in ,

Officiële gegevens VK: in 6 maanden stierven er meer mensen aan vaccinatie dan aan Covid in 15 maanden

KELLEPICS / Pixabay

De Britse website Daily Expose publiceerde gisteren een bericht met de officiële cijfers van de Britse National Health Service en Public Health Scotland.

Uit deze cijfers blijkt dat tijdens de zes maanden durende vaccinatiecampagne meer mensen in het VK aan Covid-vaccinaties zijn overleden dan aan tijdens de 15 maanden durende pandemie.

En als je het aantal Schotse Covid-doden vergelijkt met het aantal Schotse vaccinatiedoden, is het aantal vaccinatiedoden in Schotland in feite zes keer hoger.

Volgens de Daily Expose zijn de cijfers echter hoogstwaarschijnlijk nog erger dan ze al lijken, aangezien de gegevens over sterfgevallen door afkomstig zijn van officiële gegevens van Public Health Scotland en het aantal van deze sterfgevallen door vaccinatie in feite groter is dan het aantal mensen dat in is overleden aan Covid-19.

Het aantal sterfgevallen door vaccinatie in Schotland heeft echter betrekking op de zes maanden durende vaccinatiecampagne, terwijl het aantal sterfgevallen door Covid-19 in Engeland het totale aantal sterfgevallen in de periode van 15 maanden weergeeft.

Volgens officiële NHS-gegevens, die hier van de officiële statistieken kunnen worden gedownload, werden op 2 juni 2021 in Engelse ziekenhuizen 87.213 sterfgevallen binnen 28 dagen na een positief testresultaat door Covid geregistreerd. Van hen stierven er 83.624 aan andere ernstige reeds bestaande aandoeningen, maar zij kwamen in de Covid-statistieken terecht juist omdat zij binnen 28 dagen voor hun dood positief hadden getest. (Dit zou dus ook gelden voor een slachtoffer van een ongeval indien het slachtoffer binnen 28 dagen na de positieve test is overleden).

Rekening houdend met het feit dat PCR-tests infecties niet echt betrouwbaar kunnen opsporen en dat deze tests, wanneer zij met een hoog aantal cycli worden uitgevoerd, tot een hoog percentage vals-positieven leiden, is het resultaat dat tienduizenden mensen die aan geheel andere oorzaken zijn overleden, aan de Covid-sterftestatistieken werden toegevoegd.

Uit de NHS-gegevens blijkt dat tussen maart 2020 en 2 juni 2021 in Engelse ziekenhuizen slechts 3.589 mensen binnen 28 dagen na een positief testresultaat daadwerkelijk aan Covid-19 zijn overleden  – dat wil zeggen sterfgevallen zonder reeds bestaande aandoeningen. Bron NHS:

Volgens een rapport van Public Health Scotland is het aantal mensen dat ..

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
World Bomb Time Explode  - 95C / Pixabay

‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden’

‘Document bewijst dat VS en Moderna al in 2019 mRNA coronavirus vaccins selecteerden’