in

Er klopt iets niet: China vaccineerde partijfunctionarissen met Sinopharm in maart 2020

wereld slavernij.vaccinaties 02a 500x300 1
via Xandernieuws.net

Vorige week hield de jaarlijkse bijeenkomsten van het Nationale Volkscongres en het Nationaal Comité van de Politieke Raadgevende Conferentie van Peking. Alle 5.000 afgevaardigden zijn ingeënt met het van Sinopharm.

Tijdens een interview vertelde de voorzitter van Sinopharm dat de partijfunctionarissen op het hoogste niveau van het bedrijf al in maart vorig jaar waren ingeënt – volgens hem – om het effect van het nieuw ontwikkelde vaccin tegen op sommige lichamen te testen. De antilichamen moeten zelfs na een jaar nog op een relatief hoog niveau zijn.

Eigenlijk wilde Sinopharm CEO Yu Qingming hiermee reclame maken voor de langdurige bescherming van het vaccin dat zijn concern had ontwikkeld. Hij had er echter niet bij stilgestaan dat juist deze informatie een bijzonder kritische vraag doet rijzen.

Met andere woorden, als het vaccin reeds in maart beschikbaar was, op welk moment wisten de leiders van China dan van de uitbraak van het ?

Laten we eens een snelle blik werpen op de tijdlijn na de Covid-19 uitbraak

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie heeft China het nieuwe Coronavirus voor het eerst gemeld op 31 december 2019.

Op 3 januari werd de Chinese arts Li Wenliang door de politie berispt omdat hij zijn vrienden en collega's in een WeChat-groep had gewaarschuwd voor een nieuwe longziekte. Zes weken later stierf hij zelf aan de gevolgen van -CoV-2.

Op 23 januari 2020 werd de stad Wuhan, waar het virus uitbrak, volledig afgegrendeld.

En nu komen we terug bij “Sinopharm”. Al in maart vorig jaar zou het management van het bedrijf zijn ingeënt. Dus hier is wat dat zou betekenen:

Sinopharm zou al klaar zijn met de ontwikkeling van het eerste vaccin en het binnen 2 maanden aan zijn managers hebben toegediend. Tenzij het een medisch wonder zou zijn, zou het een volstrekt levensgevaarlijke daad zijn een vaccin toe te dienen dat nauwelijks voorbij fase I van de ontwikkeling is.

Het duurt gemiddeld 10 tot 12 jaar om een vaccin te ontwikkelen. In het geval van SARS-CoV-2 hebben de onderzoekers op volle toeren gewerkt, zodat die tijdspanne sterk is verkort. Zelfs dan duurt de klinische fase minstens ongeveer 10 ….

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bananenrepubliek2

Minister/clown Hugo de Jonge teruggestuurd bij stemlokaal: ongeldig paspoort en rijbewijs vergeten

vaccin holocaust 02 social media

Niets aan de hand hoor! 7 Duitsers met bloedproppen in hersenen – en 3 overleden – na AstraZeneca-vaccin