BlackRock investeert in vernieling Amazonewoud, ook verantwoordelijk voor suïcides door microkredietnemers

vernietigen 1568378141
FelixMittermeier / Pixabay

Eén van de smerigste banken ter wereld, BlackRock investeert in de vernieling van het Amazonewoud, zij financieren boeren en anderen die het Amazonewoud willen exploiteren voor financieel gewin.

Voor dat geldelijk gewin worden nog steeds oorspronkelijke bewoners vermoord, ofwel er komt voor deze mensen geen eind aan de genocide die een paar honderd jaar geleden begon.

Met deze zaak wordt ten overvloede ook nog eens aangetoond dat het hele microkrediet gedoe een doodlopende weg is en voor veel van de kredietnemers is dat letterlijk op te vatten. Kredietnemers worden gedwongen meer te lenen om daarmee anderen uit de armoede te trekken, echter de grote meerderheid van microkredietnemers loopt daarop juist financieel vast.

Al is vanaf het begin van het microkrediet gebeuren al duidelijk dat een groot deel van de kredietnemers te hoge leningen kregen, leningen die ze bij enige tegenslag nooit meer terug kunnen betalen en die deze mensen richting suïcide hebben geleid en leiden.

De werkelijke opbrengsten van microkredieten komen voor het overgrote deel ten goede komt aan de rijke westerse investeerders als BlackRock en hun aandeelhouders.

Schandalig dat men in het westen de vernieling van het Amazonewoud financiert en dan een grote bek opzetten als een groot deel van het Amazonewoud brandt.

Zo schandalig als reclame maken voor investeringen in microkredieten, waarbij men de investeerders dikke winsten belooft, winsten waarvan de kredietnemers alleen maar …

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2308371224 60e0cda6e8 FAIL

Wéér gevaarlijke tbs’er ontsnapt, tijdens ‘begeleid fietsverlof’, blijkt kindermisbruiker van 6 meisjes

islamitische invasie europa

Hongaarse inlichtingendienst: duizenden militanten reizen naar Europa – risico burgeroorlog reëel