in ,

Regeringen zijn de INSTRUMENTEN om geld af te nemen van het volk

3778229782 0c5dfe4e4a regering1

Of mensen het nu wel of niet geloven, er bestaat een mondiale klasse die ons bestuurt, onafhankelijk van onze verkozen regeringen. Onze regeringen zijn niet meer dan een stelletje waardeloze ‘puppets on a string’ waar we nooit op zullen kunnen rekenen. Als we u zien hoe een situatie om de Krim en Oekraïne wordt uitgebuit om een nieuwe koude oorlog te starten terwijl geen ‘journalist’ dit opmerkt of zelfs maar de ballen heeft om zoiets aan de kaak te stellen, zegt ons genoeg. De NAVO met aan het hoofd Amerika bestaan uit een zootje oorlogsmaniakken van de eerste orde. Wij, HET VOLK, zullen zoals altijd de rekeningen mogen betalen, het zij in klinkende munt maar ook met de levens van onze geliefden. Wordt het geen tijd dat we er een keer iets aan gaan doen?

De opzet van de thesis

  • Hoe is de globale elite intern gestructureerd?
  • Is de theorie correct om de term globale elite te kunnen gebruiken?
  • Welke instrumenten worden er gehanteerd om de macht in handen te houden?
  • Hoe kan dit praktisch inzicht de mensheid dienen.

Het systeem is opgebouwd uit vier cirkels. In de eerste cirkel vinden we de rijkste der aarde, families of clans en allen die een vermogen hebben van meer dan een miljard dollar of euro!

De tweede cirkel. Hierbij horen ook de CEO’s van grote transnationale bedrijven en natuurlijk de grootste banken ter wereld. Juist zij die genoemd worden ‘te groot om vast te zetten’ waarop geen enkele justitie enig vat op heeft. Zij werken alleen om de leden van de eerste cirkel elke dag rijker te maken en zo worden zij ook rijker.

De derde cirkel. Hiertoe behoren top politici waarvan er velen werkzaam zijn in regeringen en voor internationale instituten en nog meer, als ‘adviseurs’ maar dan wel degelijk op de achtergrond. Ook de top van toonaangevende militairen hoort tot deze kring. De opdracht van de politieke klasse is om zoveel mogelijk sociale producten over te hevelen samen met de macht naar de binnenste, eerste, en tweede cirkel. Zodoende krijgen beide eerste cirkels alle macht in handen. Evens wordt de legitimiteit van een regering niets anders dan het organiseren van een politiek circus en beveiligen ze tegelijkertijd de plutocratie omdat de macht niet langer bij een regering ligt maar bij de rijksten der aarde.

De vierde cirkel wordt gevuld door top academici, mediatycoons hun CEO of hoofdredeacteurs, advocaten, soms zelfs met acteurs, film en muzieksterren, afgevaardigden van NGO’s, enkele religieuzen en criminelen zoals Blair en Kissinger om wat decoratie aan de vierde, minst belangrijke, cirkel te geven. Allen uit de vierde cirkel hebben één ding gemeen; ze vinden het leuk om toegang te hebben bij deze ‘machtigen’ der aarde. Ze worden goed betaald en zullen er voor waken om deze voordelen niet te verliezen.

Het lijkt erop dat de mate van internationalisering geen grote invloed heeft op de status van beide eerste cirkels. Deze zijn altijd internationaal georiënteerd geweest.

De derde en vierde cirkel zijn meer nationaal gevuld waardoor er een hiaat ontstaat. De eerste en tweede cirkel hebben geen grote invloed op bijvoorbeeld verkiezingen en eigendommen. Daarom MOETEN er in alle werelddelen organisaties zoals de EU verschijnen zodat alle nationale macht kan worden overgeheveld naar de eerste en tweede cirkel door op de lange duur alle grondwetten van alle verschillende landen van de unie buiten werking te stellen. Ze zijn trouwens al aardig op weg met deze verwerpelijke daden.

via Stop de bankiers.

Foto via oxfamnovib cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
cb1cfdccc82d1248d2d37721 640 vulcano1

Vulkanen over de hele wereld spuwen vuur

551f0121f3ac5a2a328a542d 640 regering1

Heel erg eng dit : ‘Erkend systeem met oa. camera/gezichtsherkenning voor leeftijdscontrole in winkels’