in , ,

Holy shit: Tesla op autopilot botst tegen sleepwagen, explodeert in vlammenzee

Slechts enkele dagen nadat we meldden dat Tesla op het punt zou staan ​​van een formeel onderzoek door de NHTSA, raakten een vader en zijn twee kinderen in Moskou beiden ernstig gewond nadat hun Tesla Model S op Autopilot op een sleepwagen was gebotst voordat hij in vlammen opging, volgens RT.

Schokkende videobeelden van een voertuig dat het ongeval in de tegenovergestelde rijbaan passeert, legt het moment vast waarop de Tesla explodeert, in vlammen opgaat en de “tegemoetkomende bestuurders schokt”.

View this post on Instagram

Авария на МКАД и пожар Car exident and fire on ring road around Moscow (MKAD) 10 августа, 21:00, внутренняя сторона МКАД в районе поселка Мосрентген. Службы вызваны Говорят, Тесла загорелась… #авария #авариянамкад #пожар #пожарнамкад #горитмашина #горитмашинанамкад #мкад #мосрентген #fire #carexident #caronfire #mkad #moscow #moscowmkad #тесла #теслазагорелась #tesla #teslaonfire

A post shared by Gago (@gagorun) on

Deze video, rond de 2 minuten, toont een bestuurder die passeert wat alleen kan worden omschreven als het smeulende wrak van de Tesla nadat de eindelijk eindelijk onder controle was.

Het ongeluk vond zaterdagavond plaats op de ringweg van Moskou en de eerste rapporten beschuldigen het Autopilot-systeem van de auto van het niet herkennen van een gestopte sleepwagen die aanwezig was voor een voertuig op de weg.

Zowel de bestuurder als kinderen werden naar het ziekenhuis gebracht nadat de Tesla in brand vloog. De bestuurder had een hersenschudding en een beenbreuk en de kinderen leden aan wervelkolom- en borstletsels.

Lees verder bij de bron: Zero Hedge


Wil jij, mij meehelpen om de mensen te informeren?!
Dat kan door berichten te delen of een donatie te doen die ik weer herinvesteer.

Tikkie | iDeal | PayPal

Rapporteren

Wat denk je?

0 points
Upvote Downvote

Iedereen heeft er iets over te zeggen, jij ook?

Onverantwoord honderden miljoenen belastinggeld uitgeef gedrag van minister Kaag moet stoppen

Winkeliers blij met zelf scanners: verwaarloosbaar ‘gemak’ voor klant, veel data voor ons