in , ,

Naar Chinees punten systeem (Grote Reset): Tesla’s nieuwe software-update beoordeelt jou of je veilig rijdt

biometrische controle

Afgelopen zaterdag kondigde , CEO van , een langverwachte software-update aan. Hiermee kunnen Tesla-rijders zien hoe veilig ze rijden.

Dit wordt uitgedrukt in een dagelijkse “veiligheidsscore” die kan variëren tussen de 0 en 100.

De score wordt bepaald aan de hand van vijf veiligheidsfactoren: het aantal voorwaartse aanrijdingswaarschuwingen per 1.600 kilometer, hard remmen, agressief sturen, onveilige volgafstand en het geforceerd afbreken van de Autopilot.

Al deze factoren worden vervolgens in de PCF-formule (Predicted Collision Frequency) meegenomen waaruit de score komt rollen.

Deze uiteindelijke berekening, die uitgelegd wordt op een speciale website, is een schatting van het aantal botsingen over een gereden afstand van 1,6 miljoen kilometer.

De score is autogebonden en niet aan individuen gekoppeld. (voor nu… red.)

Daarnaast wordt de veiligheidsscore verwijderd bij de verkoop van een Tesla en krijgt iemand een ….

Lees verder bij de bron: Privacynieuws

Bedenk dat al die 's ook echt wel uw gezicht kunnen herkennen, het is alleen kwestie van aanzetten en punten vermindering, bij 0 punten mag u geen auto meer rijden…. Computer say's NO!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
global reset 05a

Ze pakken alles af: Volgens het WEF dient er vanaf nu gestonken te worden! Veel minder wassen, want klimaathoax van Agenda 2030

lachen 1567530522

Europa’s energiecrisis met dank aan EU: Het weer terugschakelen naar steenkool staat voor de deur