Zes weken lang als EU-commissaris gewerkt – een levenslang dik pensioen!

EU Dictatorship

Voor de komende zes weken moet er in de oude Europese Commissie onder Jean-Claude Juncker (64) nog een EU-commissaris benoemd te worden. De beloning voor het nietsdoen zijn een levenslang pensioen en een volledig salaris met alle extra´s.

Eén ding moet je de leden van de Europese Commissie nageven:

Wie het lukt om daar in te komen, graait genadeloos uit de zelfbedieningswinkel. Per slot van rekening dienen de zetelklevers en politici die zich bezig houden met hoe krom een komkommer mag zijn niets tekort te komen.

Dat wordt stilzwijgend geaccepteerd door de EU-burgers. Zelfs het hele maandelijkse geldverslindende verhuiscircus van Brussel naar Straatsburg en vice versa.

De “Bild-Zeitung” bericht:

Voor de resterende periode van enkele weken dient er nog een EU-commissaris in de oude Europese Commissie onder Jean-Claude Juncker (64) op een vacante plaats benoemd te worden: met een volledig salaris inclusief alle extra´s en een levenslang pensioen.

Voor de Roemeen Ioan Mircea Pascu (70, sociaaldemocraat) zou dat € 100.000,- extra inkomsten voor zes weken betekenen – plus pensioenaanspraken (tot 70% van het salaris van een EU-commissaris van minstens € 20.000,- per maand).

Terwijl Pascu …

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vraagteken 1564747971

FACTCHECK: “De regering breekt immigratierecord na immigratierecord”

drinkwater 1568271870

Kwaliteit drinkwater van heel Nederland in gevaar door bodemverontreiniging