in

Europees Mensenrechten Hof oordeelt dat jouw lichaam van de Staat is: verplichte vaccinaties zijn legaal

global reset 05a

Het Europese Hof voor de ‘Mensenrechten' (ECHR) heeft geoordeeld dat verplichte vaccinaties legaal zijn.

Dit schokkende, schandalige besluit vernietigt de integriteit van je eigen lichaam en maakt de weg vrij voor de met afstand grootste mensenrechtenschendingen ooit, namelijk verplichte vaccinaties.

Het onderstreept dat ook het Europese gerechtelijke systeem door-en-door verrot en corrupt is, en enkel nog de belangen van pharma- en tech multinationals dient, plus natuurlijk de politici die door hen zijn om- of afgekocht.

Het besluit van de ‘rechters' volgde na een klacht van een groep Tsjechische gezinnen die een boete hadden gekregen, en wier kinderen niet naar de crèche mochten omdat die niet de verplichte vaccinaties tegen negen ziekten (o.a. difterie, tetanus, kinkhoest, hepatitis B en de mazelen) hadden gehad.

Volgens de ouders gaat de verplichting in tegen artikel 8 over het recht op respect voor het persoonlijke leven, maar het Hof was het daar niet mee eens, en verklaarde dat de vaccinaties ‘in het beste belang' voor de kinderen zijn, zodat ‘ieder kind door vaccinaties of groepsimmuniteit is beschermd tegen ernstige ziekten.'

Weg vrij voor verplichte vaccinaties en corona paspoorten

‘Verplichte vaccinaties kunnen in een democratische worden beschouwd als noodzakelijk,' aldus de Europese rechters. Hoewel dit oordeel niet direct over Covid ging, kan dit in de zeer nabije toekomst extreem ingrijpende gevolgen hebben voor iedere .

Behalve verplichte vaccinaties wordt hiermee namelijk ook de weg vrijgemaakt voor ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mobile Phone Android Apps Phone  - TheDigitalWay / Pixabay

Big Brother Google beschuldigd van volgen van elke actie Android-gebruikers zonder toestemming

shit

Ziedaar de testsamenleving: je moet gaan bewijzen dat je ‘gezond’ bent