in

MH17, wat we allemaal tot nu toe weten

14734444415 6a290965f0 MH171

Nu ‘de wereld’ een rechtszaak wil beginnen om de echte ‘schuldige’ voor het neerhalen van de MH17 aan te wijzen, wordt het tijd om wat verzameld (bewijs)materiaal nogmaals de revue te laten passeren. Indien het Internationale Gerechtshof een even slechte job doet als tijdens de dagen van het Joegoslavië tribunaal zijn we bang dat de echte schuldigen voor eeuwig begraven zullen blijven. Het Internationaal Gerechtshof is een aanfluiting voor personen of landen die op internationaal niveau hun RECHT willen halen. Het is een politiek instrument van de Verenigde Naties en wordt gedirigeerd vanuit Amerika door AMERIKA! Daarom houden we nog één en ander achter de hand!

Feit

Een Boeing 777-200 passagiersvliegtuig met registratie 9M-MRD, uitgebaat door Malaysia Airlines Flight 17 ging neer in Oekraïne ten oosten van Donetsk op 17 juli 2014. Alle 298 personen aan boord werden gedood.

Vlucht MH17 vertrok vanuit Schiphol (Amsterdam, Nederland) om 12:14 plaatselijke tijd met als bestemming Kuala Lumpur in Maleisië. Exact om 12:30 koos het vliegtuig het luchtruim vanaf baan 36C en bereikte kruishoogte FL310 (31.000 voet) om 12:53 wat overeenkomt met 10:53 UTC. 90 minuten later, om 14:01 (12:01 UTC) vlak voordat MH17 het Oekraïense luchtruim binnengaat, klimt de vlucht naar FL330 (33.000 voet). Deze hoogte is het vliegtuig aan blijven houden totdat het contact met de ADS-B ontvangers om 15:21:28 (13:21:28 UTC) boven Snizhne, vliegend in de richting 118° met een snelheid van 490 knopen, werd verbroken.

Achtergrond

Het vliegtuig vloog over een oorlogsgebied waar op dat moment hevig werd gevochten in een gebied van Oekraïne waar overheersend Russisch wordt gesproken. Het wrak kwam neer in een gebied rondom Donetsk dat volledig werd gecontroleerd door opstandelingen.

De burgeroorlog in Oekraïne is een symptomatisch conflict tussen VS/EU/NAVO om wereldheerschappij waardoor Rusland overheerst moet worden en de NAVO steeds verder naar het oosten moet worden uitgebreid om de BRICS landen over heel de wereld in te kunnen sluiten.

De informatieoorlog rondom MH17 is gelijk aan de informatieoorlog rondom 11 september en voldoet niet aan de realiteit van alle dag. Het is zeker dat op 17 juli 2014 VS/EU/NAVO noch Rusland de volledige technische surveillance die ze tot hun beschikking hadden in deze omgeving, ooit hebben uitgespeeld. Beide grootmachten weten exact wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe! Beiden hebben alle data, satellietbeelden en geluidsbanden van Kiev ATC faciliteiten. De Oekraïense autoriteiten hebben deze op 17 juli 2014 direct geconfisqueerd. Alleen Rusland heeft een weinig van deze informatie gepubliceerd.

NAVO oefening

Van 10 tot 21 juli werd er een NAVO oefening gehouden met de naam ‘Sea Breeze’ in de Zwarte Zee, waar meerdere NAVO landen aan deelnamen. Hierbij werden eveneens burgervliegtuigen gemonitord door de troepen. Hiervoor gebruikten ze de AN/SPY1 radar aan boord van de AEGIS Class kruiser Vela Gulf. Verder waren er op Oekraïense bodem 200 VS militairen bezig met de oefening ‘Rapid Trident’.

Oorzaak

Het rapport van de Nederlandse Veiligheidsraad heeft weinig informatie aan de oorzaak toegevoegd. Er werd geen enkele oorzaak gevonden dat de crash was toe te dichten aan een technische fout of een persoonlijke fout van de bemanning.

De cockpit Voicerecorder gaf weer dat de vlucht normaal is verlopen tot 15:20:03 (13:20:03 UTC) waarna de opnames abrupt stopten. Tot op dat moment was er geen sprake van technische fouten of een gevaarlijke situatie. Ook waren er geen waarschuwingssignalen te horen. De data recorder registreerde geen systeemwaarschuwingen en alle parameters waren consistent zoals het hoorde gedurende een normale vlucht. Radio communicatie met Oekraïense vluchtbegeleiding gaf geen indicatie voor een noodgeval. De radiocommunicatie van Oekraïne controle tussen 15:20 (13:20 UTC) en 15:22:03 (13:20:03 UTC) bleven onbeantwoord.

Het patroon van het wrak op de grond liet duidelijk zien dat het in de lucht in stukken was gebroken. Er waren geen mankementen aan het vliegtuig voordat het opsteeg vanuit Schiphol en de bemanning was zeer ervaren.

Procedure

Er is een internationale procedure opgesteld door het ICAO waar elk onderzoek zich aan moet houden. Een van de reguleringen is dat een kopie van het uiteindelijke rapport moet worden gepresenteerd ter bestudering aan alle betrokken partijen zodat iedereen opmerkingen en aanmerkingen kan maken en doorgeven. Alle partijen hebben dan 60 dagen tijd om te reageren. Hierna moet het onderzoeksteam alle op- en aanmerkingen in het rapport opnemen. De betrokken landen zijn: Maleisië, Oekraïne, Rusland, Engeland, Verengde Staten en Australië.

Maar nu de massa van het westerse publiek al bewerkt is door de pers met de loze kreet ‘Poetin deed het’ voor meer dan een jaar is elke ONNOZELAAR in het westen, politiek en Internationaal Gerechtshof inclusief, ervan overtuigd dat Poetin het heeft gedaan. En, raar genoeg is dat precies wat er gaat gebeuren. De hetze zenders en door de CIA betaalde journalisten doen hun werk alweer om de schuld te blijven schuiven op Poetin en Rusland. In een normale rechtsstaat is iedereen onschuldig totdat het feit is bewezen maar daar blijft in deze propagandawereld niet veel van over. 1 feit blijft echter: Als VS/EU/NAVO/IMF/VN zich niet met de binnenlandpolitiek van Oekraïne zouden hebben bemoeid alle 298 mensen nog zouden leven. Dus, wie zijn de schuldigen?

Misdaadtheorie 1:

Oekraïne deed het met een BUK (SAM).

Een zeer voor de hand liggende gedachte. Het Oekraïense leger is slecht uitgerust, slecht getraind en hebben geen enkele eervolle militaire traditie of het moet gaan over het uitmoorden van volksgroepen zoals tijdens de tweede wereldoorlog de Joden en nu dan de Russisch sprekende landgenoten. Daarbij komt dat ze deze ‘stunt’ al een keer hebben uitgehaald. Op 4 oktober 2001 schiet het leger van Oekraïne Siberia Airlines Fight 1812, ook een passagiersvliegtuig, uit de lucht boven de Zwarte Zee tijdens een oefening met een BUK. Vanaf dat moment worden alle oefeningen met luchtdoelgeschut afgelast en dat voor een periode van zeven jaar.

Om een beetje dieper op het geval van vlucht 1812 in te gaan kunnen we één en ander meer verduidelijken. Er waren Amerikanen aanwezig op Oekraïense bodem tijdens deze oefening, waarbij een S-200 raket een oefendrone moest vernietigen. Toch de S-200 raket miste het doel en explodeerde 250 km naast het doel vlak boven het Russische passagiersvliegtuig. (Ter informatie: de DRONE werd uit de lucht gehaald met een afgevuurde S-300 raket) Maar Oekraïne ontkende glashard de beweringen van Poetin. Ook de aanwezigheid van Amerikaanse militairen werd toen ontkend. Wel kwamen Oekraïne met een smoes. ‘De raket was door invloed van water uit koers geraakt met alle gevolgen van dien.’ Wel betaalde de Oekraïense regering een behoorlijke schadevergoeding aan de Russische en Israëlische nabestaanden. Een som van 200.000 dollar per slachtoffer. Op 20 november 2003 ondertekenden Israël en Oekraïne een verdrag dat later werd geratificeerd door de familie van de slachtoffers. In het verdrag werd opgenomen dat Oekraïne NIET verantwoordelijk was voor het neerhalen van het vliegtuig. Beide regeringen meldden de pers dat de betalingen een humaan doel dienden, niet als bevestiging van schuld. In mei 2004 ondertekende Poetin een zelfde verdrag met Oekraïne hetgeen werd bekrachtigd in een wet in juni 2004.

Totaal kwamen 78 mensen om maal 200.000 dollar per slachtoffer maakt samen $15.600.000. Toch een groot bedrag voor een failliet land, niet? Of was het om te verbergen dat Amerika verantwoordelijk was voor het neerhalen van het Russisch passagiersvliegtuig? Tenslotte moet men lezen wat er staat. Oekraïne niet verantwoordelijk, Amerikaanse militairen die met geschut spelen? En, vergeet niet dat Generaal Oleksandr Kuz’muk in zijn hoedanigheid van minister van defensie werd ontslagen na dit incident. Waarom? Als het land dan toch niet verantwoordelijk was voor het neerhalen van het Russische vliegtuig? Trouwens, vlak hierna legde de generaal al zijn militaire functies neer en op het eind van hetzelfde jaar stapte hij weer doodleuk de politiek in. Tof toch, politiek hypocritisme?

Oekraïense militairen

We hebben een officieel bericht van de Oekraïense regering en legerleiding daterend van 16 juli 2014 waarin ze ruiterlijk toegeven dat het Oekraïense leger het grootste gedeelte van Donetsk in handen had en dat de gevechten zich afspeelden rondom Snizhne en de Russische grens.

De crashsite van MH17 is op de afbeelding duidelijk aangegeven en ook de gevechtszones waar de massale gevechten zich vooral concentreerden.

MH TROEP

Ook was er de avond van 16 juli 2014 op de Oekraïense televisie te zien hoe het Oekraïense leger BUKS in gereedheid brachten.

Waar is Kiev Air Traffic Control data?

Direct na het neerstorten van MH17 werd alle data en radiocommunicatie met Kiev Air Traffic Control door de Oekraïense Geheime Dienst (SBU) in beslag genomen.

Zowel de Russische overheid als de Maleisische overheid hebben al meerdere malen gevraagd om alle ATC data. Tot nu toe zonder gevolg. Waarom is deze in beslag genomen en maakt het geen deel uit van het verslag van de Nederlandse Veiligheidsraad dat belast is met het onderzoek?

Ook hierover komen weer heel wat rookgordijnen vanuit Oekraïense overheidsbronnen. Maar ook Maleisië speelt hierin een duistere rol. De Maleisische ambassadeur zei laatst: “… de ATC tapes zullen hetzelfde laten zien als de vluchtdata en voicerecorder.” We ageren hiertegen ten stelligste en het lijkt dat de ambassadeur niet weet wat hij zegt of gedwongen is om deze onzin in de ether te spuien. Met alle respect, politici en diplomaten zijn nu eenmaal chronische leugenaars!

Waarom is de ATC data zo belangrijk? Omdat er meer gegevens opstaan dan op de zwarte dozen. ATC data geeft ook gesprekken weer met vliegtuigen in direct bereik van MH17 en laat hiervan eveneens radarbeelden zien. En we spreken hier over alle radiofrequenties, niet alleen deze die werden gebruikt. Ook alle militaire frequenties. Als men een vliegongeluk onderzoekt moet men namelijk alle gegevens hebben om alles uit te kunnen sluiten wat niet van toepassing is. Alleen de ATC data kan dat, de Cockpit Voice Recorder (CVR) kan dit bijlange niet!

VN veiligheidsraad: slappe hap of gecontroleerd door VS?

Zelfs als we ons aan feiten houden kan iemand met een gezond werkend boerenverstand er niet omheen. Rusland vraagt in de VN Veiligheidsraad een ‘staakt het vuren’ aan in Oekraïne om daar het zoeken naar bewijzen wat gemakkelijker en aangenamer te maken voor de Nederlanders. Ze vinden aansluiting en resolutie 2166 wordt geboren. Kiev lapt de resolutie aan zijn laars en normaal zou bloedhond van de VN, Amerika, er als een dolle maniak op zijn gesprongen om het af te dwingen maar niet in Oekraïne. Om de harlekijnenregering van Oekraïne te installeren hebben ze $5 miljard uitgegeven. Dus, de gevechten gaan gewoon door en het merendeel van het bewijsmateriaal wordt vernietigd of doodgewoon gestolen. Dit alles heeft natuurlijk geen invloed op het onderzoek of bewijslast tegen Rusland dat nu al zeer in opspraak is.

Tja, als IDIOTEN ons regeren is het volk IMBECIEL, of niet? En, als de KLOOTZAKKEN van de ‘vrije’ pers dan nog wat benzine op het vuurtje gooien krijg je een uitslaande brand.

Misdaadtheorie 2:

Oekraïne deed het met een gevechtsvliegtuig.

Russische radar liet duidelijk een tweede vliegtuig zien dat het radarprofiel had als een SU-25. Ze voegden hieraan toe dat ze dachten dat MH17 werd neergeschoten door een SU-25. En, ondanks alle propaganda, ja, dit is perfect mogelijk. Een SU-25 kan nu eenmaal op 10 km hoogte zeker een half uur rondvliegen. Vergeet niet dat alle data op internetsites kan worden veranderd maar niet in manuals. Het is onmogelijk om deze allemaal te vervangen, niet? En hoeveel zijn er in particulier bezit? Hoeveel verzamelaars zijn er op de wereld met een originele manual van een SU-25 waarin staat dat de max. vlieghoogte 10 km bedraagt? Geen 7 km zoals men nu op alle aangepaste internetsites kan vinden.

Het Duitse ministerie van buitenlandse zaken liet een verslag naar buiten gaan dat de NAVO AWACS detecteerde dat er antiradar werd geactiveerd maar dat ze niet hebben gedetecteerd dat er een SAM werd afgevuurd. Dit is eveneens in het Russische rapport te vinden.

Volgens ooggetuigen bevonden er zich twee militaire vliegtuigen rondom de MH17 voordat het uit elkaar spatte in volle vlucht.

De Russische persconferentie

video is verwijderd

De door de BBC gecensureerde uitzending van 25 juli 2014 nu compleet met ooggetuigenverslagen!

Maak kennis met de piloot die MH17 uit de lucht schoot

In december 2014 stapt er een getuige naar Komsomolskaya Pravda met het verhaal dat hij de piloot heeft ontmaskerd, verantwoordelijk voor het neerhalen van MH17. Het zou hier gaan om KAPITEIN VLADISLAV VOLOSHIN. We laten de getuige aan het woord en drukken de Engelse vertaling af ons gegeven door de officiële vertaler.

THE FIGHTER RETURNED WITHOUT MISSILES Where were you on July 17, 2014, the day Malaysian Boeing was shot down? I was on the territory of Ukraine, in the city of Dnepropetrovsk, the village Aviatorskoye. It is a regular airport. There at this time were based fighter jets and helicopters. Planes regularly flew on bombing missions, Su-25 attack aircraft bombed Donetsk, Lugansk. This lasted a long time. The aircraft flew every day? Daily. Why did you assume that these airplanes could be related to the downing of the “Boeing”? A few reasons. Out of the eight airplanes, which were based there, only two had “air-to- air” missiles. They were suspended. Why? Were there any aircraft battles in the air? No, the aircraft was fitted with missiles to cover themselves in the air. Just in case. Mostly they had air-to-ground ammunition. NURS, bombs. Tell us about July 17. Airplanes flew regularly. All day since the morning. In the afternoon, about an hour before the downing of the “Boeing”, three attack fighters were raised into the air. I don’t remember the exact time. One of the airplanes was equipped with such missiles. It was an Su-25. Have you personally seen it? Yes. Where was your vantage point? On site. Cannot tell you exactly. Did you have an opportunity to see specifically what the pylons of the aircraft where fitted with? Could you confuse “air-to-air” and “air-to-ground” missiles? No, I couldn’t confuse it. They vary in size, plumage, colouration. With a guidance head. Very easy to recognise. Anyway, after a short time, only one airplane returned, two were shot down. Somewhere in the East of Ukraine, I was told. The airplane that came back, was the one with those suspended missiles. It returned without the missiles? Without the missiles. That pilot was very scared. Do you know this pilot, have you seen him? Yes. Can you tell us his name? Last name Voloshin. Was he alone in the airplane? Yes. The airplane is designed for one person. Do you know his name? Vladislav, I think. Don’t remember exactly. Captain. Captain Voloshin came back. What happened next? Came back with blank ammunition. No missiles left? Yes. NOT THE RIGHT PLANE Could you tell us, Alexander, the airplane came back from the mission, you still do not know about the loss of the “Boeing”, but you were somehow surprised by the absence of “air-to-air” missiles. Why? These “air-to-air” missiles are not included in the basic ammunition package. They are used only with a special order. Typically, the aircraft with such rockets were not to allowed into the air. Because this missiles should not be frequently transported in the air. In all two such missiles can fit on this plane. Never before they had been applied. They were written off previously. But literally on the eve, a week before this incident (theloss of “Boeing” – Ed.) the use of these missiles was urgently renewed. And they put again into service. They have not been used for many years. Why? They were expired. Made back in the Soviet years. But by the urgent order their expiration date was extended. And on this day they were put on the plane? They always stood with these missiles. But didn’t fly? Tried to let them in the air less frequently – every flight depletes the resource. But on this day, the plane flew. And came back without them? Yes. Knowing this pilot a little bit… (quite possibly, when the other two airplanes were shot down in front of him), he just had a frightened reaction, inadequate. Could out of fright or in revenge launch the missiles into a Boeing. Maybe he took it for some other combat aircraft. Are these missiles with self-guiding heads? Yes. When he launched them, they began to look for a target? No. The pilot himself finds the target. Then launches the missile, and it flies at the target. Could the pilot use these missiles against ground targets? It’s pointless. What else do you remember this day? What did the pilot say? He said a phrase, when he was lead out of the airplane: “It was not the right plane.” And in the evening there was a phrase to a question from one pilot to him, to Voloshin: “What’s up with the plane?” To which he replied: “The plane was in the wrong place at the wrong time.” AND AFTER THE TRAGEDY THE FLIGHTS CONTINUED Did this pilot serve there for a long time? How old is he? Voloshin is about 30 years old. His base is in Nikolaev. They were transferred to Dnepropetrovsk. Before they were sent to Chuguev near Kharkov. And all this time they bombed Donetsk and Lugansk. And, according to one of the officers of the Nikolaev base, they still continue to do so. Did the pilots have good combat experience? Those who were there, had experience. Nikolaev base was even one year, in my opinion, 2013, the best base in Ukraine. Was the story about the “Boeing” discussed among the pilots? All attempts to discuss were immediately stopped. And the pilots mostly talked among themselves only, they are so… stuck-up… After everyone learned about this “Boeing” what happened to this pilot, Captain Voloshin? After all of this flights continued. And the pilots did not rotate. The same faces. THERE WAS NO FLIGHTS… BUT IT WAS SHOT DOWN Let’s try to recap the events. How could it develop? Three airplanes left on a combat mission. They were roughly in the same area, as Boeing. Two airplanes were shot down. This Captain Voloshin was nervous, got scared, and possibly he mistook the Boeing for combat aircraft? Possible. The distance was long, he may have not seen specifically what kind of aircraft. What distance do these missiles need? At 3-5 kilometres they can find the target. And what is the speed difference between combat aircraft and the Boeing?No difference: the rockets have pretty good speed. Very fast rocket. Will catch up anyway? And height? It may easily at its maximum altitude – to 7 thousand metres – quite easily focus on the target. To reach it higher? Yes. The aircraft can simply lift the nose up, and can find the target with no problems and launch the rocket. The range of this missile is more than 10 kilometres. At what distance from the target does this rocket explode? Does it hit the fuselage and explode? Depending on the modification. Literally could when it hits the body or at a distance of 500 metres. We worked at the crash site and noticed that the fragments were trapped in the hull of the aircraft very closely. It seemed like it exploded literally two feet away from the Boeing. There is such a missile. The principle of fragments – it breaks, and the fragments hit. And then hits the main warhead of the rocket. Ukraine announced that on this day they had no combat flights. We checked different aggregate sources on the downed airplanes, Ukraine denied everywhere that its military aircraft flew on this day. I know about this. Ukraine also announced that two of these airplanes were shot down on the 16th, and not the 17th. And many times the date was changed. But actually, the flights were on a daily basis. I saw it myself. Even during the ceasefire there were flights, although, less frequent. PROHIBITED BOMBS What ammunition was on the aircraft at your airfield? Were phosphorus bombs used, incendiary devices? Ukrainian artillery used it very actively on the ground. I didn’t see phosphorus bombs. But space-detonating bombs were used. Are they prohibited? Yes. This bomb was intended for Afghanistan. It was prohibited and was not used until lately. It was prohibited by some Convention, I do not remember, can’t say. This bomb is inhumane, burns everything. Burns absolutely everything. They were attached and used during hostilities? Yes. And there were also banned cluster bombs. Aircraft cluster bomb – depending on size can hit a very ambitious target. One bomb covers a stadium. Entirely, the whole entire area – two hectares. Why did they use such weapons? They were following orders. And whose order is unclear. What’s the point of such weapons – scare tactic? Maximum annihilation of manpower. CAN BE BEATEN FOR EVERY CARELESS WORD Why did you go to Russia, why decided to tell? Why, finally, no one learned this before? You’re not the only witness! Everyone is intimidated by the SBU (Security Service of Ukraine. – Ed.) and the National Guard. People can be beaten for every careless word, jailed on any insignificant suspicion of sympathies towards Russia or the militia. I was initially against this “anti-terrorist operation”. Did not agree with the policy of the Ukrainian state. The civil war is wrong. To kill your own people is not normal. And to take somepart in it or not, but to be on the Ukrainian side and to be partially involved in this, I don’t want to in the first place!

Misdaadtheorie 3:

De RUSSEN deden het!

Lijkt dit alles niet op de VS kretologie: ‘Osama deed het’ of ‘Irak deed het en heeft massavernietigingswapens’?

Moeten we MH17 niet even rustig en vooral VEEL BETER, ECHT en SERIEUS onderzoeken voordat we tot de conclusie moeten komen: ‘OBAMA DEED HET’ maar dan 70 jaar later als gecensureerde archieven opengaan? Al ooit een DEMOCRATIE meegemaakt die geheimen heeft en heeft wegstopt voor de bevolking? Nou ja, vul dat zelf maar in! In ieder geval is het duidelijk dat ons moederland en de ons omringende landen mede AMERIKA in hun broek schijten voor het volk en de eerlijke mening van het volk. Moet daarom de waarheid worden begraven? Regeert hierom de LEUGEN in het westen? Hierbij mag niet worden vergeten dat ook Nederland al onder vuur ligt vanwege de anti-Russische houding wat betreft MH17. Bekijk ook eens de nooit vertelde geschiedenis van Amerika.

Deze derde theorie is opgebouwd door Amerika en Oekraïne nadat de poging om alles op de dissidenten te steken volledig in het water vielen. Daarover echter later. Laten we eens gaan kijken wat er zo allemaal werd aangevoerd als bewijsmateriaal. Vergeet niet dat de Oekraïense regering met het meeste ‘bewijs’ kwam aanzeilen, en, één van de hoofdverdachten is in deze zaak. En, Amerika moet hen steunen omdat ze $5 miljard hebben uitgegeven om deze marionettenregering aan de macht te krijgen in Oekraïne. Als dit mislukt, mislukt het ganse uit de tent lokken van Rusland en zullen vele oud Warschaulanden de VS/EU/NAVO/IMF buitentrappen. Er staat heel wat op het spel voor het westen. Het belangrijkste doel echter is een implosie van alle westerse bankenvoorkomen. Alleen een derde wereldoorlog kan de westerse banken nog redden van een totale ondergang nu de BRICS bank is geopend om zaken te gaan doen.

De werkelijkheid

Eerst moet u zich realiseren dat er een burgeroorlog woedde in de grensstreek met Rusland en dat Oekraïense troepen bijna heel Donetsk controleerden met hier en daar een streek gecontroleerd door de milities. Alle hevige gevechten vonden plaats in de grensstreek met Rusland. En dan komt de verklaring van Oekraïne, natuurlijk bevestigt door Amerika. Een Russische BUK lanceerinstallatie is ONGEMERKT de grens overgekomen, niet ontdekt door de vele satellieten, radarsystemen, militairen en veiligheidsdiensten. Heeft uren rondgereden om een geschikte plaats te zoeken voordat het zich bij Torez/Snizhne opstelde. Dan vuurt het op MH17 bij een volledig onbewolkte hemel en het vliegtuig komt naar beneden in een volledig bewolkte hemel. (Het weer is ook belangrijk omdat het een deel van de leugen maakt.) 10 minuten later belt een rebel dat MH17 is neergehaald vanuit Chernokhino, meer dan 40 km van Snizhne en dat het neergekomen is bij Enakievo wat 30 km van de werkelijke crash site is gelegen. De BUK installatie bij Torez/Snizhneis ongeveer 30 km van de Russische grens geplaatst en kan zich met een snelheid van 65 km/u uit de voeten maken omdat het is gebouwd op een tankchassis en voorzien van rupsbanden zodat ze zich door elk terrein uit de voeten kunnen maken. Toch kiezen ze ervoor om alles maar op een dieplader te laden en via hoofdwegen naar de Russische grens te tuffen terwijl iedereen foto’s en video’s kan schieten. En dat is nog niet alles. 12 uur later worden ze ‘gespot’ in Luhansk, 100 km van de lanceerplek, om daarna in een gezapig tempo richting KIEV te rijden zodat de SBU hen kan fotograferen en filmen voordat ze de grens, nog 60 km ver, met Rusland passeren. En nog een opmerking! Waarom is de BUK installatie niet onder vuur genomen door het leger of tot staan gebracht door hen?

Misdaadtheorie 4:

De dissidenten deden het!

Een theorie die door Amerika in de wereld werd getrapt en in de hoogste NAVO regionen per direct werd geadopteerd. Toch, er kwam tegenwind vanuit Oekraïne. Op 18 juli 2014 kwam Procureur Generaal, Vitaly Yarema, naar buiten met de boodschap in de Oekraïense PRAVDA dat de milities geen BUK systeem voor S-300 in bezit hadden.

Op 19 juli 2014 kwam de Oekraïense inlichtingendienst naar buiten met een communicatie video waaruit bleek dat dissidenten verantwoordelijk waren voor het afschieten van MH17, een video voorzien van Engels onderschrift. Vele alternatieve media onderzochten de tape en kwamen tot de conclusie dat de ‘timestamp’ van de video liet zien dat de tape was gemaakt VOOR de crash. Ook de tijd EN de plaats waar het vliegtuig neerkwam, kwamen niet overeen met de werkelijkheid. Was dit voorkennis van hetgeen ging gebeuren?

Opmerkelijk artikel van 29 juli 2014 nadat de leugen al bekend was:

“If the Ukrainian security services, the SBU, are to be believed, the Demon and a group of his men were responsible for shooting down Malaysia Airlines flight MH17 over the region a fortnight ago. . .According to the recording of a phone call allegedly made two minutes before the disaster, the Demon was told: “A bird is flying towards you.” He asked whether it was small or big, and was told that it was hard to see, as it was flying high above the clouds. In another recording, apparently made 20 minutes later, the Demon reported to his interlocutor, supposedly a Russian intelligence official, that a plane had been shot down. Bezler said the recording was real, but referred to a different incident: as well as allegedly bringing down MH17, the rebels have shot down 10 Ukrainian aircraft. . . . We left hastily, and I never did get to ask the Demon about his alleged role in shooting down MH17.” Shaun Walker in Gorlovka

Daarna stapten VS/NAVO/EU over op de kreet: de Russen deden het! Deze kreet is hierna meer dan een jaar herhaald door kranten en nieuwszenders. We noemen dit HERSENSPOELING!

Misdaadtheorie 5:

MH17 had een bom aan boord!

Een volledige nieuwe theorie die in 2014 ook al een paar keer de kop opstak maar werd afgemaakt door politiek en pers. Nu weer volledig terug nadat Rusland in het bezit kwam van meerdere CVR’s, gekocht van Oekraïense SBU agenten. Rusland betaalde hiervoor $250.000 maar niet voordat de opnames minutieus waren onderzocht door onafhankelijke experts. Waarschijnlijk wil Nederland daarom nu eindelijk zaak maken van het dossier nadat het meer dan een jaar in de kast heeft gelegen. Want, deze opnames zouden wel eens een veel ander licht op de ganse zaak omtrent MH17 kunnen werpen. Een oorzaak die eigenlijk bedekt zou moeten blijven? Waarom moet je anders een dossier begraven met instemming van alle meewerkende landen? Want, als deze theorie tijdens het onderzoek stand houdt dan kan de ganse situatie in Oekraïne wel eens volledig exploderen in de VS/EU/NAVO/IMF hun boeventronies! Vergeet niet dat de zwarte dozen van MH17 abrupt zijn gestopt met opnemen. Een vliegenier die dit normaal vindt of een onderzoeker die zoiets niet verdacht zal vinden moet per direct uit het onderzoek worden verwijderd. WANT! Zwarte dozen zijn drievoudig uitgevoerd via verschillende wegen naar de bronnen waarvan ze alle informatie verwachten om op te slaan. Nog opmerkelijker is:beide zwarte dozen zijn op hetzelfde moment gestopt met opnemen. Deze zwarte dozen bevinden zich in het staartgedeelte van het vliegtuig. Dus blijven er twee opties over: of de staart werd er vanaf het eerste moment in één keer afgeschoten, of het vliegtuig is van binnenuit geëxplodeerd. Veel meer opties zijn er echt niet!

En, voor bommen in vliegtuigen zoals ook gebeurde in Lockerbie kunnen we nu de schuld niet meer op Libië steken. In eerste instantie omdat het land verscheurd is door toedoen van dezelfde clan die Oekraïne heeft verscheurd en in tweede instantie omdat Libië tijdens ONAFHANKELIJKE gerechtelijke onderzoeken volledig werd vrijgesproken van alle schuld. Dat heeft de ‘vrije’ pers ook nooit echt onder de aandacht gebracht, niet?

Trouwens, Nederland is GEEN onafhankelijke onderzoeker. Het zou hen mooi staan om een ECHT onafhankelijk land het misdaadonderzoek te laten doen. En, dat kunnen dan zeker niet Nederland, Rusland, Maleisië, Oekraïne, België, Engeland, Australië of Amerika zijn. Zelfs de VN kan hiervoor niet in aanmerking komen omdat de VN naar de pijpen danst van Amerika! Daarom kon resolutie 2166 ook zonder meer geschonden worden door Oekraïne zonder veel VN poeha.

Waarom laten we China het onderzoek niet leiden? Of Indonesië, India … er moet toch ergens een land te vinden zijn op aarde dat niet kan worden geïntimideerd door Amerika? Noord Korea?

https://youtube.com/watch?v=Q8i8aALxpBY

Wat is altijd hetzelfde als Amerika zich ergens mee bemoeit?

Landen splitsen door bepaalde bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten met als doel een burgeroorlog te starten. Niet waar? Denk even aan deze landen: Duitsland, Tsjechoslowakije, Korea, Vietnam, Joegoslavië, Afghanistan, Angola, Congo, Ethiopië, Italië, Griekenland en er zullen nog wel landen vergeten zijn waar Amerika voldoende heeft gestookt om twee bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten waardoor sommige landen zelfs volledig zijn gesplitst in noord en zuid. Zelfs China heeft een opstandige provincie genaamd Sinkiang een voor nu nog autonome provincie waar Amerika en CIA zich hebben binnen geworsteld en vandaar acties opzetten om westerse leugens gepropageerd te krijgen in deze provincie en de rest van China. We nemen het voorbeeld van de ‘grote onrust’ van 25 en 26 juni 2009 en de daaruit voortkomende rellen op 6 en 7 juli 2009 waardoor politie gericht schoot op de menigte met als resultaat 12 doden en films op YouTube zonder dat de werkelijke oorzaak ooit werd meegedeeld aan het grote publiek.

Waarom Sinkiang? Omdat daar drie verschillende grote bevolkingsgroepen samenleven. Oeigoerse Turken in het zuidoosten, Han Chinezen in het grootste gedeelte en helemaal in het noorden een klein stukje voor de Russische Kazakken! Ondanks alles is het Amerika nooit gelukt om in Sinkiang een burgeroorlog van de grond te krijgen omdat tijdens een opstand de politie alle bewapende mensen zonder vragen gericht neerschiet. Vriend of vijand maakt hen geen sikkepit uit! De wapenwet in China is één van de strengste van de wereld. Niemand krijgt namelijk een wapenvergunning met uitzondering van het dorpje Basha waar het traditie is om met percussiepistolen, percussiegeweren, potten zwart kruit en katoenen lappen rond te paraderen.

Tja, in Oekraïne is het Amerika dan eindelijk gelukt.
Wordt de MH17 affaire, en de hieruit voorkomende niet al te onafhankelijke rechtspraak, DE opening voor VS/EU/NAVO/IMF om een derde wereldoorlog te beginnen tegen de BRICS landen met als eerste doel de totale vernietiging van Rusland en de gouden roebel?

Lees verder via de Bron: Stop de bankiers

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
via http://blog.zorgkiezer.nl/zorgverzekeringen/infographic-welke-zorgverzekeraars-horen-bij-elkaar/

Burger betaalt 1,4 miljard te veel voor zorgverzekering

Screenshot 2015 08 21 at 22.51.49 Edited 505x225

Minder dan 10% van de toegelaten asielzoekers uit 2010 heeft betaald werk