in ,

Nikola Tesla’s 5 Verloren Uitvindingen die de Global Elite bedreigden

Tesla Flying Saucer

De meeste grote uitvindingen resulteren in fundamentele verandering van de maatschappij waarin ze bestaan. Omdat de mensen aan de top van de sociale structuur meer te winnen hebben door het versterken van de status quo, onderdrukken ze revolutionaire technologieën die gunstig zijn voor de wereld, maar gevaarlijk voor hun bestaan.

Genie Nikola Tesla was geen uitzondering. Hier zijn een aantal van deze technologieën, waarvan ‘zij’ niet willen dat je weet over Nikola Tesla. (Video hieronder ook!)

Straal des doods

Nikola Tesla beweerde een “death ray” te hebben uitgevonden, die hij Teleforce had genoemd in de jaren 1930. Het toestel was in staat tot het genereren van een intense gerichte straal van energie “die kan worden gebruikt voor de verwijdering van vijandelijke gevechtsvliegtuigen, buitenlandse legers, of iets anders dat je liever niet wilde dat bestond”.

De zogenaamde “death ray” is nooit gebouwd, omdat hij geloofde dat het te gemakkelijk zou worden voor provincies om elkaar te vernietigen. Tesla stelde dat een natie alles zou kunnen “vernietigen binnen 200 mijl … [en] kon ook worden ingezet als een muur van stroom om “welk land ook, groot of klein, onneembaar te maken tegen legers, vliegtuigen, en andere middelen voor aanval”.

Hij zei dat er inspanningen werden geleverd om de uitvinding te stelen. Zijn kamer was betreden en zijn papieren waren onderzocht, maar de dieven of spionnen, vertrokken met lege handen.

Tesla’s Oscillator

432px-teslaoscillator-tm

In 1898, beweerde Tesla dat hij een klein oscillerend apparaat had gebouwd en geïmplementeerd dat, wanneer verbonden aan zijn kantoor en werkend, bijna het gebouw en alles eromheen deed instorten. Met andere woorden, de inrichting zou aardbevingen simuleren.

Het realiseren van de potentiële verschrikkingen met een dergelijk apparaat zou kunnen leiden tot nieuwe vormen van terreur, “zei Tesla en dus nam hij een hamer om de oscillator uit te schakelen, en instrueerde zijn werknemers onwetendheid te claimen indien gevraagd naar de oorzaak van de trillingen”.

Sommige (complot)theoretici geloven dat de regering het onderzoek van Tesla heeft voortgezet om te gebruiken in plaatsen zoals de HAARP faciliteit in Alaska.

 

Gratis Elektriciteit System

tower

Met financiering van JP Morgan, ontwierp en bouwde Tesla Wardenclyffe Tower, een gigantische draadloos transmissie station, in New York in 1901-1902. Morgan dacht dat de Wardenclyffe Tower draadloze communicatie over de hele wereld kon bieden. Maar Tesla had andere plannen.

Tesla bedoelde om berichten, telefonie en zelfs facsimile beelden over de Atlantische Oceaan te zenden naar Engeland en schepen op zee op basis van zijn theorieën over het gebruik van de Aarde om de signalen te vervoeren. Als het project werkte, kon iedereen elektriciteit hebben door simpelweg een roede in de grond te steken. Helaas, gratis elektriciteit is niet rendabel. En dit systeem kan ongelooflijk gevaarlijk zijn voor de wereldwijde elite, omdat het de energie-industrie ingrijpend zou kunnen veranderen. Stel je voor hoe verschillend de wereld zou zijn als de samenleving geen olie en steenkool nodig had om te functioneren? Konden de grote wereldmachten in zo’n geval de controle behouden? Morgan weigerde om de veranderingen te financieren. Het project werd verlaten in 1906 en is nooit operationeel geworden.

 

 

 

De Vliegende Schotel

nikola-tesla-flying-saucer

In 1911, vertelde Nikola Tesla The New York Herald dat hij werkte aan een anti-zwaartekracht “vliegende machine”.

“Mijn vliegende machine zal geen vleugels of propellers hebben. Je zou het op de grond zien staan en je zou nooit raden dat het een vliegende machine is. Toch zal het door de lucht kunnen bewegen in alle richtingen met perfecte veiligheid bij hogere snelheden dan nu nog mogelijk, ongeacht het weer en van “gaten in de lucht” of neerwaartse stromen. Het zal stijgen in die stromen indien gewenst. Het kan absoluut stil blijven staan in de lucht, zelfs bij wind, voor langere tijd. De hefkracht zal niet afhangen van dergelijke gevoelige apparaten zoals het vliegtuig heeft, maar van positieve mechanische actie.

“Tesla’s vliegende schotel werd aangedreven door een vrije energie systeem op een moment dat de jonge luchtvaart en auto-industrie afhankelijk is van aardolie en aardolieproducten. Zijn uitvinding onderging hetzelfde lot als zijn vrije energiesysteem.

Verbeterde Luchtschepen

Tesla stelde dat elektrisch aangedreven luchtschepen passagiers uit New York zouden vervoeren naar Londen in drie uur, reizend acht mijl boven de grond. Hij stelde ook dat luchtschepen hun kracht uit atmosfeer zouden kunnen trekken, en nooit meer te hoeven stoppen voor het tanken. Onbemande luchtschepen kunnen zelfs worden gebruikt om passagiers te vervoeren naar een vooraf gekozen bestemming of voor een externe lucht aanval. Hij kreeg nooit krediet voor zijn uitvinding. Echter, vandaag, hebben we hebben onbemande drones voor het uitvoeren van gevechtsmissies, supersonische vliegtuigen die vliegen met een ongelooflijke snelheid en space shuttle technologie die de aarde kan omcirkelen in de bovenste atmosfeer.

Het was lang gedacht dat de FBI letterlijk al zijn werk, onderzoek en uitvindingen stal die hij in zijn bezit had toen hij stierf. Dit gerucht is nu bevestigd door de recente, zwaar bewerkte Freedom of Information Act aanvragen vrijgegeven door de FBI.

 

Lees verder via de Bron: World Unity

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
50ed3ae783946345 640 opstand

Groep verontruste burgers: “Vrede komt er pas als wij als volk opstaan tegen de hegemonie van Amerika”

Dit is waarom u teveel belasting betaalt No taxation without representation crop1000x500 863x483

Dit is waarom u teveel belasting betaalt: Helft van de uitgaven overheid niet te achterhalen