in ,

Opdat we niet vergeten: Klimaatpaus Ed Nijpels wilde pedofilie legaliseren

weinstock / Pixabay

Ed Nijpels, de huidige voorzitter van de Klimaatraad, wilde in 1978 als -Tweede Kamerlid seks tussen volwassenen en kinderen legaliseren door de leeftijdsgrens van 16 jaar uit het wetboek van strafrecht te schrappen.

Ook was de liberaal van mening dat er serieus moest worden bekeken om zelfs de grens van 12 jaar te laten vervallen.

De reactie van prof. van Hulst (destijds CDA-fractievoorzitter Eerste Kamer): “Indien dergelijke tendensen voortgaan en in een geconcretiseerd worden, zal het schoolkind niet meer veilig zijn.”

Lees verder bij de bron: Gerard de Boer

Verder faalde hij overal, of het nou de politiek is of bedrijfsleven. Zijn zakken weet hij wel goed te vullen, dat dan wel weer.

Er is ooit een gerucht rondgegaan, dat onze klimaatpaus Ed “” Nijpels als vrouw verkleed SM feestjes in Breda bezocht. Wij kunnen dat nergens terug vinden, misschien dat iemand nog een link heeft? Had het iets met het zogenaamde Rolodex onderzoek te maken? Het kán niet waar zijn….

Maar omdat hij nu zo prominent in de schijnwerpers staat te liegen over CO2 en andere klimaatfabeltjes, gaan er toch mensen op onderzoek uit. Want hoe sneller hij wordt ontmaskerd als vetbetaalde leugenaar, hoe beter het voor de Nederlanders is.

Op dé geschiedenis site van deze tijd is dan toch een krantenberichtje uit 1978 gepubliceerd, waaruit blijkt dat dit “integere” mannetje wel zin had in totale vrijheid blijheid en peuters, kleuters en schoolkinderen wettelijk vogelvrij wilde verklaren. Als dit bericht gecombineerd wordt met de hardnekkige “roddels” omtrent de Bredase roze balletten, waar hij zou zijn gesignaleerd, dan wordt wel duidelijk waarom de leeftijdsgrens moest vervallen.

40 jaar geleden was dus al duidelijk dat hij werd aangestuurd door duistere machten. Vermoedelijk is dat vandaag niet veel anders…. Door wie laat hij zich misbruiken en waarmee wordt hij dan gechanteerd. De kulverhalen die hij afsteekt rond het “gebeuren” raken kant noch wal. Hij is toch geen vroegdementerende opa die maar wat uit zijn nek kletst?

Lees verder bij de bron: HERSTEL DE REPUBLIEK

https://twitter.com/TruthHitsEvery1/status/1026063634307448832


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Stiekemerds: inkomen beetje meer, vakantiegeld stuk minder

Zonnepanelen, een tikkende tijdbom die hoe dan ook af zal gaan