in , , ,

Een lesje elitegeschiedenis: Thierry Baudet en zijn Uil van Minerva

54521598 276237196632003 7992595033008111616 n

We hoeven maar heel even op internet te zoeken naar foto’s van de elite waar deze samenkomen en we komen de Uil tegen. De elite heeft meerdere geheime genootschappen en daarbij gebruiken ze geheimtaal, geheime tekens, geheime getallen en geheime gebaren.

De geheime genootschappen zijn niet zomaar van een clubje in de buurt, maar ze zijn Wereldwijd.

Het is dan ook hun droom om de hele Wereld onder hun controle te krijgen. Hierover is een heel boek te schrijven en dat is dan ook meerdere malen gebeurd.

B7o6jn8CcAEwCZN
Hier zien we een van de Pausen met een ander lid van een genootschap, uit een ander deel van de Wereld het Duivelsgebaar maken. 

De nadrukkelijke openingszin van Baudet was een aantal mensen opgevallen. Velen van degenen die het opviel waren op de hoogte van de achtergrond van deze betekenis. Een journalist van de TV vroeg Baudet wat de uitspraak over De Uil nu eigenlijk betekende. Baudet antwoordde dat ‘het natuurlijk een citaat van Hegel is’.

Ja, nu kunnen we daar wat lacherig over doen en het wegwuiven of het zomaar een citaat is, maar dat is niet waar. Zijn openingszin ”De uil van Minerva spreidt zijn vleugels bij het vallen van de avond” was gericht naar zijn soortgenoten in verschillende geheime genootschappen. Het betekende: mensen van mijn club, we hebben gewonnen.

Baudet verzweeg ook bewust de belangrijkste aanwijzing uit het citaat van Hagel, namelijk dat de Uil ALLEEN met het vallen van de duisternis zijn vleugels spreidt. En dan wordt de uitspraak van Baudet weer een stukje duidelijker. Dan moeten we ons afvragen: Over welke aankomende duisternis heeft Baudet het. de toekomst zal het uitwijzen.

Image may contain: text

Zie ik spoken? Sommige lezers van mijn blog beweren het. Maar als ik spoken zie, waarom zag een man die er zelf midden tussenin zat ook deze spoken. Deze man is namelijk de Amerikaanse president John F Kennedy, die deze onthulling met zijn leven heeft moeten bekopen. Ook John’s broer Robert, waar hij nauw mee samenwerkte werd vermoord. Toeval? Alleen voor degenen die de achtergronden niet kent.

(Nou wil ik John Kennedy niet verdedigen, want dat was net zo’n grote boef. denk aan de invasie op Cuba en het starten van de Vietnam oorlog)
Terug naar Minerva. De geheimen van deze genootschap gaan terug naar de oude Egyptenaren, naar de oude ‘Goden’. Op internet is het boek ”Geschiedenis der vrijmetselarij en der geheime genootschappen van vroegeren” in zijn geheel te lezen. Een hele pil, maar het is beslist een ‘must read’

 

minlogo

Minerva was de Griekse godin van de oorlog, maar ook van de wijsheid. Niet zomaar een godje dus.

Er zijn wereldwijd dan ook vele Minerva society’s, vaak in de betere universitaire kringen, de rijke studerende jeugd dus. Alhoewel het lidmaatschap van de society niet van afkomst afhankelijk is, bestaat het bestuur van die clubs uit zorgvuldig uitgezochte studenten.

Het is opvallend, maar niet verrassend dat het Britse Royal Air Force Technical College ook een Minerva society heeft.

De Leidse Studenten Vereniging Minerva kent een lange en rijke geschiedenis. In 1575 werd de Universiteit Leiden opgericht. Leiden heeft daarmee de oudste Universiteit van Nederland

Thiery Baudet trad na zijn universitaire studie als docent in dienst van de Leidse Universiteit. Of Baudet zelf op de een of andere manier lid is geweest van deze Leidse ballen-club is mij onbekend. Het is niet belangrijk, het gaat mij meer om de puzzelstukjes en of en hoe deze in elkaar vallen.
Algemeen bekend is dat als je bij Minerva binnen weet te komen je carrière gebeiteld zit. Ik ga me daar niet teveel in verdiepen, want dit is een, weliswaar interessante, bijzaak.

Belangrijker is de veel gehoorde uitspraak: “Er wordt vaak over Minerva gepraat als een geheim genootschap”, want die worden opgeleid om Nederland te leiden en u en mij te misleiden.

Enkele namen: Pechtold, Korthals, Opstelten, van der Steur, van Ardennen, van Baalen, het hele Koninklijk Huis, waaronder Beatrix en Willem de Domme.

De hele lijst kunt u vinden op:.
https://nl.wikipedia.org/wiki/LSV_Minerva.

Ik wil hiermee het belang aantonen van het lidmaatschap van of de betrokkenheid bij de Leidse Minerva society.

Het kan dan ook geen toeval of naïviteit van Baudet geweest zijn dat hij de Uil van Minerva zo nadrukkelijk aanhaalde.

37ef4f50 7f38 11e4 8df2 ace31eec3c78
De Uil van Minerva op een oud-Griekse zilveren munt

Zoals eerder gezegd, Thiery Baudet stamt dus af van de Hugenoten een groep dat in de 16e eeuw uit Frankrijk moest vluchten voor de burgeroorlog. Officieel ging het om een godsdienstoorlog, maar zoals we inmiddels weten zitten achter de godsdiensten grote politieke krachten.

Van een lezeres kreeg ik de reactie: ja, maar ik stam ook af van de Hugenoten en ik ben maar een gewoon iemand, helemaal niet rijk.

De top van de Hugenoten was zeer rijk en invloedrijk, maar dat staat los van de grote massa aanhangers. Dat waren gewone hardwerkende mensen. We moeten altijd en overall onderscheid maken tussen de top en de massa.

Nederland staat bekend als een schatrijk land. Nou, ikzelf merk daar niks van.

De vraag is, stamt Thiery Baudet af van de rijke bovenlaag af van de arme massa.

We lezen:

De in Haarlem geboren Thierry Baudet komt uit wat men noemt een goed milieu. In de napoleontische tijd (1799 – 1815) kwam de eerste Baudet uit Frankrijk om in Nederland wiskunde en ballistiek (de wetenschap die zich bezighoudt met de beweging van projectielen) te onderwijzen. Daarmee werd een academische traditie in gang gezet.

Interessant hier in is:

Daarmee werd een academische traditie in gang gezet.” 
Dit werpt natuurlijk de vraag op wat de Baudets hiervoor deden.

Kijk naar de toch ook al beperkte stamboom van Baudet en je ziet er nog 2 voorvaderen onder staan. Wat deden die dan? Waar verdienden die ‘de kost’ mee?

Zeker is dat de Baudets een (erg) rijke familie was. Studeren was toen alleen voor de rijken. Zeker studeren tot zo’n hoog niveau. Behoort Baudet bij de nazaten van de Hugonoten-top?
untitled 1
Het Hugenotenkruis  van de Orde van de Heilige Geest. 
Op basis van online bronnen kunnen we een deel van de voorvaders van Thierry Baudet in kaart brengen:
Thierry Henri Philippe Baudet, publicist (geboren 1983) 
zoon van:
Marcel Baudet, musicus (geboren 1951) 
zoon van:
Ernest Henri Philippe Baudet, historicus, cellist (1919-1998) 
zoon van:
Pierre Joseph Henri Baudet, wiskundige (1891-1921) 
zoon van:
Henri Philippe Baudet, geneesheer (1856-1912) 
zoon van:
Pierre Joseph Henri Baudet, leraar (1824-1878) 
zoon van:
Floribert Hijacinthe Fredric Baudet, (1799-1839) 
zoon van:
Pierre Joseph Baudet (1778-1858)
Hier loopt het spoor over Thiery Boudet’s voorouders dood. Tenminste, wat het onderzoek betreft dat deze persoon heeft gedaan. Gezien het bovenstaande is het weliswaar niet bewezen, maar wel aannemelijk dat Thiery Baudet’s voorouders tot de top van de Hugonoten behoorden.

Lees verder bij de bron: Gerrit Herders Blog

Is Thierry Baudet een telg van de Hugenoten? Nederland heeft gekozen voor méér Rothschild’s, Rockefeller’s en Oranje’s

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rente 1553595423

Het nieuwe monetaire tijdperk: Negatieve rente, verplicht betalen om geld te mogen hebben

8413390737 5f8c0e4936 belastingparadijs

Officieel EU besluit: Nederland is een belastingparadijs