens, maar een werkezel die zich niet moet aanstellen. En als je de rust krijgt, dan denken ze dat het binnen twee weken wel weer over zal zijn. Maar toch blijven we allemaal nog steeds gewoon mens. Maar leg dat de werkgevers en met name die uitkeringsinstanties maar eens uit. Stel, je loopt al bijna twee jaar rond met behoorlijk veel stress en een fikse burn-out.

De arts zegt dat je rust moet nemen en dat het zijn tijd nodig heeft, en daarna klets je verder tegen dovemansoren en werkt alles en iedereen je tegen. Ze hebben maar één ding voor ogen en dat is dat je ten allen tijde en hoe dan ook klaar moet staan voor de maatschappij. Tijd voor rust en herstel bestaat in Nederland niet en is langzamerhand een groot taboe geworden. Je wilt niks, Je bent lui, Je hebt geen motivatie, enz. wordt er voor je voeten gegooid. En wat moet je dan? Weet u het? Je wordt er moe van. En dan wel zo moe dat al je lol, motivatie en interesse voor alles totaal verdwenen is. Maar wat kan dat een ander nou schelen?? “Mee doen! Gewoon door gaan! Valt allemaal best wel wat mee!, Kop op, Wees toch een kerel!” beslissen anderen maar even voor je. En als je niet mee doet, dan liggen er weer zakken vol sancties en maatregelen voor je klaar om je maar weer in het gareel te jagen.

Net zolang dat je er bij neer valt. Pas als je hart is gestopt, kunnen ze niets anders meer dan je met rust laten. Maar dan kost je in ieder geval geen geld meer. En dan nog is het allemaal je eigen schuld en durven ze vaak ook nog te zeggen “Ja, maar hij heeft zich ook veel te druk gemaakt. Hij had gewoon wat rustiger aan moeten doen”. En mocht je het al voor elkaar krijgen om wat rust te krijgen, dan komen ze wel weer bij je langs om te controleren of je de boel ook besodemieterd, of je moet constant bij een controlerend arts langs komen die je steeds laat weten dat je je nu toch wel eens beter moet voelen, waardoor je nog geen rust krijgt en er des te meer zenuwen bij krijgt. Dus dan maar weer met je gestress naar je huisarts toe, hopende dat die nog wat voor je kan doen. En die zegt vervolgens weer; “Ja, je eigen schuld dat jij je zo voelt.

Ik had toch zo gezegd dat je rust moest nemen?”. En zo draai je in het cirkeltje rond totdat je helemaal nergens meer toe in staat bent en knettergek bent gemaakt. En waar gaat het allemaal om????? Om GELD !!!!! En dat is ronduit zielig.

De maatschappij draaft door. De maatschappij is ziek en heeft de kolder in de kop. Waarom zit iedereen aan de drank, drugs en de zenuwpillen? Precies. Je wordt murw gemaakt. Je leeft hier in Nederland niet, je wordt geleefd. En dat is niet alleen ziekelijk, maar getuigd van een psychische onmenselijkheid die niet onder doet aan het fysieke leed in de wereld. Wanneer je stress hebt, ligt hem dat altijd aan jezelf en wordt je naar een psycholoog getrapt in de hoop dat die je weer heel snel in het gareel kan krijgen, terwijl het met veel rust ook kan. Maar dat kost geld.

En er is maar één ding heel belangrijk en dat is geld en niet het welzijn van je medemens. Je moet beslist mee doen, maar je mag niets kosten als je even niet mee kan doen. En zolang je het allemaal nog aankunt is daar in principe helemaal niets mis mee. Maar wanneer dat even niet lukt, laat een mens dan ook alsjeblieft even de rust krijgen zolang dat nodig is. Is dat nou zoveel gevraagd. Ja, dat is zelfs veel te veel gevraagd. Ze eisen hier in Nederland maar twee dingen van je; of je moet volledig overal voor beschikbaar zijn, of je moet dood zijn. Een middenweg is in Nederland niet te vinden.

En waar gaat het allemaal om??? Om dat rottige maandbedragje wat je even een paar dagen op je rekening mag hebben voordat alle instanties het er als een stelletje aasgieren weer afklauwen? Stel je eens voor dat je even niks doet voor dat geld. Maar wel miljarden over de balk gooien aan “vredesmissies” en aan militaire prehistorische onzin die ten alle tijde alleen maar levens kosten en waarmee men al eeuwen geen enkel resultaat heeft bereikt. Daar draaien ze geen hand voor om. Maar de getraumatiseerde militairen die terug komen en het “normale” leven nauwelijks weten op te pakken en de mensen die door al die overdreven geregelde maatschappelijke druk het even niet meer zien zitten, laten ze barsten.

Daar is dan geen geld voor. Net zoals er geen geld is voor al die andere zaken die het welzijn van de mens zouden kunnen verbeteren. We betalen met zijn allen voor regelingen die er voor horen te zorgen dat mensen die ziek zijn of het psychisch niet meer aan kunnen de nodige rust krijgen. Maar nee hoor. We moeten “mee doen”. Ook al kun je alleen nog met je ogen knipperen, “mee doen”. En het aller ergste is dat we het met zijn allen ook nog allemaal pikken. Of zijn we zo verstrengeld geraakt in al die regeltjes, dat we gewoon niet anders meer kunnen??? Het is een slavenmaatschappij waar het menselijke aspect niet geldt. Maar goed. Nederland had allang bewezen dat ze erg goed is in het slaven drijven. En wij maar denken dat de slavernij allang was afgeschaft. Jammer dat ze er niet zonder kunnen en het nu sluipenderwijs legaal uitoefenen op hun eigen volk, wat bij de wet ook nog gerechtvaardigd is. Machtsmisbruik van de bovenste plank.

De regels en wetten op het gebied van het niet handelen volgens de voorgeschreven regeltjes bij kleine administratieve verplichtingen die bij overheidsinstanties worden misbruikt, zijn veel belangrijker dan uw welzijn. Bijvoorbeeld wanneer een overheidsinstelling geld van u moet hebben, dan staat daar een bepaald betalingstermijn voor. Betaald u niet op tijd omdat u daar toevallig geen geld voor heeft, dan zal er zeker geen begrip of medeleven worden getoond en krijgt u boetes, strafkortingen, inhoudingen, beslagleggingen, of deurwaarders achter in uw keel gedrukt. Maar wanneer u geld van de overheid moet hebben, dan is het maar de vraag wanneer u dat ontvangt. U mag in beide gevallen bezwaarschriften sturen wat u wilt, maar dat helpt in de regel allemaal helemaal niets.

De overheid heeft altijd gelijk en u bent maar de zoveelste zeurderige onderdaan die ze in hun macht hebben met hun dwangmatige, vaak vrij domme regeltjes. Of u krijgt een korting op uw uitkering omdat u binnen drie maanden tijd teveel bij 1 bedrijf zou hebben gesolliciteerd, waarbij u ook nog zou hebben gezegd dat er niets anders zou zijn. En dat terwijl u duidelijk had uitgelegd dat het om verschillende functies ging. Je moet dus ook nog oppassen met wat je zegt . Zelfs teveel bij 1 bedrijf solliciteren is al een misdrijf, terwijl je gewoon probeert een baan te krijgen. En als je nou wordt aangenomen? Mag je die baan dan ook niet aannemen? Ze zijn gek. Hartstikke gek met al die oerdomme, misselijkmakende en demotiverende rot regeltjes.

Wanneer je volgens een uitkeringsinstantie iets doet wat niet volgens de regels is, dan pakken ze je gewoon het geld af. Dat u vervolgens de boel niet meer kunt betalen en geen eten meer kan kopen en daardoor psychisch ten onder gaat, interesseert hen helemaal geen moer. Die psychotische nietszeggende regeltjes zijn veel belangrijker dan het welzijn van u. En het allerergste is nog dat de mensen die alle regels uitvoeren, worden omgekocht met een zogenaamd salaris.

Niet wetende dat ze zeer vaak hun cliënten (medemensen) namens die wettelijke regeltjes legaal de afgrond in helpen. Zijn ze zich er wel van bewust dat ze met de macht van al die regeltjes onder hun arm het leven van hun medemens kapot maken en daarmee de rechten van de mens van alle kanten schenden of mensen daarmee de criminaliteit in jagen? Zo ja, dan moeten ze er toch enig plezier in hebben, want anders doe je zulk werk niet. Tenzij het geld veel belangrijker is dan het welzijn van je medemens. Kortom; wanneer ze bij wijze van spreken moesten kiezen tussen het handhaven van alle regeltjes betreffende administratieve verplichtingen en uw leven, dan kunt u uw leven wel vergeten.

De overheid neemt de Nederlander niet serieus, net als hun eigen gemaakte regeltjes en wetten. Is het dan niet logisch dat mensen regels en wetten dan ook niet meer serieus nemen? En Koningin Balkenende heeft het over normen en waarden en over respect. Het rechtssysteem is niet eens meer te vertrouwen. Mensen worden onterecht schuldig bevonden en berecht, het UWV belazerd de boel waar iedereen bij staat, iedereen in Nederland heeft rechten maar door allerlei regeltjes kun je er geen gebruik van maken, minima kunnen de boel niet meer betalen waardoor ze ook nog ijskoud op een oud Duitse wijze hun huizen worden uitgezet, steeds meer daklozen op straat omdat de overheid liever het geld gebruikt voor onzin rotzooi dan voor het welzijn van hun medemens. Want die laten ze immers domweg barstten.

Gezinnen worden uit elkaar geplukt alleen maar om een regeltje. En dan maar helemaal op te houden over de gezondheidszorg die nu al de nodige slachtoffers heeft geëist. Dat wordt de rest van het jaar nog wat. Is het nu de bedoeling om dat stelletje landverknoeiers en minimahaters langer te laten zitten of wordt het eens tijd dat de Nederlander die volksterroristen in Den Haag de goot in dondert met hun ijskoude onmenselijke en eigenheimerige zelfverzekerde zelfverheerlijking. Voor mij waren regels en wetten belangrijk en noodzakelijk om alles goed in de hand te houden. Ik hechte er veel waarde aan en leefde er naar. Nu zijn de regels en wetten voor mij stukken papier ter vervanging van het toiletpapier. Dankzij het onprofessionele, achterlijke en beestachtige beleid van dit kabinet denk ik, en velen met mij, er nu jammer genoeg zo over. Het is niet het terrorisme dat vele mensen bang maakt, maar de overheid maakt iedereen dagelijks ziekelijk benauwd.

En dan de chronisch zieken. Die maken op jaarbasis zoveel kosten dat ze ten alle tijde die jaarlijkse eigen bijdrage moeten betalen. Een bedrag die ze wel kunnen gebruiken na al die imbeciele en niets ontziende bezuinigingen van het zoveelste kabinet Balkenende.
En zo is en blijft Nederland een walgelijk geld inklauwerig rot landje, die geen enkel respect en medeleven kan opbrengen voor hun medemens. Of ze nou chronisch ziek, gehandicapt zijn of geestelijk in de knoei zijn gemaakt door de financiële problemen die de overheid ze achter in de keel heeft geduwd.

En het Nederlandse rechtssysteem is ook niet meer wat het ooit is geweest. Die rechters van tegenwoordig maken zich er maar wat van af. Of iemands leven nou onterecht wordt verknoeid of niet, het rechtertje spelen verdiend in ieder geval wel erg goed. Het komt de laatste tijd nogal eens voor dat menig rechter het helemaal verkeerd heeft of een oordeel uit die totaal niet redelijk is. Maar ja. Rechtszaken kosten handen vol geld, dus de boel zo snel mogelijk afronden is goedkoper. Of iemand nou terecht of onterecht is veroordeeld, dat maakt niet uit. “Ik spreek de waarheid en niets anders dan de waarheid. Zo helpe mij God”, nietwaar? Ha. Verder is het hun zorg niet.

Maar dat wisten we allemaal al. De meeste rechters zouden eens een dikke joint moeten roken voor hun opkomst als alleswetende en eerlijk rechtverdelende veroordeler. Misschien dat ze dan eens met een gezond verstand en goed nadenkend hun werk kunnen doen. Oeps, dat is ook zo. Dat mag je allemaal niet zeggen he? Dat is een verachting van het rechtssysteem. Dat mag immers niet. Sorry hoor. Ik bedoel dat niet zo hoor. Het Nederlandse rechtssysteem is perfect en heeft het noooooit mis. Bovendien wordt iedereen menswaardig en eerlijk behandeld. Ongeacht de kosten die het allemaal met zich mee brengt. Alle lof hoor. Jullie doen het prima hoor. De wet is de wet en die mag mensen natuurlijk wel ongelukkig maken. Perfect hoor. Ga zo maar door hoor. Misschien wordt het nog wel eens niks met Nederland.

Lang leve Nederland. Lang leve de politieke zakkenvullers.

Respect opbrengen voor mensen met andere ideeën en vooral een andere geloofsovertuiging zou moeten kunnen. Maar dan wel wederzijds respect. Wanneer je van je geloof een vrouw geen hand mag geven is prima. Maar dan wel binnen je eigen geloofsgemeenschap of bij mensen die dat ook leuk vinden. Mensen met een andere cultuur dan de Nederlandse cultuur mogen in Nederland een bestaan opbouwen. En dat is mooi. Zo hoort het ook en zo ga je met elkaar om. Maar dan zullen de gewoontes en de Nederlandse gebruiken wel moeten worden gerespecteerd.

Regelmatig botst het hier in Nederland met andere culturen. Vooral sommige mensen uit Islamitische landen kunnen niet zo goed omgaan met de Nederlandse soms vreemde gewoontes. Allereerst is het heel moeilijk wennen aan een Nederlander. De humor, het omgaan met elkaar en de vrijheid van meningsuiting is iets waar velen maar niet aan kunnen wennen. In Nederland kan luchtig worden omgegaan met gevoelige zaken zoals geloof, koninklijk huis, seks enz. zonder bijbedoelingen. Daar ligt helemaal geen achterliggende gedachte bij en niemand denkt er dan ook over na om iemand te gaan kwetsen. Voor menig buitenlander komt de Nederlandse humor en de vrijheid van meningsuiting soms kwetsend over. Maar dat komt alleen maar omdat ze niet begrijpen hoe onze cultuur in elkaar steekt.

Een Nederlander is niet kwetsend en zoekt geen ruzie. Juist het luchtig met alles en iedereen omgaan zonder elkaar daarbij letterlijk in de haren te vliegen en elkaar te bedreigen is de kracht die Nederland ooit heeft groot gemaakt. Dat is de laatste jaren helaas heel wat minder geworden. Je hoeft maar 1 keer een profeet of de een of andere god als middelpunt van een onschuldige grap te gebruiken, of je wordt doodgegooid met dreigementen, agressieve en gewelddadige protesten enz. En dat terwijl het alleen maar om humor gaat waarbij niemand wordt belaagd. Zo is al jaren met de meest bekende geloofsvormen, goden, regeringen, vorstenhuizen, geaardheid en diverse taboes omgegaan. De betreffende zien daar zelf ook de humor van in en weten gewoon dat er verder niets mee wordt bedoeld.

Wel kan het in sommige gevallen een discussie los maken, maar dat was het dan ook. Zonder geruzie, niet aangevallen voelen en geen gewelddadige en agressieve oerdomme acties. En dat is Nederland. Nederlanders gaan eerlijk en luchtig met elkaar om en durven hun mening en kritiek met alleen woorden te uiten zonder iemand persoonlijk te veroordelen. Wat voor sommigen als een aanval of kwetsend over komt, is voor een Nederlander in de meeste gevallen de gewoonste zaak van de wereld. Daar moet je mee om kunnen gaan en moet je niet al te serieus nemen. Daarom zullen sommige bevolkingsgroepen nog heel wat moeten leren om zich te kunnen handhaven in de moderne Nederlandse samenleving.

Wanneer mensen niet tegen de Nederlandse humor kunnen en niet met de vrije Nederlandse cultuur om kunnen gaan, dan is het handiger om terug te gaan naar het land waar je vandaan komt om daar je goddelijke en culturele toewijding voort te zetten. Mensen mogen hier in Nederland verblijven en een bestaan opbouwen. Dat is ook een stukje vrijheid dat Nederland te bieden heeft. Nederland vraagt daarvoor weinig terug. Het enige wat je terug kunt doen is respect opbrengen voor al die prachtige Nederlandse vrijheden die dit land te bieden heeft. Geniet daar van. Dat betekend dat nieuwkomers die niet zo goed weten hoe je met Nederlanders om moet gaan, zich horen te verdiepen in de Nederlandse cultuur, omgangsvormen en zeker de humor. Nederlander wordt je namelijk niet zomaar. Een stuk papier waarop staat dat je vanaf nu Nederlander bent zegt helemaal niets.

Je zult de humor moeten kunnen begrijpen en aan de directheid van de Nederlander moeten wennen. Veel nieuwkomers worden overspoeld met zaken waarvan ze niet hadden kunnen dromen dat het kon. In Nederland kan dat allemaal. Zonder dat je elkaar naar het leven staat of elkaar bevecht. De kunst van het Nederlander zijn is dat je onenigheden, problemen en ruzies oplost met woorden, niet met daden. En dat is nieuw voor een aantal groeperingen. De Nederlander beledigd niet, maar sommige groeperingen zien alles als beledigingen of voelen zich constant aangevallen. Dat is nergens voor nodig en bovendien werkt het hier in Nederland niet zo. In dit land mag je je mening uiten. Daarover kun je in discussie gaan. Je kunt bijvoorbeeld gewoon grappen maken over Jezus, de koningin, de overheid of wat dan ook maar.

Ook kritiek kun je in dit land geven over geloofsovertuigingen, het vorstenhuis of wat dan ook maar zonder dat het als een directe aanval wordt bedoeld. De betreffende personen lachen er om in plaats van zich aangevallen te voelen. De Nederlander weet gewoon van nature hoe iets wordt bedoeld. Dat zit ingebakken. Dat is de Nederlandse cultuur en de Nederlandse luchtigheid. En daar zullen mensen met zeer strenge geloofsovertuigingen mee moeten leren omgaan.

Ondanks de humor en de kritiek respecteert de Nederlander iedere geloofsvorm, cultuur of gewoonte van anderen. Dat kan andersom natuurlijk ook, maar gebeurd veel te weinig. Wanneer je volgens je geloof een vrouw geen hand mag geven, wordt gerespecteerd. Maar respecteer dan ook dat het in Nederland de gewoonte is iemand als begroeting een hand te geven. Daar moet toch een middenweg in te vinden zijn? Het moet niet zo zijn dat alles en iedereen hier in Nederland moet buigen en barsten voor iedere geloofsovertuiging. In Nederland is een geloofsovertuiging bijzaak en geen hoofdzaak. Je geloofd wel of je geloofd niet. Je hecht veel waarde aan een geloof of je vind het achterlijk. Dat wordt in Nederland allemaal gerespecteerd en niemand gaat dan dreigementen uiten of zelfs mensen er om afstraffen. Iets dergelijks kwam twintig eeuwen geleden misschien nog voor, maar daar is Nederland gelukkig allang overheen gegroeid.

Een geloofsovertuiging heb je met de paplepel ingegoten gekregen of je hebt er voor gekozen. Prima. Niets mis mee. Maar dring niet de daarbij behorende gewoontes op aan de rest van de samenleving. Dat is on-Nederlands en past niet in de Nederlandse samenleving. Nederland is Nederland zoals dat door de eeuwen heen is opgebouwd. Daar moet respect voor worden opgebracht en veel tijd in worden gestoken om het te kunnen begrijpen. Lukt dat niet, of je staat niet achter de Nederlandse humor, vrijheid van meningsuiting en de ingebakken Nederlandse cultuur, dan hoor je hier niet thuis en is het handiger om uit Nederland te vertrekken en daar naar toe te gaan waar je alleen maar je eigen zaken belangrijk kunt vinden en alles en iedereen kunt gaan bedreigen voor iets wat je maar weer niet aan staat. Maar wanneer de moeite wordt gedaan om de Nederlander te kunnen begrijpen, kun je een prachtig en vrij leven opbouwen en valt er heel veel te lachen. En dan zegt de Nederlander, “Welkom”.

Kortom; Nederlanders zijn een zeer apart volkje die je niet van de ene op de andere dag kunt begrijpen. Maar wanneer je ze volledig begrijpt, dan vallen alle vooroordelen opeens weg en is alles wat eerst als kwetsend werd ervaren opeens humor geworden. En alleen dan hoor je volledig bij die fantastische uiteenlopende en vrije Nederlandse familie. Dit alles inclusief het bezuinigen op mensen, het verplichten van mensen, mensen afluisteren, mensen sancties opleggen wanneer ze niet mee doen met een nieuw raar regeltje of het benemen van een stukje geluk en vrijheid door mensen zoveel te laten werken dat je je gaat afvragen waarvoor leef ik eigenlijk is allemaal zo onmenselijk als het maar kan. Zeker wanneer er ook nog miljarden wordt verknoeid aan defensie, hoge snelheidstreinen, het vullen van zakken van mensen die niet eens weten wat ze met al dat geld moeten doen en militairen de dood in sturen door ze te laten vechten tegen wapens die uit wapenfabrieken komen die met Westers geld, waaronder Nederlands geld worden gefinancierd.

En dan durven uitkeringsinstanties je nog te verwijten dat je van een uitkering leeft. Zolang er aan de top mensen zijn die zichzelf rijkelijk belonen van uw belasting geld, Nederland verdiend aan het vechten tegen hun eigen wapens en beleidsmakers genieten van vakanties, dure etentjes en het kopen van peperdure zonnebrillen enz. die ze zonder enig schuldgevoel declareren en uiteindelijk van uw belastinggeld wordt betaald, hoeft niemand zich te bezwaren over een lullig uitkerinkje van nog geen 900 euro. Geniet er maar lekker van. De overheid geeft tenslotte het goede voorbeeld.

Daarom lief kabinet;

Bedankt voor het geven van al het wantrouwen. Bedankt dat de minima niet rond kunnen komen en een fatsoenlijk en zorgenvrij leven kunnen hebben. Bedankt dat we terug moeten vallen op voedselbanken.

Bedankt dat velen aan de zenuwmiddelen en de drugs moeten zitten om alle ellende van alledag te vergeten. Bedankt dat velen hun sociale contacten hebben moeten verbreken om tegen hun zin in achter uw grillen moeten aan lopen.

Bedankt voor de kortingen op uitkering omdat niemand meer iets begrijpt van alle regeltjes die u bedenkt om mensen te pushen en te dwingen. Bedankt voor al uw medeleven. Bedankt voor de criminele gedachten die velen hebben gekregen om rond te kunnen komen na kortingen op hun uitkeringen om nietszeggende redenen. Bedankt voor het afpakken van onze banen dankzij hooggeplaatste zakkenvullers waar u nooit wat aan heeft gedaan. Bedankt dat wij zoveel leed omheen moeten zien.

Bedankt dat u al ons vertrouwen heeft afgepakt.

Bedankt voor het moeten schamen voor ons Nederlanderschap. Bedankt, bedankt en nog eens bedankt. Beste mensen….je leeft maar 1 keer. Daar hoor je van te genieten. Hoe langer nemen we al die bemoeizuchtige regeringsdwang nog???? Daarom……..;

“Behandel de overheid zoals de overheid u behandeld…. Als een nul.”

Je wordt er kotsmisselijk van!

Wij gaan u niet zeggen op wie u moet stemmen maar breng uw stem uit op een partij die vecht
voor de toekomst van onze kinderen en van Nederland!

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
omzet 1558431670

Crisis in aantocht? Omzet Nederlandse industrie 4 procent lager in eerste kwartaal 2019

1 EU 2

Europese Commissie probeert miljoenenfraude Tsjechische premier te doofpotten