in ,

Opdat we niet vergeten: Klimaatpaus Ed Nijpels wilde pedofilie legaliseren

weinstock / Pixabay

Ed Nijpels, de huidige voorzitter van de Klimaatraad, wilde in 1978 als -Tweede Kamerlid seks tussen volwassenen en kinderen legaliseren door de leeftijdsgrens van 16 jaar uit het wetboek van strafrecht te schrappen.

Ook was de liberaal van mening dat er serieus moest worden bekeken om zelfs de grens van 12 jaar te laten vervallen.

De reactie van prof. van Hulst (destijds CDA-fractievoorzitter Eerste Kamer): “Indien dergelijke tendensen voortgaan en in een wet geconcretiseerd worden, zal het schoolkind niet meer veilig zijn.”

Lees verder bij de bron: Gerard de Boer

Verder faalde hij overal, of het nou de politiek is of bedrijfsleven. Zijn zakken weet hij wel goed te vullen, dat dan wel weer.

Er is ooit een gerucht rondgegaan, dat onze klimaatpaus Ed “Raket” Nijpels als vrouw verkleed SM feestjes in Breda bezocht. Wij kunnen dat nergens terug vinden, misschien dat iemand nog een link heeft? Had het iets met het zogenaamde Rolodex onderzoek te maken? Het kán niet waar zijn….

Maar omdat hij nu zo prominent in de schijnwerpers staat te liegen over CO2 en andere klimaatfabeltjes, gaan er toch mensen op onderzoek uit. Want hoe sneller hij wordt ontmaskerd als vetbetaalde leugenaar, hoe beter het voor de Nederlanders is.

Op dé geschiedenis site van deze tijd is dan toch een krantenberichtje uit 1978 gepubliceerd, waaruit blijkt dat dit “integere” mannetje wel zin had in totale vrijheid blijheid en peuters, kleuters en schoolkinderen wettelijk vogelvrij wilde verklaren. Als dit bericht gecombineerd wordt met de hardnekkige “roddels” omtrent de Bredase roze balletten, waar hij zou zijn gesignaleerd, dan wordt wel duidelijk waarom de leeftijdsgrens moest vervallen.

40 jaar geleden was dus al duidelijk dat hij werd aangestuurd door duistere machten. Vermoedelijk is dat vandaag niet veel anders…. Door wie laat hij zich misbruiken en waarmee wordt hij dan gechanteerd. De kulverhalen die hij afsteekt rond het “gebeuren” raken kant noch wal. Hij is toch geen vroegdementerende opa die maar wat uit zijn nek kletst?

Lees verder bij de bron: HERSTEL DE REPUBLIEK


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Pyoter
2 jaren geleden

Niet vreemd. Robin Li..[VVD] -en oud bestuurder bij de DSB bank]. nam die jongens zelfs in huis. Een soort Gigolo dus. Robin zit nu in voor-arrest ivm fraude van meer dan 100000 Euro

Animo
2 jaren geleden

Via een fijnmazig netwerk van stichtingen – verenigingen en sportclubs etc. hadden De Liberale politic/ topambtenaren] zich overal ingedekt = [de oren van de maatschappij]. Dit collusie-systeem was tevens het inlichtigen-systeem om te waarschuwen voor onraad. Zo zat Rolodex ook in elkaar

Piet
2 jaren geleden

zier ncrv Netwerk

JC
1 jaar geleden

Als ik zo iemand als Nijpels zo snel hoorde praten dan wist ik al dat hij uit zijn nek kletste in plaats dat hij zijn hoofd gebruikte …

Stiekemerds: inkomen beetje meer, vakantiegeld stuk minder

Zonnepanelen, een tikkende tijdbom die hoe dan ook af zal gaan