in ,

Onderzoek: Nepvlees veroorzaakt ‘Turbo-kanker’ bij mensen

030a1da9 9e84 482f 85c0 f1f9afede383

Synthetisch vlees is sterk gepromoot door Bill Gates en de globalistische elites bij de WEF als oplossing voor de zogenaamde klimaatverandering. Dit nepvoedsel is nu echter aangetoond kanker veroorzaken via de vereeuwigde cellijnen gebruikt om het te vervaardigen.

Niet tevreden met het vergiftigen van je hart met mRNA-vaccins terwijl hij oma naar een doodspanel stuurt omdat ze nutteloos is, Gates wil dat je aan de eettafel gaat zitten voor zijn weerzinwekkende, smakende synthetische vlees, dat je toevallig met ongeneeslijke kankers doorkruist.

Maar er is maar één probleem voor Bill Gates en zijn globalistische trawanten. We zijn op hen gericht. De mensen worden wakker en dankzij mensen zoals jij die het woord verspreiden over de echte agenda van de elite, beginnen de plannen van de globalist uit elkaar te vallen.

Neem Bill Gates als voorbeeld. In plaats van toe te geven dat de mensheid wakker is geworden met de waarheid over de rampzalige experimentele Covid-19-prikken, Gates, die geen dokter of diëtiste is, verdubbelt en neemt het op zich om de westerse wereld te dwingen tot rampzalig, experimenteel synthetisch vlees.

De National Pulse wierp een licht op deze kwestie in een stuk van 17 februari, onder verwijzing naar een Bloomberg verhaal over Gates ’ nep-vlees kruistocht. Het stuk van 7 februari van Joe Fassler legde uit waarom Bill Gates ’ nepvleesbedrijven gebruiken vereeuwigde cellijnen voor hun producten.

“ Normale vleescellen blijven niet voor altijd delen. Om de celculturen te laten groeien met een snelheid die groot genoeg is om een bedrijf van stroom te voorzien, gebruiken verschillende bedrijven … stilletjes zogenaamde vereeuwigde cellen, iets wat de meeste mensen nooit opzettelijk hebben gegeten,” Fassler schreef.

Hoewel vereeuwigde cellijnen “ een hoofdbestanddeel zijn van medisch onderzoek, merkte ” Fassler op dat deze technisch pre-kankerachtig zijn en soms volledig kanker kunnen zijn.

“ Het probleem is dat de materialen die zijn gebruikt om het product – ‘ geïmmortaliseerde cellijnen ’ – voor altijd repliceren, net als kanker. Wat in feite betekent dat ze kanker zijn. Sectortypen zijn ‘ zelfverzekerd ’ dat het eten van dergelijke producten geen risico inhoudt. Maar het is niet moeilijk te zien, zelfs als de producten ‘ bewezen ’ veilig zijn, hoe mensen kunnen worden afgeschrikt door de gedachte dat ze een verheerlijkte tumor eten. ”

Volgens REN komen de gevaren van nepvlees gemaakt met vereeuwigde cellijnen voort uit het feit dat veiligheidsgegevens op lange termijn voor consumptie nog niet beschikbaar zijn.

Je mag niet verrast zijn. Het is tenslotte niet de eerste keer dat Gates heeft geprobeerd een experimenteel product op de massa te drukken om enorme winsten voor zichzelf en catastrofale resultaten voor de rest van de mensheid te genereren.

De Furin-Cleavage-site gaf het spel weg over de echte oorsprong van het Covid-vaccin, met een reeks die Moderna drie jaar voordat Covid zelfs iets vond in het DNA van het virus.

Wat betreft het nepvlees van Gates, het zijn de vereeuwigde cellen die de agenda van de elite hebben blootgelegd. Fassler wees erop dat vereeuwigde cellen in deze producten zich agressief en voor onbepaalde tijd kunnen vermenigvuldigen als ze onder de juiste omstandigheden worden geplaatst.

“ Dit brengt veiligheid met zich mee, maar ook beeldproblemen, ” schreef hij.

Om het punt van Fassler te ondersteunen, haalde The National Pulse een voorbeeld aan waarin de burgemeester van New York, Eric Adams –, een veganistische –, een VIP-evenement bijwoonde dat werd gesponsord door de fabrikant van gekweekte zalm Wildtype. Terwijl verschillende aanwezigen genoten van het proeven van de gekweekte zalm, verontschuldigde Adams zich en verliet het evenement zonder een enkele hap van de nepvis te nemen.

Andere ingrediënten in nepvlees kunnen ook gezondheidsproblemen veroorzaken

Afgezien van onsterfelijke cellen in in het laboratorium gekweekt vlees dat kankerverwekkend is, ingrediënten in deze producten die bedoeld zijn om de smaak en textuur van het echte werk na te bootsen, kunnen ook allerlei ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken.

Robert F. Kennedy Jr’s Children’s Health Defense bracht in september 2022 verslag uit over de kwestie, met de nadruk op de nepvleesproducten van de in Californië gevestigde Impossible Foods.

De gezondheidsvrijheidsgroep haalde een door het bedrijf uitgevoerd onderzoek aan met ratten die met de Impossible Burger waren gevoed. Het onderzoek werd gedaan in de veronderstelling dat nepvleesproducten minimale of helemaal geen impact zouden hebben. Maar de bevindingen van de studie kwamen heel anders uit.

Uit de studie bleek dat soja-leghemoglobine (SLH) “ niet-verklaarbare veranderingen veroorzaakte binnen de biologie van ratten. ” Ratten die SLH kregen, ondervonden onverklaarbare gewichtstoename en veranderingen in bloed die het begin van een ontsteking of nierziekte en mogelijke tekenen van bloedarmoede aangeven. SLH, die is afgeleid van genetisch gemodificeerde (GM) gist, is verantwoordelijk voor het geven van zijn vlezige smaak aan de Impossible Burger en het laten bloeden als echt vlees bij het snijden.

Een ander ingrediënt in de Impossible Burger dat gezondheidsproblemen veroorzaakte, is herbicidetolerant soja-eiwit (HTSP). Impossible Foods introduceerde HTSP in 2019 in het burgerrecept om de textuur van het product te verbeteren en gluten te vermijden, het tarwe-eiwit dat sommige mensen niet kunnen verdragen. Als gevolg hiervan kunnen nep-vleesburgers residuen van het herbicide glyfosaat bevatten dat op sojabonen – is gespoten en vervolgens tot HTSP wordt verwerkt.

Tests in opdracht van de belangenbehartigingsgroep Moms Across America bevestigden deze bevinding. Op basis van tests uitgevoerd bij de in Iowa gevestigde Health Research Institute Laboratories, had Impossible Burgers een glyfosaatgehalte van 11,3 delen per miljard. Dit was 11 keer hoger dan het glyfosaat gedetecteerd op de Beyond Meat Burger, die plantaardige ingrediënten gebruikte die geen genetische modificatie ondergingen.

Waarom is de elite zo vastbesloten ons te vergiftigen? Zou het iets te maken kunnen hebben met de ontvolkingsagenda waar de elites bij de WEF steeds comfortabeler over praten?

Gates wordt ook steeds arroganter en voelt zich geen enkele schande meer om openlijk zijn echte bedoelingen voor de mensheid uit te zenden.

Gates, die door zijn vrouw is gescheiden vanwege zijn vrouw nauwe relatie met overleden pedofiel Jeffrey Epstein, bezocht de Universiteit van EdinburghLanghill Farm van ‘ lanceert de Global Academy of Agriculture and Food Security van de school.

In plaats van rond te slaan en te verdoezelen, zoals hij deed vóór de Covid-pandemie, Gates leek comfortabel op te scheppen over het verpompen van mRNA-vaccins in boerderijdieren die bestemd waren voor dinerborden tot “ forceer prik ” de niet-gevaccineerde.

Tenzij alle dieren, inclusief voedseldieren, worden geplaveid met de nieuwste vergiften van Big Pharma, blijft de voedselvoorziening “ vies, ” in Gates ’ -weergave. Alleen hij en zijn globalistische volgelingen kunnen de natuur “ saniteren met nieuwe chemicaliën en DNA-modificatietechnieken ” die ze ook aan mensen proberen te doen.

Zoals hij gewoonlijk doet, begon Gates dit allemaal door God te spelen met het leven van andere mensen en te experimenteren met de derde wereld, die hij beschouwt als zijn persoonlijke leengoed.

Volgens Robert F. Kennedy Jr. moet iedereen die bereid is Bill Gates toe te staan het wereld- en Amerikaanse gezondheidsbeleid te dicteren, zijn record in Afrika eens goed bekijken.

Misschien zijn miljoenen kinderen onnodig gestorven,” volgens Kennedy Jr., die informatie deelde van een peer-reviewed publicatie in een gerespecteerd tijdschrift.

Iedereen die Bill Gates & WHO verdedigt, moet Morgensen et al 2017 uitleggen.

Dit is een peer-reviewed publicatie in een gerespecteerd tijdschrift van vooraanstaande wetenschappers die resultaten beschrijven die lijken op genocide,” zei Kennedy Jr.

Robert F. Kennedy Jr. sloeg ook Gates en zijn “messiaanse overtuiging dat hij is geordend om de wereld te redden met technologie.”

Vaccins, voor Bill Gates, zijn een strategische filantropie die zijn vele vaccingerelateerde bedrijven voedt (inclusief de ambitie van Microsoft om een wereldwijde vac ID-onderneming te controleren) en hem dictatoriale controle geeft over het wereldwijde gezondheidsbeleid — de speerpunt van zakelijk neo-imperialisme,” Kennedy Jr. schreef.

Gates ’ obsessie met vaccins lijkt aangewakkerd door een messiaanse overtuiging dat hij is geordend om de wereld te redden met technologie en een goddelijke bereidheid om te experimenteren met het leven van mindere mensen.”

De wereldwijde elite, geleid door figuren als Klaus Schwab en Bill Gates, is op dit moment als cartoonschurken. Behalve dat ze echt en ongelooflijk gevaarlijk zijn.

Hier bij de People’s Voice zijn we vastbesloten door te gaan met het uitzenden van het nieuws dat de reguliere media niet durven aan te raken. Maar we kunnen het niet alleen doen. We hebben uw hulp nodig om de waarheid wijd en zijd te verspreiden. Alsjeblieft abonneer je op het kanaal en doe mee The People’s Voice Locals Community, de links staan in het beschrijvingsvak hieronder en doe mee met onze missie om de massa te informeren over wat er is echt gebeurt vandaag in de wereld. We zitten hier allemaal samen in.

Kijk maar:

Lees verder bij de bron: The People’s Voice

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


reading, girl, toddler

Hedendaagse onderwijs: Week van de Lentekriebels zet 8-jarige kinderen aan tot zelfbevrediging

asiel tsunami

Zogenoemde asielzoekers worden door Nederland via partnerinstanties opgehaald, zelfs per vliegtuig