in , , ,

Doemsdagrapport IPCC gaat voor klimaat maatregelen en lockdowns zorgen, er is iets anders aan de hand!

code red BS e1628591328743

Voor degenen die zonder enige twijfel het laatste doemsdagrapport van het IPCC accepteren , moet u dit ook accepteren: klimaatvergrendelingen zijn nu een formaliteit. Migratie zal worden gestopt, voedselrantsoenering zal worden opgelegd en uw vrijheden zullen worden uitgewist; allemaal voor een volledig verzonnen crisis waar je in bent gezogen.

Het doel van de elites is controle , niet verwonderlijk – en dit laatste IPCC-rapport is een laatste zetje om er zoveel mogelijk van te winnen voordat de echte problemen van voedseltekorten en de daaruit voortvloeiende burgerlijke onrust onze mondiale samenleving in de greep houden en in chaos laten vervallen.

Onvoorstelbaar mislukken van de oogst is aan de horizon terwijl het Grand Solar Minimum zijn intensivering voortzet.

Onvoorspelbare weerpatronen teisteren oogsten over de planeet op dit moment : strenge vorst in Zuid-Amerika hebben veranderd Argentinië en Brazilië in import naties, hebben Zuid-Afrikaanse gewassen zijn verwoest door de recente record-smashing koud , de droogte en aanhoudende koude rillingen in de VS hebben gezien tarwe schattingen dalen met 70% , terwijl de goed gedocumenteerde overstromingen in Europa en China ook daar de oogsten decimeren.

Deze zullen ALLEMAAL een domino-effect hebben bij uw lokale supermarkt: de prijzen stijgen al, tekorten zijn nu al merkbaar.

Dit zijn de realiteiten waarin we vandaag leven.

En er zijn hier geen door de mens gemaakte invloeden (behalve onze naïeve overtuiging bij het opzetten van deze mono-teeltsystemen dat het klimaat voor altijd constant zou blijven); nee, dit ‘veranderende klimaat’ is gekoppeld aan een afname van de zonne-output en een afnemend magnetisch veld – deze monumentale verstoringen de schuld geven van zaken als koeienscheten is een schande voor de wetenschap, het is geen wetenschap; het is dogma; het is hekserij, maar zoals de geschiedenis ons heeft laten zien, zijn mensen geboren om te volgen, en een gezaghebbende stem, hoe onvoorstelbaar dom de boodschap ook is, is altijd overtuigend.

Een stijging van de temperatuur zorgt ervoor dat het leven en de biodiversiteit gedijen. Dit is al sinds mensenheugenis het geval. Dat is de reden waarom tropische bossen de meeste planten- en diersoorten op aarde bevatten, ondanks dat ze minder dan 12 procent van al het land beslaan.

Het koelt af waar het probleem ligt. Het leven worstelt in de kou. Het noordpoolgebied beslaat 10 procent van het landoppervlak van de planeet, maar bevat slechts 600 plantensoorten, slechts 100 vogelsoorten, geen reptielen of amfibieën en slechts 20 zoogdieren.

Koeling zit helaas in al onze toekomst.

De zon lijkt zijn volgende Grand Solar Minimum-cyclus in te gaan: een 400-jarige cyclus die een langdurige daling van de zonneactiviteit met zich meebrengt, die door de combinatie van verschillende mechanismen een sterke daling van de aardse temperaturen teweegbrengt.

Het IPCC wil niet dat u dit weet.

Het wil niet eens dat je het als een mogelijkheid ziet, omdat hun AGW-theorie zou worden bedreigd.

Het IPCC stelt dat, omdat de totale zonnestraling (TSI) niet zo veel fluctueert (bereikgebonden tussen 1360-1363 W/m2), de zon weinig tot geen invloed kan hebben op de aardse temperaturen op aarde; maar dit is een pijnlijk te simplistisch standpunt.

Het bagatelliseren van de rol van de zon op het klimaat is bijna lachwekkend; het bagatelliseren van de kosmologische realiteit is echter iets van een IPCC-kenmerk.

In werkelijkheid veroorzaakt een lage zonneactiviteit veel meer dan alleen een lichte verlaging van TSI, er zijn veel meer krachten die de temperatuur van onze planeet beïnvloeden: een lage zonne-output brengt ook een instroom van wolk-kiemvormende kosmische straling met zich mee , het ziet een stijging in vulkanisme, en zelfs een druppel aurora’s – deze, samen met het steeds afnemende magnetische veld van onze planeet, worden volledig omzeild door mensen als het IPCC en hun MSM-schoothondjes.

Het is niet meer dan logisch om aan te nemen dat de zon een cruciale rol speelt in het klimaat op aarde.

En als je dat eenmaal accepteert, zou het feit dat onze gastster zich momenteel in de zwakste staat van de afgelopen 100+ jaar bevindt – en verzwakt – natuurlijk de ruggengraat moeten vormen van elke klimaatgerelateerde theorie. ‘Ze’ verwachten dat we geloven dat de zon, die haar zwakste toestand in meer dan een eeuw doormaakt, gelijktijdig met een toenemende schommeling tussen uitersten van onze weerpatronen, louter toeval is; in feite vermelden ‘ze’ niet eens dat de zon in een historisch lage staat van activiteit verkeert.

En waarom luistert het IPCC alleen naar de opvattingen van wetenschappers die het al met hen eens zijn?

Dat is niet erg wetenschappelijk.

Er zijn veel eminente en gerespecteerde stemmen die niet alleen beweren dat het IPCC AGW verkeerd heeft, maar dat er een koelend tijdperk op komst is:

Het publiek mag deze alternatieve, even gekwalificeerde opvattingen echter niet horen – ze worden in plaats daarvan gezoogd op een dieet van warme EOTW-retoriek, ze worden dagelijks door hun strot gespoten (geen wonder dat onze jeugd zo volkomen is gecorrumpeerd door deze rotzooi – nogmaals, een gezaghebbende stem is dwingend, hoe onlogisch, of ronduit onmogelijk, zijn boodschap ook is):

Metro 10 augustus 2021
The Guardian 10 augustus 2021
Daily Mirror 10 augustus 2021

Vandaag, 10 augustus, is de zon opnieuw ‘leeg’, volledig verstoken van zonnevlekken – en niet minder tijdens de opgang naar zonnecyclus 25 – een tijd waarin de zon op alle cilinders zou moeten vuren.

Toch zijn we hier, getuige van de achtste smetteloze dag sinds eind juli.

De zon hapert.

SC25 ligt op schema om net zo zwak te zijn als de cyclus die eraan voorafging (SC24) – de zwakste cyclus van de afgelopen eeuw+.

Sinds 2016 zijn de temperaturen wereldwijd met ongeveer 0,7C gedaald. Dit is nog een feit dat ontbreekt in het laatste doemdagrapport van het IPCC, maar het publiek informeren is niet hun doel, het doel is natuurlijk om de massa te propageren en voor te bereiden op de totalitaire toekomst van permanente lockdowns, voedseltekorten en intensivering van de wereldwijde elektrische verschijnselen – ‘er komt iets’ .

IPCC’S SLECHTE TRACKRECORD

De wereld die blindelings de onzin van het IPCC accepteert, is misschien wel het meest angstaanjagende deel.

Het is niet zo dat het paneel een geweldige staat van dienst heeft, of zelfs maar een goede staat van dienst – ze hebben het bij het begin bij het verkeerde eind gehad, bij elke beurt; van hun voorspellingen van een ijsvrij noordpoolgebied, hun wereldwijde temperatuurvoorspellingen, tot stijgende zeespiegels (waarvan oorspronkelijk werd verwacht dat kuststeden tegen het jaar 2000 onder water zouden komen te staan).

Let ook op de verdraaiing van het verhaal, aangezien observaties in de echte wereld geen bal speelden.

De ‘global warming’-hypothese was vroeger relatief eenvoudig te begrijpen, zelfs een coherente hypothese die nader onderzoek waard is: “stijgende atmosferische CO2-niveaus leiden tot steeds hogere temperaturen, wat zal leiden tot warmere zomers en warmere winters met minder sneeuw” .

Echter, in 2021, als de planeet onmiskenbare tekenen van afkoeling vertoont, en terwijl observaties uit de echte wereld wetenschappers  als Michael Mann en  genotzuchtige profeten  zoals AL Gore blijven achterlaten  met een serieus ei op hun dikke liggende gezichten, ‘Verwoestende Terra Firma Broiling’ – zoals ik het graag noem – vormt nu ELKE WEERGEBEURTENIS DAT DE MENS BEKEND IS, inclusief recordbrekende vorst, ongekende sneeuwmassatotalen over hele hemisferen en een uitdijende Antarctische ijskap.

Hier zijn slechts twee recente gegevenspunten waarvan de oorspronkelijke IPCC-rapporten beweerden dat ze nu onmogelijk zouden zijn:

fmi swe tracker 31
Dit seizoen bereikte de totale sneeuwmassa voor het noordelijk halfrond een piek van 500+ Gts boven het gemiddelde van 1982-2012 [FMI].
arctic sea ice extent 5
De Antarctische ijskap (die 90% van het zoete water op aarde omvat) volgt ver boven het gemiddelde van 1979-1990 en neemt toe [ NSIDC ].

Stijgende temperaturen vormen de hoeksteen van de antropogene opwarming van de aarde.

Daarom is niets anders van belang als het kwik niet stijgt.

En hier zijn we – niet alleen stijgen de temperaturen niet, ze keren nu de trend om die is waargenomen sinds het einde van de jaren zeventig (sinds het einde van de vorige minikoelperiode):

HIER KOMEN DE ‘CLIMATE LOCKDOWNS’

De huidige indicatoren suggereren dat er waarschijnlijk nog een tijdje reisbeperkingen zullen gelden, niet alleen vanwege de pandemie, maar ook vanwege politieke en ecologische redenen (ik kan niet over het virus spreken zonder gestraft te worden, ik kan zeker niet negatief schrijven over de vaccins – maar DYOR naar het zwervende en biologisch actieve ‘spike-eiwit’ – begin met DarkHorse op YouTube).

De overdreven dreigingen van COVID zullen onverminderd van kracht blijven, en het virus zal inderdaad blijven circuleren en muteren in meer vaccinresistente stammen – net zoals de seizoensgriep elk jaar doet; in tegenstelling tot de seizoensgriep zal dit echter leiden tot meer lockdowns.

Cruciaal is dat regeringen reisbeperkingen en gecompliceerde testvereisten handhaven om mensen drastisch te ontmoedigen om te reizen – “om andere redenen dan Covid-19”, luidt een recent artikel op Forbes.com .

En dit leidt ons naar het andere excuus om de massa’s van hun meest elementaire vrijheden te beroven – de zogenaamde ‘klimaatnoodtoestand’.

Zoals gemeld door  The Telegraph , “Covid-beperkingen zijn een droge run geweest voor hoe onze levensstijl in de toekomst zou kunnen worden ingeperkt voor het welzijn van de planeet”, waar regeringen goedkoop reizen willen beteugelen en de koolstofemissies willen verminderen onder het mom van ‘milieubewustzijn’, terwijl hun bedoelingen in werkelijkheid veel sinister zijn.

Een populatie die al op slot zat vóór de SHTF, is veel beter beheersbaar. Voeg daar nu de voedselrantsoenering aan toe (vanwege de wereldwijde tekorten en de eerder genoemde reisbeperkingen), en als we verder gaan, is de enige manier om je gezin te voeden de volledige naleving van de draconische regels die zijn ingevoerd door het overkoepelende -maar ongeziene- systeem van wereldwijde bestuur.

In die situatie, nou, ze hebben je gebogen over een ton.

Je hebt geen keus.

Geen vrijheden.

Je zult een echte slaaf van het systeem zijn, als je dat nog niet was.

Dit is inderdaad een “code rood voor de mensheid”.

Breek los, voordat het te laat is ….

Lees verder bij de bron: Electroverse

Over de verschuiving van magnetische Noordpool en waarom we wél weten wat de gevolgen zullen zijn

Het toekomstig weerbeeld? Geloof het of niet maar het wordt kouder!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
VVD Rutte keihard liegen e1459327525143

Dit wil je niet missen: Ook in Amerika zijn de leugens van Rutte niet onopgemerkt gebleven!

crazy 1545308997

Meltdown bij de klimaatgekkies na lezen VN-klimaat-HOAX-rapport: ‘Neef (15) kreeg oxazepam om te kalmeren’