in ,

Opdat we niet vergeten: Klimaatpaus Ed Nijpels wilde pedofilie legaliseren

weinstock / Pixabay

Ed Nijpels, de huidige voorzitter van de Klimaatraad, wilde in 1978 als VVD-Tweede Kamerlid seks tussen volwassenen en kinderen legaliseren door de leeftijdsgrens van 16 jaar uit het wetboek van strafrecht te schrappen.

Ook was de liberaal van mening dat er serieus moest worden bekeken om zelfs de grens van 12 jaar te laten vervallen.

De reactie van prof. van Hulst (destijds -fractievoorzitter Eerste Kamer): “Indien dergelijke tendensen voortgaan en in een wet geconcretiseerd worden, zal het schoolkind niet meer veilig zijn.”

Lees verder bij de bron: Gerard de Boer

Verder faalde hij overal, of het nou de politiek is of bedrijfsleven. Zijn zakken weet hij wel goed te vullen, dat dan wel weer.

Er is ooit een gerucht rondgegaan, dat onze klimaatpaus Ed “Raket” Nijpels als vrouw verkleed SM feestjes in Breda bezocht. Wij kunnen dat nergens terug vinden, misschien dat iemand nog een link heeft? Had het iets met het zogenaamde Rolodex onderzoek te maken? Het kán niet waar zijn….

Maar omdat hij nu zo prominent in de schijnwerpers staat te over CO2 en andere klimaatfabeltjes, gaan er toch mensen op onderzoek uit. Want hoe sneller hij wordt ontmaskerd als vetbetaalde leugenaar, hoe beter het voor de Nederlanders is.

Op dé geschiedenis site van deze tijd is dan toch een krantenberichtje uit 1978 gepubliceerd, waaruit blijkt dat dit “integere” mannetje wel zin had in totale vrijheid blijheid en peuters, kleuters en schoolkinderen wettelijk vogelvrij wilde verklaren. Als dit bericht gecombineerd wordt met de hardnekkige “roddels” omtrent de Bredase roze balletten, waar hij zou zijn gesignaleerd, dan wordt wel duidelijk waarom de leeftijdsgrens moest vervallen.

40 jaar geleden was dus al duidelijk dat hij werd aangestuurd door duistere machten. Vermoedelijk is dat vandaag niet veel anders…. Door wie laat hij zich misbruiken en waarmee wordt hij dan gechanteerd. De kulverhalen die hij afsteekt rond het klimaat “gebeuren” raken kant noch wal. Hij is toch geen vroegdementerende opa die maar wat uit zijn nek kletst?

Lees verder bij de bron: HERSTEL DE REPUBLIEK

https://twitter.com/TruthHitsEvery1/status/1026063634307448832


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Pyoter
2 jaren geleden

Niet vreemd. Robin Li..[VVD] -en oud bestuurder bij de DSB bank]. nam die jongens zelfs in huis. Een soort Gigolo dus. Robin zit nu in voor-arrest ivm fraude van meer dan 100000 Euro

J. Onno Dekker
Antwoord aan  Pyoter
5 maanden geleden

Hier wordt geduidt op de crimineel Robin Linschoten geboren te Uchelen en tot het bekende circuit behorend. Uiteraard krijgt deze handlanger van de cabal een taakstraf van 100 uur en daarmee verdient hij dus zijn 1000 euri per uur. Als hij al die uren er aan besteed, want dat is zelden
of nooit het geval. Zat al in de VVD-ruif zich vol te vreten in de periode Vorrink-Wet Geluidhinder en
functioneerde totaal niet. Tenzij we de recepties mee rekenen, daar was hij vaak te zien met een demmink en een de Grave. Liet een spoor van vernielingen achter, net al vele andere vvders, en
werkte in cullusie met Dirk Scheringa van de DSB-bank. De bank die gelukkig ontmaskerd werd door Pieter Lakeman. In plaats van dergelijke psychopaten, van hetzelfde gehalte als Rutte cs, krijgen ze altijd weer nieuwe kansen voor zeer schadelijk praktijken. Een voorbeeld is CS factoring. De Grave was trouwens net op tijd weg bij deze bank. Gerrit Zalm van geld stinkt niet verrijkete zich ook hier vrolijk aan deze firma list en bedrog. Toen al een stevige basis voor onze criminele dictatuur.

Veel onderzoekers wijzen op de mogelijkheid dat het vuil van de maatschappij elkaar in een machtsgreep houdt vi dutroux-achtige circuits. Helaas zijn veel getuigen op raadselachtige wijze niet meer tot praten in staat, laat staan onderzoekers. Met de nepcoronapandemie zijn we thans beland in de fase van de StinkStankmannetjes uit het naziverleden.

Met het vele materiaal in brede kringen van notarissen gedeponeerd is het voorspelbaar dat de
demminkdoofpot de nederlandse staat in zijn huidige vorm zal opblazen.

Animo
2 jaren geleden

Via een fijnmazig netwerk van stichtingen – verenigingen en sportclubs etc. hadden De Liberale politic/ topambtenaren] zich overal ingedekt = [de oren van de maatschappij]. Dit collusie-systeem was tevens het inlichtigen-systeem om te waarschuwen voor onraad. Zo zat Rolodex ook in elkaar

J. Onno Dekker
Antwoord aan  Animo
5 maanden geleden

Goed dat je dit opmerkt, maar dit werkt nog steeds blijkbaar zo gezein weer nieuwe turnschandalen.

Piet
2 jaren geleden

zier ncrv Netwerk

JC
2 jaren geleden

Als ik zo iemand als Nijpels zo snel hoorde praten dan wist ik al dat hij uit zijn nek kletste in plaats dat hij zijn hoofd gebruikte …

7 maanden geleden

Ed Nijpels stond op de barricade voor seks met kleuters. In de USA of Rusland had hij de doodstraf of 10 keer levenslang gekregen en had je nooit meer wat van hem gehoord. Misschien kan het toch nog, Ed en zijn kornuiten die op de barricade stonden voor seks met kinderen levenslang op te sluiten.

J. Onno Dekker
Antwoord aan  Peter
5 maanden geleden

Als een paar medewerkers van Putin zouden helpen dan zal de kamer slinken met zeker 40 % lijkt mij.

Stiekemerds: inkomen beetje meer, vakantiegeld stuk minder

Zonnepanelen, een tikkende tijdbom die hoe dan ook af zal gaan