in ,

Duitsers moeten van politie hun leef- en kleding wijze aanpassen aan de asielzoekers

Via DailyMail komt een verontrustend bericht uit Duitsland, hier wat highlights uit het bericht. De waarschuwt de bevolking in Duitsland de leefwijze aan te passen aan die van de vluchtelingen. Dat klinkt uiteraard als de omgekeerde wereld? Lees het bericht:

In [..] parts of the country, Germans are being told to adapt their lifestyles when migrants arrive. Police in the Bavarian town of Mering, where a 16-year-old girl was reportedly raped this month, have warned parents not to allow their children outside unaccompanied. Girls and women have been told not to walk home alone from the railway station because it is near a migrant centre where the rapist may live.

Iets over vrijheid en veiligheid in de ? Onder huidig politiek beleid is dat nu dus ten einde gekomen in Noord-West Europa. Het was mooi zolang het duurde, maar de vrijheid eindigde dus weer in 2015. En let op: die geldt voor net zoals voor Duitsland zoals beschreven in het bericht.

Ook scholen geven hun studenten nu advies hun levenswijze aan te passen:

At Pocking, another well-kept Bavarian town, the headmaster of the grammar school wrote to parents telling them not to let their daughters wear skimpy clothing. This was to avoid ‘misunderstandings’ with 200 migrants who were put up in the school’s gymnasium over the summer … The letter to parents said the migrants … have their own culture. Because our school is directly next to where they are staying, modest clothing should be warn… revealing tops or blouses, short skirts or miniskirts could lead to misunderstandings.’

En in 2015 kwam dus ook het einde van de kledingvrijheid in Europa. Rokjes mogen kennelijk alleen nog in de privacy van thuis gedragen worden, maar buitenshuis slechts volledig dekkende kleding. Dat klinkt als een zeer bekende regel, niet? En dit is nu dus het advies van een overheid in , in Duitsland, en zeer binnenkort uiteraard ook in Nederland.

Het meest veelzeggende uitspraak uit het bericht is wellicht wel de volgende, vrij vertaald: Een Duitse vrouw die bij de Lidl boodschappen in haar Mercedes auto laadt, rolt met haar ogen tegen me wanneer een groep vluchtelingen langsloopt. Ze zegt:

‘Wat kunnen we doen, het is nu gebeurd en het zal nooit meer worden zoals het was.’

De EU speelt een spel met haar eigen bevolking

De EU speelt een lelijk verandermanagement spel met haar eigen bevolking. Vergis je niet, de vluchtelingenstroom kwam vooral op gang door ontwrichting in de diverse landen die volledig wordt ondersteund en mogelijk gemaakt door de EU, in hun wens de wereld te veranderen en veroveren. We moeten nu verplicht (u kon het onlangs lezen, onder dwang van de de EU met de meest vervelende instrumenten van de EU!) vestigen van ook de gelukszoekers onder de échte vluchtelingen. De EU komt zo hard als mogelijk neer op landen die weigeren hun land volledig open te stellen en hun leefwijze aan te passen. Kabinet Rutte doet uiteraard alles wat de EU zegt, met volledige overtuiging, die gaat dus ook mee in dit dictaat.

U kunt uw dankbrief sturen naar de Europese Commissie en Kabinet Rutte, die zullen het niet lezen en zullen uw belangen straal blijven negeren. U kunt zich uiteraard wel verzetten bij de gemeente wanneer ze een AZC bij u in de buurt willen vestigen.

Voor het vestigen van totalitaire macht moet Europa stuk en daarvoor moeten de inwoners van Europa genegeerd en overheerst worden. Getuige de aanpak en de resultaten. Het had allemaal zo veel beter gekund, het hoeft allemaal niet zo te zijn, maar het mag kennelijk niet anders van onze overheersers. Jammer.

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!

Rokjesdag zal ook wel afgeschaft gaan worden….

Photo by FaceMePLS


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Theo Kuijpers
5 jaren geleden

Hadden ze in 1940 (tweede wereldoorlog ook even aan kunnen denken).

5 jaren geleden

Mensen, bewapen je.

T.Recourt
5 jaren geleden

Doe iets voor te laat is , stem op WILDERS !!!

peter
5 jaren geleden

of je het wil of niet:
Wilders kan ons redden van een burgeroorlog

Hans Joly
4 jaren geleden

Tallemaal op Wilders stemmen.Als dit zo door gaat hebben wij eerdaags niets meer te vertellen.

Peter
4 jaren geleden

Natuurlijk GEERT stemmen, onze enige held na misschien M de Ruyter, nee, geen goede vergelijking, die was toen een held, maar was gewoon een kaper, dat is onze GEERT WILDERS niet, dus hij Geert is en bijft onze enige held aller tijden, go go go Geert! Redt ons vaderland!

De immer afwezige EU-er Hans van Baalen (VVD) is ook lobbyist voor autoindustrie

Je moet er wel zelf achteraan gaan: Huurverlaging voor duizenden huishoudens