Informentary: Cosmic disaster – een magnetische ramp om de 12.000 jaar, CIA: Classified

Cosmic Disaster, Solar Micronova, Superflare, Magnetic Reversal, Crustal Displacement, Ice Age, Tsunamis, Volcanoes … het is er allemaal, het is allemaal al eerder gebeurt en het komt allemaal snel weer terug.

De vertelt ons dat deze magnetische gebeurtenissen op een cyclus komen, we moeten nu weer opstaan, en shocker … het magnetische veld verschuift en versnelt. Dit is geen toeval.

Over de verschuiving van magnetische Noordpool en waarom we wél weten wat de gevolgen zullen zijn

Enkele belangrijke opmerkingen:

1) Met zo'n magnetische ramp om de 12.000 jaar, de laatste 12.000 jaar geleden, en het magnetische veld nu sneller en sneller verschuift – hoe kan dit worden genegeerd? Het is bijna TE duidelijk wat er op dit moment gebeurt.

2) We zijn allemaal overlevenden, we hebben de middelen om voorbereid te zijn en we hebben elke dag onze ogen op de gericht (serieus, elke dag).

3) Dit is de 2e film die dit kanaal in augustus 2019 uitbrengt – De eerste, “Plasma Cosmology”, is hier te vinden: https://youtu.be/E4pWZGBpWP0

Mocht je meer willen weten, ik heb al heel veel verzameld hierzo


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Global Warming teistert subtropisch Australië met een zeldzaam pak sneeuw

Uhhh??! Update of fake Epstein body: It was actually Hillary’s brother