in ,

Frans Timmermans liegt heel Europa voor… krijgt promotie!

Al eerder kwam voorbij hoe de NOS opzettelijk en bewust het Nederlandse publiek voorloog in de nasleep met de ramp MH17. Maar naast dat voorval zijn er in ieder geval twee andere goede voorbeelden waaruit blijkt dat de NOS en andere mainstream media het Nederlandse volk totaal hebben voorgelogen.

Het eerste verhaal gaat over de Russische seperatist die zogenaamd een knuffelbeer triomfantelijk omhoog zou houden op een manier waaruit zou blijken dat hij blij zou zijn dat het naar beneden is gehaald.

Een ander verhaal met foto wat rondging is dat een rebel een trouwring bij een slachtoffer zou afnemen. Dit zou laten zien dat de rebellen de verse lijken aan het plunderen zouden zijn voor eigen gewin.

Deze laat zien hoe beide van deze verhalen bewuste en totale verdraaiingen van de werkelijkheid zijn en hoe deze verdraaiingen gebruikt zijn door de mainstream media in Nederland en de EU om anti Russisch sentiment los te maken op totaal valse gronden. 

In deze video zowel de beide foto`s die in veel mainstream media gebruikt zijn en vervolgens het hele verhaal op filmpje waarmee de en 100% bewuste van deze beelden die verschenen in onze kranten totaal exposed worden.

Dat de mainstream media zich hiervoor leent is werkelijk misselijkmakend omdat zij duidelijk aantoonbaar complete leugens hebben lopen verkopen aan de grote meerderheid van het volk met een heel duidelijke agenda. De sentimenten opzetten tegen Rusland op volledig onterechte gronden. Daar heeft iemand dus achter de schermen dit zitten orchestreren met een heel duidelijk onethisch doel.

En hoe bizar en schandalig dat al is, de rol die onze ex minister Frans Timmermans in deze affaire heeft gespeeld is nog veel smeriger en leugenachtiger.

Hij hield namelijk een emotionele speech over hoe verschikkelijk het wel niet zou zijn als je je geliefde net verloren hebt en je dan vervolgens ziet hoe de trouwring van je geliefde wordt geroofd, de speech is ook na te kijken in bovenstaande video.

Frans Timmermans zijn toneelstukje, want een beroep op emotie doen is een drogreden wat elke politicus weet of in ieder geval kan weten, is dus ook een totale leugen blijkt nu en met die leugen heeft hij een instrumentele rol gespeelt in het voorliegen van alle andere Europese partijen wat instrumenteel was om sancties tegen Rusland te starten op totaal valse gronden. Frans Timmermans doet op internationaal podium alsof hij Nederland en de slachtoffers van representeerd maar misbruikt dat podium op een gruwelijke manier door heel Europa voor te liegen en op te zetten tegen Rusland. Wat overigens allemaal sancties teweeg heeft gebracht wat enorm schadelijk is geweest voor de Nederlandse en Europese economie.

Nu zou je verwachten dat als dit eenmaal bekend is, Frans Timmermans diep door het stof moet en zijn excuses aanbied voor de leugens die hij heeft verspreid en de schade die hij daarmee heeft aangericht in de Europese economie door alle sancties die er het resultaat van waren.

Vreemd genoeg gebeurt er iets heel anders. Deze leugenaar krijgt promotie en een dik salaris toegestopt vanuit de EU wat uiteraard weer van u belastinggeld wordt betaald.

Frans Timmermans gaat in Europa bijna twee keer zoveel verdienen dan nu als minister. Het maandsalaris van een vicevoorzitter van de bedraagt ruim 23.000 euro per maand, of te wel ruim 270.000 euro per jaar. Het jaarsalaris van een minister komt uit op 144.000 euro per jaar.

Bron: Algemeen Dagblad

En vervolgens gaat hij daar gewoon keihard door met liegen en het opstoken van de EU tegen Rusland, en als het hem niet lukt over de ruggen van de Nederlandse slachtoffers lukt dan trekt hij ISIS er opeens aan de oren bij en is dat opeens de schuld van Poetin… Daarmee laat Timmermans zien dat hij volledig bewust aan het liegen en bedriegen is en dat maakt deze man letterlijk levensgevaarlijk als hij blijft aansturen op een conflict met Rusland.

Lees verder via Achter de Samenleving.

Foto via Ministerie van Buitenlandse Zaken


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Land begint te branden en Rutte pakt ondanks demonstraties een terrasje

Doe het asjeblieft: ‘Haagse jihadisten planden aanslag op kantoor Europese Commissie’