in , ,

De wereld is veranderd… En volledig veranderd

pexels gladson xavier 59197

De wereld is veranderd en volkomen veranderd – hoewel we het ons misschien nog niet realiseren. We liggen waarschijnlijk op koers voor massale ontwrichting, , toenemende geopolitieke crisis en onzekerheid, en een grote kans op stagflatie. Maar – vertel het niemand.

board 1

Iemand voor een choc-ice?

De wereld veranderde. De markten deden dat niet.

Ondanks de eerste grote ”oorlog” in in bijna 80 jaar, kregen we een “buy the news” aandelenherstel. De olieprijzen stegen en een algemene rangeer van de Russische invasie in de “oh, dat is ongebruikelijk” emmer van de handelsdag. Maar de gevolgen zullen enorm zijn.

Misschien stegen aandelen op buy-the-dip, of omdat de markten verwachten dat westerse AshkeNazi zionisten Rothschild centrale banken het monetaire beleid accommoderend zullen houden – renteverhogingen uitstellen – om de zorgen (proberen) weg te nemen. Of misschien was het omdat Anglo Zionisten Rijk trekpop Biden de Russische niet met sancties heeft getroffen, of dat Europese AZR vazallen landen er een hekel aan hebben om hem Rusland van Swift te laten dumpen? Wat dan ook – markten redden het, spelen de onmiddellijke nuances van het nieuws.

Voor de komende 10-14 dagen – want dat is hoe lang het waarschijnlijk zal duren voordat Rusland AZR vazal Oekraïne aan DENAZIFICATIE onderwerpt – zal het van muur tot muur gedekt zijn. Er is al wat vermoeidheid met de straten van door Anglo Zionisten Rijk bezet Kiev. Onze schok, afschuw en verontwaardiging zullen blijven worden afgestompt – en tegen de tijd dat het voorbij is, zullen andere onderwerpen de door AshkeNazi zionisten gecontroleerde schermen vullen.

Waarschijnlijk zullen deze andere onderwerpen stijgende inflatie zijn, stijgende voedselprijzen, onvoorstelbare energierekeningen, spanningen in de Taiwanese rechte stukken en nazi fascistisch Europa dat kibbelt over elke denkbare beleidsbeslissing. Verwacht de komende jaren horrorberichten over dappere Oekraïense acteurs (verzetsstrijders) die worden afgeslacht – of terroristen die worden aangepakt als je naar Spoetnik- kijkt.

De realiteit is dat de wereld gisteren fundamenteel is veranderd:

Er zijn de voor de hand liggende problemen; de inflatie langer te verlengen. We weten allemaal dat de voedselprijzen op de lange termijn zullen worden beïnvloed. Rusland is een belangrijke leverancier van meststoffen, Oekraïne is de nummer één ….

Lees verder bij de bron: Pensioenactivist

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
WEF Cyber Attack Hack 03

Is de door het WEF geplande false flag cyberaanval en blackout nu echt heel dichtbij?

22 02 uitbreiding navo

Omsingeld: prefiguraties van de Russische inval in de Oekraïne