in

24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur

wereld slavernij.vaccinaties 02a 500x300 1
via Xandernieuws.net

24 wereldleiders, waaronder de Duitse kanselier Angela Merkel, de Franse president Macron en de Britse premier Johnson, hebben een brief ondertekend waarin ze pleiten voor een verdrag waarmee een wereldwijde WHO-vaccindictatuur mogelijk wordt gemaakt.

Natuurlijk wordt dat niet letterlijk zo gesteld, maar het komt er overduidelijk op neer dat alle landen onder het mom van ‘voorbereid zijn op pandemieën’ hun nationale en medische soevereiniteit moeten overdragen aan een wereldwijd bestuur.

Dit is precies waar we in januari 2020 voor waarschuwden, namelijk dat het coronavirus zal worden misbruikt voor de oprichting van een dictatoriale communistische wereldregering, wat naar mijn stellige overtuiging het hardste en meest anti-humane regime zal worden dat deze planeet ooit heeft gekend, al zal het zich als exact het omgekeerde presenteren.

Het schokkendste bewijs hiervoor is de openlijk geuite stelling ‘Niemand is veilig totdat iedereen veilig is’, op zich al een absurd uitgangspunt, aangezien het leven niet zo werkt, nooit zo gewerkt heeft en ook nooit zo ZAL werken, aangezien iedereen dan permanent gedwongen thuis zou moeten blijven. Dan negeren we maar even dat de meeste ongelukken juist thuis gebeuren.

‘In een tijd dat Covid-19 onze zwakheden en verdeeldheden heeft uitgebuit, moeten we deze gelegenheid aangrijpen en samenkomen als een globale gemeenschap voor vreedzame samenwerking die zich tot na deze crisis uitstrekt,’ is in de brief een van inmiddels uitgekauwde argumenten om een einde te maken aan ‘isolationisme en nationalisme.’ (1)

Het uiteindelijke doel: dwingende vaccinatieplicht voor alle wereldburgers

Ook de rest van de brief is niets anders dan het inmiddels doodvermoeiende en holle gebral om eenheid af te dwingen, zogenaamd omdat dit het beste zou zijn voor de mensheid, terwijl er in realiteit iets totaal anders mee wordt gerealiseerd en er een gruwelijke dystopie mee zal worden gecreëerd.

‘Niemand is veilig totdat iedereen veilig is’ is namelijk een nauwelijks verhuld dreigement aan het adres van mensen die zich niet willen laten injecteren met experimentele gen-manipulerende stoffen die als ‘vaccins’ aan de man (en vrouw en kind) worden gebracht.

Het geeft aan dat de wereldleiders allang hebben besloten waar ze naartoe willen, namelijk een dwingende vaccinatieplicht, op straffe van totale uitsluiting van de samenleving (en op den duur ook op straffe van het afpakken van al je rechten en al je bezit, vermoedelijk gevolgd door gedwongen opsluiting in een ‘heropvoedingskamp’).

‘Als de eerste pandemie u niet overtuigd, dan de tweede wel’

Die vaccinatiedwang gáát er komen, daar kunt u vanuit gaan, hoe vaak het nu nog wordt ontkend. Bill Gates verkneukelde zich er immers al openlijk over tijdens een TV-interview: ‘Als de eerste pandemie u niet overtuigd, dan zal de tweede pandemie dat wèl doen.’

Hij wist dus al vorig jaar dat er minimaal twee pandemieën staan gepland, waarvan de tweede ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rechter 1559908088

Rechtbank België: overheid moet alle coronamaatregelen opheffen!

SDR IMF

IMF creëert stilletjes een nieuwe geldlaag, waarom je de banken moet verlaten