in , , ,

Weer miljarden voor economische belangen i.p.v. naar Nederland en de Nederlanders

Miljarden voor de economie, daar praat het kabinet over

Niet over de diegenen die slachtoffer zijn geworden van het open grenzen beleid in combinatie met de asielinvasie. Ze praten niet over het oplossen/verbieden van het salafisme in Nederland, ze praten niet over de vrouwen die aangerand, verkracht en soms gedood worden door de geïmporteerde, zogenaamde “verrijkers”, ze praten niet over de groeiende armoede, niet over de mensen die financieel dusdanig zijn uitgekleed door de hogere leef/woonkosten die zijn ontstaan door het door hen gemaakte (wan)beleid en daardoor op straat zijn komen te staan.

En ook niet over het groeiende aantal jongere daklozen, een probleem dat mijns inziens is ontstaan door het binnenhalen van honderdduizenden, zo niet miljoenen mensen die door de EU naar worden gehaald, terwijl het tekort op de huizenmarkt al jaren hoog is. Misschien stoppen met de asielinvasie? De grenzen sluiten? Alle illegalen het land uitzetten?
www.telegraaf.nl

Ook praten ze niet over het verlagen van de zorgkosten, iets dat heel veel mensen in in de financiële problemen brengt. Er worden huizen verkocht, scheidingen aangevraagd of mensen gaan niet meer op vakantie of uit eten, omdat ze anders de rekeningen niet kunnen betalen. Voor mensen met een laag inkomen is het een heel groot probleem, om nog maar te zwijgen over de langdurig zieken.
https://jdreport.com

De hele wereldeconomie zit in een zeer gevaarlijke situatie volgens Judy Shelton, voormalig economisch adviseur van president Trump. Centrale banken begeven zich op gevaarlijk terrein door de rente te verlagen en de munt te devalueren. Daardoor, zo zegt Judy, zou er een nieuwe wereldwijde crisis kunnen ontstaan zoals die van de jaren dertig van de vorige eeuw.
www.geotrendlines.nl

Het briefje van Jan aan Marc Rutte is écht de moeite waard om te lezen
www.briefjevanjan.nl

In Zweden zijn is de verkoop van pepperspray gestegen met 90%, omdat vrouwen elke dag worden aangevallen door immigranten die de vrouwen willen verkrachten. De Zweedse politie adviseerde in tal van steden vrouwen om ’s nachts niet meer alleen op straat te lopen en vroeg naar huis te gaan. 84% van alle verkrachtingen, zo laat onderstaand artikel weten, wordt gepleegd door mensen met een islamitische achtergrond.
https://t.co

Immigranten worden geradicaliseerd door NGO’s, die hen vertellen dat ze meer moeten eisen. Daarvoor waarschuwt een VN-vluchtelingenambtenaar. Tientallen van hen weigerden om in Spanje aan land te gaan en wilden naar Italië, een eis die ingewilligd werd. Het zijn geen vluchtelingen en de zogenaamde reddingsschepen zijn gewoon mensen aan het transporteren in opdracht van…
www.dailymail.co.uk

Een klimaatdictatuur, een EU-dictatuur, een …

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De man die de instorting in obligatierendementen voorspelde, onthult wat er gebeurt: “Er komt nog veel meer”

Opnieuw sterke stijging illegale migranten in Griekenland, verdrievoudiging in paar weken