in ,

COVID gevaccineerden die spike-eiwit verspreiden (‘shedding’) zijn echt, FDA- en Pfizer-documenten zijn het bewijs

Vaccine Syringe Injection  - xresch / Pixabay
xresch / Pixabay

Het onderwerp van het afstoten van COVID-19-vaccins is al lang controversieel, maar nu zeggen sommige artsen dat het echt is.

Schuren is helaas echt,” zei Dr. Pierre Kory op de Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) -conferentie in Phoenix, Arizona, begin februari. “ De FDA (VS. Food and Drug Administration) weet dat. ”

Dr. Kory is mede-oprichter van de FLCCC, een non-profit belangenbehartigingsgroep opgericht door artsen voor de behandeling van COVID-19, lange COVID en postvaccinsyndromen. Hij is ook mede-oprichter van de Leading Edge Clinic en heeft meer dan duizend lang-COVID- en postvaccinpatiënten behandeld.

Factcheckers hebben het afwerpen op basis van definitie grotendeels ontkend. De veel geciteerde definitie komt uit de Verenigde Staten. Centra voor ziektebestrijding en -preventie ( CDC ) website, die afstoting definieert als het vrijkomen van virussen, bacteriën en hun componenten uit levende vaccins.

Hoewel mRNA- en adenovirusvaccins geen levende vaccins zijn, werken ze op dezelfde manier als gentherapieproducten.

Alle gentherapieproducten vormen volgens de FDA een risico op afstoten.

FDA-documenten

In een Document 2015 getiteld Design and Analysis of Shedding Studies for Virus or Bacteria-Based Gene Therapy and Oncolytic Products, de FDA definieert shedding als “ de afgifte van [virale of bacteriële gentherapieproducten] … van de patiënt via een of alle van de volgende manieren: uitwerpselen (uitwerpselen); secreta (urine, speeksel, nasofaryngeale vloeistoffen etc.); of door de huid (puistjes, zweren, wonden). ”

In hetzelfde document legt de FDA ook uit wat gentherapieproducten zijn: “ Alle producten die hun effecten bemiddelen door transcriptie en / of vertaling van overgedragen genetisch materiaal. ”

De COVID-19 mRNA- en adenovirusvaccins vallen in deze categorie. Ze bemiddelen hun effecten door het lichaam ertoe te bewegen genetische informatie over mRNA te vertalen in spike-eiwitten.

Sommige gentherapieproducten waarvan bekend is dat ze afstoten, omvatten een oogbehandeling met de naam Luxturna. Luxturna gebruikt een adenovirusdrager om oogeiwit-DNA te leveren aan netvliescellen bij patiënten.

Het Luxturna adenovirus en zijn DNA zijn gevonden bij patiënten ’ tranen, volgens de bijsluiter van het product.

Evenzo, mRNA- en adenovirus COVID-19-vaccins kunnen ervoor zorgen dat gevaccineerde patiënten spike-eiwitten of andere vaccincomponenten afgeven, Dr. Kory legde uit.

Zo is COVID-19 mRNA geweest gevonden in de moedermelk van gevaccineerde moeders, wat wijst op mogelijke blootstelling van het vaccin aan zuigelingen. Een ander onderzoek toonde aan dat piekeiwit, het product van COVID-19-vaccinatie, minstens een half jaar in het bloed van gevaccineerde personen kan blijven zitten, wat wijst op langdurige persistentie van piekeiwitten.

De FDA ontkende echter dat het document van 2015 van toepassing is op COVID-mRNA-vaccins.

“ COVID-19-vaccins worden door de FDA niet gereguleerd als gentherapieproducten; daarom is het aangehaalde richtsnoer niet van toepassing op de COVID-19-vaccins,” vertelde een FDA-woordvoerster aan The Epoch Times.

Pfizer Investigators verteld om ‘ Milieu ’ Vaccinblootstellingen te melden

Een ander bewijsstuk bevindt zich in Pfizer-documenten, Dr. Kory toegevoegd.

In Pfizer’s COVID mRNA vaccinprotocol, instrueert het bedrijf onderzoekers om “ milieublootstellingen ” te rapporteren als deelnemers aan de proef mensen om hen heen blootstellen aan het vaccin door inademing of huidcontact.

Voorbeelden van dergelijke milieublootstellingen worden als volgt genoteerd:

  • Een mannelijke deelnemer die interventie [vaccin] ontvangt of heeft stopgezet, stelt een vrouwelijke partner bloot vóór of rond het moment van conceptie.”
  • “ Een vrouwelijk familielid of zorgverlener meldt dat ze zwanger is nadat ze is blootgesteld aan de [vaccin] interventie door inademing of huidcontact. ”

Het protocol gaat ook in op wat Dr. Kory en zijn mede-oprichter van de kliniek, Scott Marsland, bellen met “ secundaire afstoting. ” Dit gebeurt wanneer een persoon die in het milieu is blootgesteld aan het vaccin, vervolgens een andere persoon blootstelt.

Een voorbeeld van blootstelling aan de omgeving tijdens het geven van borstvoeding,” Pfizer schrijft, “ is een vrouwelijk familielid of zorgverlener die meldt dat ze borstvoeding geeft nadat ze is blootgesteld aan de onderzoeksinterventie (het vaccin) door inademing of huidcontact. ”

Pfizer-documenten met indirecte blootstellingen

Pfizer heeft honderden bijwerkingen gedocumenteerd die zijn opgetreden als gevolg van indirecte blootstelling of blootstelling aan baby’s tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Pfizer heeft in zijn periodiek veiligheidsrapport bij de Europese Unie ingediend vermeldde verschillende bijwerkingen het wordt geacht niet aan het vaccin toe te schrijven en dat moet van de discussie worden uitgesloten.

Het document bevatte 22 gevallen van bijwerkingen bij baby’s die “ indirecte blootstelling ” hadden gekregen aan COVID mRNA-boosters, wat wijst op een andere blootstelling dan een directe vaccinatie.

De onderzoekers hebben ook verschillende gevallen van speciale bijwerkingen gecontroleerd. Twee bloedgerelateerde bijwerkingen waren baby’s die werden blootgesteld door borstvoeding. Om dezelfde reden werden tien gevallen van levergerelateerde bijwerkingen en één bijwerking van het vaatstelsel gemeld.

Bij twee gevallen van acuut nier- of nierfalen en acht gevallen van ademhaling waren ook baby’s betrokken die werden blootgesteld tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Getuigenissen van patiënten

Patiënten die mogelijk worden getroffen door blootstelling aan vaccins, zijn meestal patiënten met een voorgeschiedenis van gevoeligheden en chronische ziekten, zei Dr. Kory en meneer Marsland. Ze hebben ook de neiging slechte ervaringen met geneesmiddelen te hebben en worden eerder chronisch verzwakt door COVID-19 of het vaccin.

Dr. Kory zei dat ze na het samenstellen van meer dan 800 anekdotische rapporten een duidelijk patroon in symptomen waarnamen waarvan ze besloten dat ze afstoten.

Doorgaans is de manifestatie van symptomen herhaalbaar en voorspelbaar, zoals wanneer een persoon herhaaldelijk symptomatisch wordt wanneer hij naar supermarkten of drukke plaatsen gaat.

Dr. Kory gaf het voorbeeld van een patiënt die merkte dat hij het niet aankon om naar supermarkten te gaan.

De patiënt vertelde Dr. Kory dat hij gewoon niet meer “ naar supermarkten kon gaan. ” Binnen vijf minuten na het betreden van de supermarkt van Trader Joe voelt hij zich zo verschrikkelijk “ dat hij moet vertrekken. Hij ervoer dezelfde afkeer toen hij naar een drukke boerenmarkt ging.

Tijdens het FLCCC-evenement deelde de heer Marsland ook verschillende gevallen waarin hij dacht dat er sprake was van afstoting.

Een geval betrof een 54-jarige man, die eerder symptomen leed na het COVID-19-vaccin, en een vriend ontmoette die een COVID-19-booster ontving.

Ze zaten dicht bij elkaar, praatten en lachten. “Binnen enkele uren na hun tijd samen te hebben doorgebracht, had [de man] hoofdpijn, spierpijn en gewrichtspijn, verhoogde vermoeidheid,” Mr. Marsland gaf door.

Toen de patiënt naar een druk vliegveld ging, voelde hij zich slechter.

Hij keerde terug naar huis en had seksueel contact met zijn echtgenoot, waarbij hij lichaamsvloeistoffen uitwisselde. Binnen enkele minuten ontwikkelde de echtgenoot ernstige “ negen van de 10 ” buikpijn.

De twee geloofden dat de pijn het gevolg was van afstoten, dus namen beiden ivermectine, waarvan bekend is dat het zich bindt aan en spike-eiwitten blokkeert. Binnen ongeveer een half uur nam de buikpijn van de echtgenoot af.

“ Het is de temporele associatie en de opeenhoping van symptomen, ” Mr. Marsland redeneerde.

Andere artsen die lange COVID- en postvaccinsyndromen behandelen, zoals Dr. Syed Haider en Dr. Ana Mihalcea, hebben ook gerapporteerd vermoedelijke gevallen van afstoten.

Sommige vaccinologen zijn het daar niet mee eens

Hoogleraren in de vaccinologie erkennen echter niet dat mRNA-vaccins afstoten kunnen veroorzaken.

“ mRNA leidt tot de expressie van eiwitten in cellen, en deze expressie verschilt van afstoten, zoals je zou hebben als je besmet bent met bepaalde virussen,” universitair hoofddocent Paulo Verardi van de Universiteit van Connecticut vertelde The Epoch Times.

Terwijl SARS-CoV-2-infectie leidt tot virusafschakeling en dus overdracht van het virus van persoon op persoon, afstoten van het spike-eiwit komt niet voor bij personen die het COVID-19 mRNA-vaccin krijgen,” hij ging verder.

Terwijl een andere definitie van afstoten verwijst naar het vrijkomen van levende virussen bij mensen die besmet of gevaccineerd zijn met levende vaccins, Dr. Kory herhaalde dat de beschieting die wordt besproken in het geval van COVID-19-vaccins anders is dan het afstoten van levende virussen.

Professor Florian Krammer van de Icahn School of Medicine op Mount Sinai vertelde The Epoch Times ook dat afstoten niet bestaat.

Hij antwoordde niet toen The Epoch Times hem informatie verstrekte over de documenten van de FDA over gentherapie en afstoting.

Lees verder bij de bron: ZeroHedge & Ninefornews

 

MP 021824 1920x1080 1

 

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


gg3yrs1wqaaajvc

Storm des doods onderweg voor de 22e (ca. 180 km/uur)

Hourglass Vaccine Coronavirus  - geralt / Pixabay

Ernst Kuipers verdwenen naar Singapore, waar Nederland geen uitleveringsverdrag mee heeft