in

Artsen VS constateren dat vrouwen borstkanker symptomen ontwikkelen na covid-19 vaccinaties

assorted bras hanged on wire

Een groep artsen in de Amerikaanse staat Utah heeft ontdekt dat vrouwen die zich tegen Covid hebben laat vaccineren, symptomen van borstkanker ontwikkelen.

Maar daar waar in de VS bij de minste of geringste verdikking altijd meteen (te) agressief wordt ingegrepen, doen de artsen nu exact het tegenovergestelde: ze adviseren de vrouwen om het komende jaar maar géén mammografie meer te laten maken, in de hoop dat de symptomen dan weer verdwenen zijn.

Dr. Brett Parkinson zei dat ‘als we dit om een normale mammografie zien, wij deze patiënten terugroepen omdat het of om metastatische borstkanker kan gaan die uitzaait naar de lymfeklieren, of om leukemie.’

Maar omdat politiek en ‘wetenschap’ hebben besloten dat het nooit en te nimmer aan de ‘heilige’ vaccins mag liggen, worden deze vrouwen nu naar huis gestuurd, met de boodschap ‘kom over een jaar maar terug, en laat ondertussen geen mammografie meer maken.’

Systemische ontstekingsreacties

De vaccins blijken wel echter wel degelijk verantwoordelijk te zijn voor een systemische ontstekingsreactie in het vrouwelijke borstweefsel. De artsen zijn bezorgd omdat ze zien dat deze ontstekingsreactie na iedere dosis erger wordt.

Na de eerste dosis van het Moderna mRNA vaccin hebben vrouwen gemiddeld 11% gezwollen lymfeklieren, na de tweede dosis 16%.

Het mRNA in de vaccins van Pfizer en Moderna verandert cellulaire processen en kan auto-immuunziekten veroorzaken. Het zijn daarom geen ‘vaccins’, maar een vorm van experimentele gentherapie, oftewel genetische manipulatie.

De virale vector vaccins van AstraZeneca en Johnson & Johnson brengen eveneens …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
person using smartphone

De overheid wil méér van u weten en werkt aan plan voor afzwakken encryptie

Schermafbeelding 2021 03 04 om 13.27.32

Nederland: Kandidaat GroenLinks voert campagne in het Turks