in , ,

‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden’

World Bomb Time Explode  - 95C / Pixabay
95C / Pixabay

—————————————————————————————————————————————–

Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom: uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen’

—————————————————————————————————————————————–

De maandenlang volgehouden leugen dat de Covid-19 vaccinaties enkel in het spierweefsel blijven, werd al in diverse wetenschappelijke studies definitief ontmaskerd. Nu zou ook uit een autopsie op een overleden gevaccineerde zijn gebleken dat de genetische mRNA instructies zich – net als het spike-proteïne dat door de vaccins wordt aangemaakt – inderdaad door het hele lichaam naar alle organen verspreiden.

Een geschokte infectieziektenspecialist uit New Jersey, die uit voor represailles niet bij naam wil worden genoemd, reageerde dat ‘dit betekent dat uiteindelijke IEDERE gevaccineerde schadelijke ’ zal krijgen.

En omdat gevaccineerden door dit mRNA in permanente ‘spike fabrieken’ zijn veranderd, zullen die gevolgen hoogstwaarschijnlijk onomkeerbaar zijn. ‘Dit is een wereldwijde tijdbom,’ is dan ook zijn conclusie.

De autopsie op een tegen Covid gevaccineerde zou de eerste in zijn soort zijn geweest, en bracht aan het licht dat bij de overleden 86 jaar oude man 24 dagen na zijn injectie in vrijwel al zijn organen ‘viraal RNA’ werd gevonden.

Geen Covid, negatieve test, daarna ADE veroorzaakt door fatale -virus combi

Na zijn eerste shot op 9 januari kreeg de man almaar meer gezondheidsproblemen, waardoor hij na 18 dagen in het moest worden opgenomen. Hij had echter geen klinische Covid symptomen, en ook zijn test was negatief. In het postmortem rapport staat dan ook dat er ‘geen morfologische veranderingen als gevolg van Covid’ in zijn lichaam werden aangetroffen.

De medische autoriteiten zeggen dat de 86 jarige alsnog Covid opliep via een andere op de zaal, maar de autopsie bewijst dus dat de schade aan zijn organen al vóór zijn opname werd aangericht.

Dat laat feitelijk maar één oorzaak over: het vaccin. En toen de man in het ziekenhuis inderdaad alsnog besmet werd, had hij geen schijn van kans, en kreeg hij een ADE (Antibody Dependent Enchancement) reactie, waar tal van onafhankelijke wetenschappers (zoals professor Pierre Capel) en experts al maanden voor waarschuwen.

Virus-RNA gecreëerd door vaccin-mRNA?

‘Het vaccin kon het virus er niet van weerhouden in ieder te dringen,’ schrijft de Amerikaanse radio presentator Hal Turner. Er is evenwel nog een andere mogelijke verklaring: dat ‘virale RNA’ is in realiteit gecreëerd door het vaccin-mRNA.

Tenslotte coderen alle in het Westen toegelaten vaccins het lichaam om het spike-proteïne van het (veronderstelde) virus aan te maken. Uit een recente Pfizer studie in Japan bleek dat enkel dit spike proteïne – dat opzettelijk is aangepast om zich beter aan de menselijke ACE2 receptoren te kunnen binden – verantwoordelijk is voor alle gezondheidsschade, en zich na vaccinatie door het hele lichaam verspreidt, ook naar de hersenen, zoals ook in een recente Nature Neuroscience studie werd aangetoond.

Samenvattend luidt de logische gevolgtrekking:

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het gaat snel: Zweden schaft vanaf 2023 contant geld af

Officiële gegevens VK: in 6 maanden stierven er meer mensen aan vaccinatie dan aan Covid in 15 maanden