Het eerste rapport van 5G-letsel uit Zwitserland

5G blijft de gemoederen bezig houden…

pixundfertig / Pixabay

De eerste gerapporteerde ‘letsel’ van in een nieuwsbericht komt uit Zwitserland, waar 5G op 102 locaties is gelanceerd Het wekelijkse Franstalige Zwitserse tijdschrift L’Illustré interviewde mensen die in Genève woonden na de uitrol van 5G met alarmerende details over ziekte.

In hun artikel,  With 5G, We Feel Like Guinea Pigs ,  gepubliceerd op 18 juli 2019, melden ze dat buren elkaar hebben ontmoet om hun veel voorkomende symptomen en veel onbeantwoorde vragen te bespreken.  

Update 15-8-19

5G: Het is legaal maar niet veilig

Zodra de antennes waren geïnstalleerd, meldden verschillende bewoners en hele gezinnen in het hart van Genève soortgelijke ongewone symptomen van luid oorsuizen, intense hoofdpijn, ondraaglijke oorpijn, slapeloosheid, pijn op de borst, vermoeidheid en zich niet goed voelen in het huis.

De 29-jarige inwoner van Genève, Johan Perruchoud, belde Swisscom en kreeg te horen dat de 5G-celtorens inderdaad waren geactiveerd op dezelfde dag dat hij de symptomen begon te voelen. Toen anderen Swisscom belden, werd hen verteld dat alles legaal en binnen richtlijnen is.

Zwitserse arts hekelt 5G en roept op tot een moratorium op 5G

Dr. Bertrand Buchs, die ook heeft opgeroepen tot een moratorium op 5G, zegt dat hij steeds meer patiënten met vergelijkbare symptomen heeft gezien. Hij merkt op: “In dit geval gaan onze autoriteiten tegen gezond verstand in … we lopen het risico een catastrofe te ervaren over een paar jaar … er bestaat nog geen serieus onderzoek, wat niet verwonderlijk is als we weten dat deze in is ontwikkeld .

In Zwitserland kunnen we een lijn openen voor mensen die zich slecht voelen, naar deze klachten luisteren en ze onderzoeken. Ons land heeft de middelen en de vaardigheden. Het debat moet worden gestart omdat het verhaal niet afloopt. ”

Swisscom: Miljoenen snelle verbindingen

Swisscom stelt:  “5G zal nieuwe kansen creëren voor particuliere klanten en bedrijven in heel Zwitserland. 5G is de nieuwe mobiele communicatiestandaard voor digitalisering, die de extreem snelle verbinding van miljoenen apparaten, dingen en mensen mogelijk maakt. ”Zullen die miljoenen snelle verbindingen communicatie mogelijk maken, of in plaats daarvan mensen verbieden om te communiceren vanwege ziekte?

Geachte dagboek: luid neuriën, veel pijn, misselijkheid, geen slaap

Deze verhalen lopen parallel met die van Anne Mills, auteur van “All EMF’d Up”, die in Duitsland last had van draadloze stralingsvergiftiging toen haar man daar was gestationeerd voor werk. Ze schreef een dagboek met identieke symptomen van die in Genève. Zoals opgemerkt in het Zwitserse tijdschrift L’Illustré, werden haar zorgen, net als die in Genève, afgewezen.

Ze overlegde met de Duitse arts, Dr. Horst Eger, om te bevestigen dat haar symptomen die waren van microgolfziekte bij militair radarpersoneel en mensen die aan microgolftorens werkten.  Alle EMF- waarden (elektromagnetische velden): mijn reis door draadloze stralingsvergiftiging en hoe u uzelf kunt beschermen. (2019) Anne Mills

“Mysterieziekte” in Cubaanse en Chinese diplomaten is een magnetronvergiftiging

De New York Times en het CBS rapporteerden onverklaarbare symptomen bij diplomaten die in China en Cuba woonden in 2017 en 2018. De bron bleek microgolfstraling te zijn. UC San Diego hoogleraar geneeskunde, dr. Beatrice Golomb, publiceerde in september 2018 een artikel in Neural Computation, waarin de symptomen worden besproken van de diplomaten die in het buitenland wonen. De symptomen die diplomaten en hun families ervoeren, zoals slaapproblemen, hoofdpijn, vreemde auditieve geluiden, en duizeligheid waren vergelijkbaar met die met microgolfziekte gemeld in militaire studies van gepulseerde microgolfstraling. Zie ook nieuwsartikelen hieronder

Bewoners in Sacramento, Californië Symptomen ervaren

Nadat 5G-torens in een Sacramento-wijk waren geïnstalleerd, begon een gezin algemene gezondheidsproblemen te krijgen, waaronder hoofdpijn. Dit was zo’n dat de vader een website  en een had opgezet om ondersteuning te krijgen voor het stoppen van de 5G-uitbreiding. Sacramento was een van de  eersten  in de VS om 5G-celtorens toe te staan, met gezondheidsrisico’s die ruim voor de torens op hun plaats kwamen.

De vraag blijft precies welke stralingsfrequenties en welke stralingsniveaus worden uitgezonden door deze buurt 5G-celtorens die naar verluidt ook 4G-frequenties zullen gebruiken. Moet er onafhankelijk worden getest? 

Vele anderen lijden aan magnetronziekte / elektrogevoeligheid

Het is gemeld dat 3% tot 30% van de bevolking symptomen heeft die vergelijkbaar zijn met microgolfziekte of elektrosensibiliteit, afhankelijk van het rapporterende land en als milde tot ernstige symptomen worden gemeld.

Lees verder bij de bron: Physicians for Safe Technology


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Opwarming van de aarde wetenschapper verliest rechtszaak tegen klimaatscepticus

EU: harde Brexit of wat dan ook, Britten zullen € 40 miljard moeten betalen