Mainstream journalisten namen geld aan van Jeffrey Epstein om zijn imago op te vijzelen

epstein pedo ring

Forbes, Huffington Post en National Review-journalisten namen allemaal geld van Jeffrey Epstein om positieve puff-stukken te drukken over de veroordeelde pedofiel – en geen enkele is gesanctioneerd, ze hebben allemaal nog blauwe vinkjes en werken nog steeds in onze media.

Als onafhankelijke media journalisten en uitlaten rapportage over alle dingen Jeffrey Epstein blijven om zichzelf te vinden onder de microscoop, hebben enkele belangrijke onthullingen over de rapportage van de veroordeelde pedofiel mainstream media aan het licht komen , dankzij de New York Times.

De dubbele standaard waarmee sociale mediaplatforms, factcheckers en nieuwsconsumenten onafhankelijke versus reguliere media beoordelen, is kortom diep corrupt en ongelooflijk oneerlijk. Elke keer als informatie over de kwalen van het mainstream media-oppervlak, is ht belangrijk om nota te nemen en de lens aan te passen waardoor men mainstream media dienovereenkomstig verbruikt.

Deze nieuwste openbaring met betrekking tot de minder dan transparante kant van de reguliere media heeft te maken met verkooppunten zoals Forbes , National Review en HuffPost en Epstein’s poging om zijn publieke imago te verbeteren na zijn stint in de gevangenis van Palm County in 2009 nadat hij schuldig was bevonden aan twee prostituees voor het aanvragen van een minderjarige in Florida in 2008 in een poging om federale aanklachten met betrekking tot seksueel misbruik van minderjarige meisjes te voorkomen.

None have been sanctioned, all still have blue check marks and work in our media.

https://www.nytimes.com/2019/07/21/business/media/jeffrey-epstein-media.html

Zijn inspanningen resulteerden in de publicatie van meerdere bladerdeegstukken die de overleden financier als een intelligente en onbaatzuchtige zakenman met een passie voor wetenschap castreren. En hoewel Epstein inderdaad een filantroop was, werd in deze artikelen geen melding gemaakt van zijn criminele verleden of huidige controverses.

Hoewel alle drie de artikelen waarnaar is verwezen sinds het rapport zijn verwijderd, bevatten de New York Times citaten van elk:

“Het Forbes.com-artikel, gepost in 2013, prees hem als” een van de grootste geldschieters van de nieuwste wetenschap ter wereld “terwijl hij geen melding maakte van zijn criminele verleden. Het stuk uit de National Review uit hetzelfde jaar noemde hem “een slimme zakenman” met een “passie voor geavanceerde wetenschap.” tijdens de ‘Trump Era’, ‘een tijd van’ anti-wetenschapsbeleid en bezuinigingen ‘.

De New York Times wijst op de weinig bekende methode die wordt gebruikt door zakelijke online uitgevers, waarbij een medewerker die niet gewoonlijk aan de outlet wordt geassocieerd, voor weinig of geen betaling schrijft met weinig tot geen input van de editors van de outlet.

Een ander minder dan transparant voorval is precies wat er in 2013 in Forbes gebeurde . Zoals te zien in de bovenstaande schermafbeelding, lijkt het artikel getiteld “Science Funder Jeffrey Epstein lanceert radicale emotionele software voor de gamingindustrie” geschreven door Drew Hendricks , medewerker aan Forbes .iu 2

Drew Hendricks ‘auteur foto op Forbes, waar een artikel werd gepubliceerd onder zijn naam over Jeffrey Epstein in 2013.

Begin juli onthulde de Times dat Hendricks in feite niet de auteur van het artikel was. Hendricks gaf toe dat hij $ 600 was betaald om zijn naamregel aan de tekst te koppelen en op de Forbes- website te publiceren nadat hij door een PR-bedrijf was benaderd.

Hendricks beweert niet bekend te zijn over de geschiedenis van Epstein:

Ik wist alleen dat dit een man was die iets wetenschappelijks deed. Als ik het anders had geweten, had ik het niet gedaan.

Het blijkt dat HuffPost tot voor kort bezig was met het toestaan ​​van externe schrijvers om zonder redactionele beoordeling bij te dragen aan de website – een proces dat het mogelijk maakte om nog een ander bladerdeeg van Epstein te publiceren, geschreven door Rachel Wolfson, een “digitale marketeer” in 2017.

Het Epstein-artikel van de National Review is geschreven door Christina Galbraith, een vermeende ‘wetenschapsschrijver’ die eerder artikelen had gepubliceerd op zowel Forbes als HuffPost. En Galbraith wordt toevallig vermeld als een contactpersoon in nieuwsberichten van Epstein, de stichtingen van 2012, 2013 en 2014, en ander werk.

Christina Galbraith is een wetenschapsschrijver in New York City. Haar werk is gepubliceerd door Newsweek, Forbes, Huffington Post en National Review Online – en wordt vermeld als contactpersoon in nieuwsberichten over de promotie van het “werk” van Jeffrey EpsteinFullSizeRender 2

Naast de positieve perscampagne die in de loop der jaren in gang is gezet, in 2010, na zijn stint in de gevangenis te hebben voltooid, schoot het sociale leven van Epstein in een hoge versnelling. Volgens het artikel van Times Times wreef Epstein plotseling de schouders op met bekende mensen zoals Katie Couric, George Stephanopoulos, Jeff Bezos en Elon Musk. Harvard University publiceerde een website die de prestaties van de veroordeelde pedofiel prees en benadrukte dat hij miljoenen dollars aan goede doelen heeft geschonken. En Epstein publiceerde zijn eigen website met zijn eigen wetenschapsevenement waarop Stephen Hawking te gast was.

Leon Botstein, de president van Bard College, zei dat Epstein “als een ex-gevangene was die het goed had gedaan op Wall Street” die $ 50.000 aan Bard schonk in 2011 en $ 75.000 in 2012. “Als je Jeffrey Epstein in 2012 online opzocht, zou zien wat we allemaal zagen, ‘zei Botstein, sprekend over het succes van Epstein’s inspanningen om zijn favoriete publieke imago te creëren.images 15 1

Lees verder bij de bron: time2wakeup.me

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
lucht 1567758862

De Randstad is één van de meest vervuilde en smerigste gebieden van Europa

mes steken 1559896446

Ernstige steekincidenten nemen toe, meer “jongeren” zien mes als status