in

Corrupt kinderopvangbedrijf Estro laat schuld van 100 miljoen euro achter

Het door en door corrupte bedrijf Estro dat over de ruggen van kinderen en de belastingbetaler de zaken vult, laat na het faillissement een schuld achter van rond de 100 miljoen . Zoals de meeste kinderopvangorganisaties in gaat het Estro helemaal niet om het wel en wee van de kinderen en de ouders. Dergelijke bedrijven vullen de zakken met subsidiegeld omdat er zogenaamd een tekort zou zijn aan kinderopvangplekken waardoor de Nederlandse staat met subsidies gaat smijten.

Al tijden is bekend dat er helemaal geen sprake is van een tekort aan en dat de extra instroom van vrouwen op de arbeidsmarkt een illusie blijkt te zijn. Tóch blijft de blind voor dit ‘gevoelige' frauduleuze onderwerp en weigert de geldkraan dicht te draaien.

Een aantal  verloren kapitalen aan Estro. In 2010 leende Estro 250 miljoen euro dat toen nog Catalpa heette. Dat geld werd gebruikt voor de financiering van de overname door investeringsmaatschappij Providence Equity.

Lees verder via Corrupt kinderopvangbedrijf Estro laat schuld van 100 miljoen euro achter.

Photo by Fabio Bruna


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heeft u Ziggo of UPC? dan moet u dit eens lezen!

NWO Has 14 Eyes: Who They are & Their Next Big Move