in

Precies zoals voorspeld: Nederland begint vanaf 18 september met aanloop naar tweede lockdown

global reset 05a

Zoals we ruim een maand geleden hebben bericht schreef de Engelstalige Spaanse krant Euro Weekly News op 9 augustus dat de meeste West Europese landen vanaf 18 september opnieuw in een lang van tevoren geplande tweede lockdown zullen beginnen te gaan.

De krant baseerde zich op twee Spaanse politici die kennis hadden van een overleg tussen Europese regeringsleiders, waarin deze maandenlange tweede lockdown zou zijn afgesproken. In de weken ervoor zouden de burgers daarop worden voorbereid met media berichten over een zogenaamd ‘zorgwekkend oplopend aantal besmettingen'.

En wat lezen we vannacht op NU.nl: ‘Nieuwe coronacijfers schrikken politieke beschouwingen op.

Morgen gaan premier en minister De Jonge, de feitelijke aanstaande dictatoren van ons land (tenzij de Eerste Kamer straks nog roet in het eten gooit en de noodwet afwijst), tijdens een persconferentie vermoedelijk regionale maatregelen aankondigen.

Daarbij werd deze week de hulp van en België ingeroepen, die Zuid Holland en Noord Holland tot ‘rode' gebieden hebben verklaard.

Onafhankelijke sceptische wetenschappers hebben het oplopende aantal ‘besmettingen' al maanden geleden aangekondigd. Dat is immers een normaal verschijnsel bij een griepachtig virus dat slechts een klein percentage van de bevolking echt ziek maakt, en een nog veel kleiner percentage in het ziekenhuis doet belanden.

Geen enkele reden meer voor bestaande en nieuwe maatregelen

De eerste lockdown werd gerechtvaardigd om de ‘zorg niet te overbelasten', zodat de IC's niet zouden vollopen. Al maanden is het aantal Covid-19 patiënten in ziekenhuizen en op de IC's bijzonder laag.

Om de maatregelen toch te kunnen handhaven werd de focus verlegd naar het aantal veronderstelde ‘besmettingen'.

Verondersteld, omdat – we herhalen het maar weer eens – de gebruikte PCR testen volslagen onbetrouwbaar zijn, en helemaal niets zeggen of iemand op dat moment een virus heeft, of dat een paar maanden eerder heeft gehad. Bovendien kan dat net zo goed een gewoon verkoudheidsvirusje zijn geweest.

De mainstream media hebben deze feiten genegeerd of met hun valse ‘fact checkers' tot ‘nepnieuws' verklaard. Maar zoals we eerder deze week al berichtten heeft zelfs ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU Dictatorship

Tegen alle regels in: Plannen voor omtoveren Europol tot een “Europese FBI”

5485051299 2c6dccbe42 politiebureau1

Corruptie bij de politie blijft toenemen