in

Amerikaanse CDC erkent dat er in VS minder dan 10.000 Covid doden zijn gevallen

49726744767 2256fe3ef1 b trump corona
Photo by focusonmore.com

De Amerikaanse Centers for Disease Control (), heeft het afgelopen weekend in een rapport toegegeven dat er van de 165.000 geregistreerde corona doden nog geen 10.000* aan zijn overleden.

Dit bevestigt wat onafhankelijke experts en alternatieve media al maanden schrijven, namelijk dat de corona ‘pandemie' één grote hoax is, waarmee een achterliggende agenda (‘Agenda-21‘) wordt uitgevoerd.

* Hersteld, hier stond per abuis 1000 (ook in het originele artikel).

Bijna alle Amerikaanse corona doden hadden gemiddeld 2,6 bovenliggende aandoeningen, en waren in de meeste gevallen al erg oud. Hetzelfde geldt voor , waar gemiddelde leeftijd van Covid slachtoffers zo'n 80-81 jaar is.

Hoge oversterfte, maar waaraan?

De CDC heeft in zijn statistieken wel zo'n 233.000 overledenen aan ‘oversterfte' staan. Die worden door de media en officials bijna allemaal automatisch aan Covid toegeschreven, maar dat is een zeer voorbarige conclusie.

Gezien het feit dat Covid amper de doodsoorzaak blijkt te zijn, is een veel waarschijnlijke verklaring dat deze hoge oversterfte cijfers zijn veroorzaakt door de de talloze mensen die de afgelopen maand niet of niet tijdig medische zorg kregen, waardoor veel meer mensen dan normaal aan ernstige aandoeningen zoals en hersenbloedingen zijn overleden.

Dan is er nog een andere zorgwekkende ontwikkeling, namelijk dat de lockdown maatregelen wereldwijd een ernstige mentale gezondheidscrisis hebben veroorzaakt.

In veel landen is het aantal zelfmoorden fors gestegen, en zeker in de zullen er nog meer mensen dan gebruikelijk aan drugs overdoses zijn overleden – niet alleen vanwege de door de media aangejaagde, om zich heen grijpende angstpandemie, maar ook omdat medische zorg voor hen te laat arriveerde, of niet beschikbaar was omdat ziekenhuizen voor Covid waren gereserveerd (en daardoor in veel gevallen grotendeels leeg bleven).

‘U heeft géén keus: normaliteit keert pas terug als u gevaccineerd bent'

Ook dit nieuws is weer een bevestiging dat er een verborgen agenda wordt uitgevoerd die feitelijk helemaal niet meer zo verborgen wordt gehouden. Immers, al in maart kondigde premier Rutte al aan dat er …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
handboeien en vaccinspuit en geld 300x225

Nederlanders in de rij voor test coronavaccin: ‘4700 euro voor levenslange schade als je pech hebt’

vaccin 1545600185

Poliovirus aangetroffen in riool bij RIVM door lekkende poliovaccins fabrikanten