in , , ,

Hongaarse inlichtingendienst: duizenden militanten reizen naar Europa – risico burgeroorlog reëel

In sommige delen van zijn er al de vereisten voor het starten van een , die kan worden gestart door getrainde islamitische militanten die naar het continent worden gebracht. Dit werd gezegd door de expert op het gebied van veiligheid en voormalig hoofd van een operationele eenheid van een van de Hongaarse inlichtingendiensten László Földi in de uitzending van het Hongaarse tv-kanaal “M1”.

In antwoord op de vraag van de gastheer over het aantal in Europa vandaag, merkte Földi op dat de vraag over wie deze mensen zijn belangrijker is.

“Anderhalf jaar geleden was het verboden te zeggen dat er onder deze mensen terroristen kunnen zijn. In tv-programma’s betoogden dat het onwaarschijnlijk is dat terroristen het moeilijke pad van migranten zullen kiezen als het mogelijk is om het land comfortabeler per te bereiken. En het probleem is niet dat ze kunnen vliegen, maar dat duizenden militanten daar aankomen. We hebben het niet over terrorisme in klassieke zin, maar over een offensief of een invasie met twee doelen: ten eerste om zoveel mogelijk goed opgeleide militanten naar Europa te halen, en ten tweede om lokale moslims te veroveren. Dit zijn moslims van de tweede of derde generatie uit een ‘niet-bestaand getto’. 50% van de lokale moslims is niet van plan te worden geïntegreerd, dit zijn potentiële militanten, “ zei hij.

De gastheer vroeg waarom migranten, of, volgens de Geneefse Conventie, vluchtelingen die om welke reden dan ook worden vervolgd, niet naar de buurlanden gaan die rijk zijn aan olie. Volgens László Földi is er ook een strategie om Europa vreedzaam te veroveren.

Voor de genoemde landen is het een mooie gelegenheid: Europa nodigt de kiezers uit om te stemmen op de politieke islamitische partijen die zij hebben gecreëerd. Zo zullen de belangen van deze landen in de Europese parlementen worden beschermd.

Földi merkte op dat de etnische structuur van Europa onomkeerbaar verandert, en de slogan van de grondleggers van de “Eenheid in verscheidenheid” veranderde van betekenis. Als dit doorgaat en Europa op weg is naar een burgeroorlog, wordt de oprichting van de over enkele jaren een feit. Het is onwaarschijnlijk dat de oprichters van de EU zich een dergelijk resultaat zouden kunnen voorstellen.

Volgens Földi kunnen migrerende getto’s, die nu al door inwoners niet kunnen worden betreden, het centrum van een burgeroorlog worden. Goed opgeleide militanten zullen daar worden gecreëerd, waardoor hun territorium wordt uitgebreid. En staten zullen er niet op de gebruikelijke manier …

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stop de immigratie, stop de NL regering !!!!!
1 jaar geleden

De conclusie kan niet anders zijn dan dat de EU leiders heel bewust de EU kapot willen maken met deze massa immigratie. En de burgers in de hele EU hebben nu lang genoeg de zaak aangekeken en gezien wat er allemaal gebeurde en hebben aangegeven aan de politici dat deze immigratie gaat leiden tot enorme problemen. De regeringsleiders hebben dat alles maar aangehoord zonder er iets mee te doen. Zelfs in een land als Nederland dat normaal al reageert als een muis de weg oversteekt zie je geen enkele reactie van de politiek.

Laten we vooral niet afwachten tot de schade nog groter wordt en in actie komen. Het heeft allemaal al veel telang geduurd.

BlackRock investeert in vernieling Amazonewoud, ook verantwoordelijk voor suïcides door microkredietnemers

Maatschappelijke diensttijd voor 14 tot 27 jarigen begin 2020 van start