in , , , ,

Kajsa Ollongren ging blijkbaar niet voor niets naar de Bilderberg Conferentie

bilderberg 2019

Ze is een tijdje ziek geweest, maar nu is ze terug en bezig als een soort ongeleid projectiel om waar mogelijk de burger te benadelen.

Precies volgens opdracht doet ze haar uiterste best om het laatste stukje democratie om zeep te helpen.

Het volgende is wat de Wikipedia weet te melden over onze Minister van Binnenlandse Zaken:

Jonkvrouw Karin Hildur (Kajsa) Ollongren (Leiden, 28 mei 1967) is een Nederlands politica van de Democraten 66 (D66). Sinds 26 oktober 2017 is zij vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in het kabinet- III. Beide functies legde ze per 1 november 2019 vanwege ziekte tijdelijk neer, maar ze keerde op 14 april 2020 terug als minister en nam op 14 mei 2020 haar taak als vicepremier weer op.

Ze doet niet veel deze minister, ook niet als ze niet ziek is, maar als ze wat doet is dat gegarandeerd nadelig voor de burger of het heeft te maken met censuur en het afschaffen van democratie.

In juli 2018 kwam ze volop in het nieuws door het afschaffen van het raadgevend referendum, een weliswaar symbolisch referendum, maar toch iets waar men in politiek een bloedhekel aanhad, want het was toch een manier voor de burger om haar mening te geven.

Eerder spraken verschillende leden van de Eerste Kamer de wens uit de afschaffing van het raadgevend referendum voorlopig niet te behandelen en te bekrachtigen. Ze wilden dat het kabinet daar in ieder geval mee zou wachten tot 1 augustus. Op die datum oordeelt de rechter over de klacht van de beweging Meer Democratie, die boos is dat het kabinet een referendum over de afschaffing van het raadgevend referendum blokkeert.

Daar gaf minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren (D66) geen gehoor aan: ‘Er is geen noodzaak, het is niet verstandig en ten sterkste af te raden,' zei ze vorige week.

In februari loodste Ollongren de in het Regeerakkoord van , CDA, D66 en ChristenUnie afgesproken afschaffing van de referendumwet door de . Een raadgevend referendum bereikt niet het gewenste doel, vindt de minister. Bijna de hele oppositie was tegen, maar de intrekkingswet werd met 76 stemmen voor en 69 tegen aangenomen. 

Ook kwam zij volop in het nieuws met haar “strijd tegen nepnieuws”, die uiteraard alleen kan worden opgelost door censuur, veel censuur.

Wij publiceerden daar eerder het volgende over:

En ontstaat de strijd tegen de waarheid, nepnieuws genoemd:

„Hiermee wil het kabinet in februari 2019 burgers meer bewust maken van het fenomeen van en de eigen verantwoordelijkheid in het herkennen daarvan”, stelt Ollongren over de bewustwordingscampagne over nepnieuws. „De bescherming van de vrijheid van meningsuiting en onafhankelijke journalistiek staan hierbij voorop”.

Het is de volgende stap van een die steeds verder zal ingrijpen in het privéleven van burgers; denk aan de sleepwet, waar diezelfde Ollongren ook weer een prominente rol speelde. Een overheid die steeds verder en steeds rigoureuzer op alle fronten censuur gaat toepassen om de verborgen te houden.

Verder stond ze in die tijd bekend om haar niet aflatende demonisering van Rusland. Dat land zou de bron zijn van zowat alle nepnieuws dat doordrong tot in onze streken.

Vervolgens werd het een tijdje stil omdat ze ziek was, maar nauwelijks is ze terug of ze gaat verder waar ze was gebleven, het benadelen van burgers en het slopen van de democratie.

We hebben dat onlangs kunnen zien met de huurverhoging die helemaal niemand wil, behalve Ollongren.

De brief was door de Eerste Kamer gevraagd nadat een meerderheid van de 75 senatoren vorige week dinsdag een unieke motie van afkeuring tegen Ollongren steunde.  De Senaat eist een huurstop om huurders na de maandenlange coronalockdown tegemoet te komen. Ollongren vindt het bevriezen van de huren een paardenmiddel, een huurstop brengt haar bovendien in conflict met de Tweede Kamer. 

Na de hoogst ongebruikelijke afkeuringsmotie – de eerste aangenomen motie sinds 1875 – slaat Ollongren ineens een nederige, coöperatieve toon aan. Ze zegt goed te begrijpen waarom de Senaat huurders wil beschermen en belooft vervolgens de aandachtspunten en overwegingen van de Senaat mee te nemen. 

Alsof dat nog niet genoeg is, gaat ze het ook zo goed als onmogelijk maken voor een grote groep alleenstaanden om aan een betaalbare woning te komen:

Lees verder bij de bron: niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
10463690324 92d93f0846 b windmolen vogel

Wat iedereen al wist, nu toegegeven: windmolens verantwoordelijk voor GENOCIDE op vogels

53e3d0414253a414f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784d762f7ad39248 640 vaccin

Riemen vast: Er komt geen economisch V-vormig herstel, het wordt eerder een omgekeerde W