in , ,

Statistieken: Gevaccineerden, 9 van de 10 Covid-19 doden in Engeland

geralt / Pixabay

De laatste gegevens die door de UK Health Security Agency zijn gepubliceerd, bevestigen dat het aantal sterfgevallen onder de drievoudig gevaccineerde bevolking dramatisch stijgt, terwijl ze gestaag daalt onder de niet-gevaccineerde bevolking in .

Uit de meest recente cijfers blijkt dat de volledig gevaccineerde personen de afgelopen maand verantwoordelijk waren voor 9 op de 10 -sterfgevallen; en de drievoudig gevaccineerde waren goed voor 4 op elke 5 doden.

De UK Health Security Agency (UKHSA) publiceert wekelijks een Covid-19 Vaccine Surveillance Report.

De meest recente werd op donderdag 24 februari gepubliceerd en het kan hier worden bekeken.

Tabel 10, te vinden op pagina 41 van het laatste rapport, toont het aantal Covid-19-gevallen per vaccinatiestatus in Engeland tussen 24 januari en 20 februari, en het bevestigt dat de overgrote meerderheid werd geregistreerd onder de drievoudig gevaccineerde populatie.

 

Alles bij elkaar werden er tussen 24 januari en 20 februari in totaal 1.490.464 Covid-19-gevallen geregistreerd in heel Engeland en de drievoudig gevaccineerde populatie vertegenwoordigde …..

Lees verder bij de bron: Vrijspreker.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Media betrapt op gebruik van zelfde crisisacteur uit 2018 die gasexplosie overleefde, nu een “raketaanval”

Ukraine: Wat je niet wordt verteld en vooral zeker wat je al vergeten bent